ВЪПРОСИ към хомеопати - 14

• 53 534
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
А, бе, Тандонова Laughing  има ли издатина, подутина, значи ще има и вдлъбнатина.
Ама горе-долу си представям как изглеждате - и ние бяхме по същия начин Tired Crazy Картинката е доста...зян.

Надя, тонзилотрен е за сливици ( ако въобще тази боза действа на сливици). Ами ако вашата кашлица  не е заради проблем със сливиците, а самото гърло, или секрети?
Че като гледам еуфорбиум спрей щом ви е писала, значи сигурно и сополки имате..... ooooh! Оф, тия докторя вече ще ме смахнат.

Днес водих каката да й сложат едни слушалки. Джипито вика - ще ви пиша едно лекарство - Инфлуцид - хомеопатично, много помага....Изучил се и той на хомеопатия ooooh! ooooh! ooooh!
Аз се подсмихнах и си взех рецептата Mr. Green

За симптом кашлица( и то суха) има над 400 хом. лекарства, може и повече да са....Ами ако не е суха пък? ...Съвсем отиде, та се не видя

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 22:29 от Мечка Малинарка

# 571
  • Пловдив
Мече,признавам,че хич ме няма в описанията...особено пък да обясня и как изглежда "крипта" Mr. Green Ама що се досети пак добре! LaughingЧе сме зле откъм гадните сливици-така е,дано пък скоро успеем да вземем глътка въздух...

# 572
Да, аз чак се изненадах като ми изписа хомеопатични лекарства, а пък и прочетох много положителни мнения за тези двете и затова ги взех.

Човек с идеята да направи най-доброто за детето си е готов да опита всичко, та и аз така - взимам каквото ми кажат, информирам се доколкото е възможно и се надявам да има положителен ефект  Praynig

Детето дълго време, около месец имаше леки сополи, дотолкова леки, че само от време на време му беше запушено нослето. Това, което правех е да му давам подсилващи неща като ехинацеята и да промивам със Стеримар. В един момент явно започнаха да слизат като секрети и той се опитваше да ги изкашля, но дотолкова че се изкашляше 2-3 пъти сутрин и толкова вечер, през деня нищо.

Голям страх ми е тази кашлица, защото ноември бяхме в болница с назотрахеобронхит (ако нещо не съм объркала в името) - тогава изпи всички възможни сиропи от аптеката, АБ - без резултат, обърнахме се към хомеопатията - средна работа и това което най-много ни помогна бяха именно тези билкови добавки. Сега обаче явно само те не са достатъчни ...

# 573
Ох Надя толкова си далече от хомеопатията колкото кон от южния полюс.. не по твоя вина разбира се, но ако искаш истински да помогнеш на детето си потърси класически хомеопат във вашия град или някъде наблизо.. прочети 'информативно за хомеопатията' и 'как да разпознаем добрия хомеопат' и изхвърли всички боклуци които даваш  на детето си в коша.. това е най доброто което мога да те посъветвам.. хомеопатията не действа само ня накой хора, не зависи от вяра и внушение и помага в много по тежки случаи от елементарните ангини, трети сливици, бронхити и др подобни състояния.. и добре дошла при нас.. тук сме се събрали все майки тръгнали от там където си ти в момента, подкрепяме се, съветваме се и споделяме, а в бонус има и хомеопати които също много ни помагат при колебания и грешки.. така че на правилното място си!

# 574
хомеопатията не действа само ня накой хора, не зависи от вяра и внушение и помага в много по тежки случаи от елементарните ангини, трети сливици, бронхити и др подобни състояния..

не е вярно, на мен не ми помага нито познавам лично някой, на който му е помогнала. познавам много хора, на които не е помогнала а е докарала усложнения за сметка на това.

# 575
А да забравих да представя и begemo0t , но тя добре напомни за себе си.. та това е човека който никой в темата не желае да е тук, но тя се е заела с непосилната задача да ни докаже какви бели птици сме и как това което виждаме с очите си не е истина.. добре подкована е биологични термини и за всяко нещо търси статистически данни все едно сме мишки.. ох мишки ли казах.. каква подсъзнателна аналогия.. та Надя - begem0t е някой който няма деца и е тук по погрешка.. нея никой не я слуша, но тя си няма поле за изява за това все още блести тук..
п.с този пост ще трябва да си го копна за да представяме милата ни "съвест" на всеки нов потребител

# 576
Кой е тоя д-р Михайлов? Той класически хомеопат ли е?

# 577
Ами не знам какво е класическа хомеопатия и каква е другата възможна  Thinking
Когато водих детето на хомеопат беше при много препоръчвана и заета докторка в МЦ Хирон, чак се чуствах късметлийка, че сме успели да се вредим при нея, изръсихме се солидно за прегледи, но поне според мен резултатите са съмнителни... т.е колкото и да ми се иска, май нямаше ефект.

Поела съм по пътя на безвредното лечение, защото видях как стандартните лекарства от аптеките не помагат, но явно имам още много да уча  Sad

# 578
  • Пловдив
Така е...не е лесно,но с четене и помощ от тук ще се справите! Hug
Виж какво ти е писала Sky и се върни да прочетеш,за да знаеш какво да търсиш и как да задаваш въпроси!Даже в старата тема "Въпроси към хом.-13"...имаше много полезни постове и спорове.

Успех!И дано някой ти препоръча добър хомеопат!

# 579
Здравейте, благодаря ви за мненията и съветите, определено ще постъпя като sky* вече, скъсвам дипломатическите отношения с нашето джи пи и ще ползвам услугите на хомеопата, който тя ми препоръча (и Поспаланка също). Хлапето днес е по-добре, без каквато и да е лекарска намеса, съсредоточих се само да му помагам със свалянето на температурата когато мине 40градуса и наистина изглеждаше....зле. Днес ни сопол тече (за разликата от вчерашните буйни реки), нито очите му сълзят, нито Т има...весел, жизнен, яде, пие....луда работа. Един вид е под домашно наблюдение.
 Имам друг въпрос-наскоро обсъждахте съхранението на ХЛ-аз моите ги държа в една дървена кутия, в стъклена витрина. Но преди няколко дни се усетих, че в кутията съм държала и термометъра на детето-електронен, не живачен. Мислите ли че той може да "увреди" лекарствата?

# 580
Мисля, че няма проблем за термометъра. Първо не е включен, второ е с много малък заряд, те са с мънички батерии повечето.
Радвам се, че сте по-добре.
И голямото кара някакъв гаден вирус. Малкото го бива. Crazy

# 581
От 4 дни нямаме нет, а вие колко сте изписали......

Надя, и на нас джи-пито си мисли, че лекува с хомеопатия и вси ни изписва от боаронските бози.Знае, че посещаваме класически хомеопат, но явно не знае какво е това!!!Последния път ни изписа тонзилотрен, имаше зачервено гърло и аз и казах, че няма да го взимаме, че това не и помага, защото не е хомеопатия и най-малкото не отговаря на детето.Много беше учудена.Обясних и ,че лекуваме кашлицата с Калиум сулф.30 , тя дори не знаеше какво е това, камо ли, че е моно препарат. newsm78Но пък се замисли как така от 1 прием кашлицата спира.
За Хирон съм чувала доста противоречиви мнения.Защо смяташ, че резултатите са съмнителни?Ако не се повлияе от ХЛ се обаждаш и го сменят.

# 582
Емма, ХЛ трябва да се пазят от силно електро-макнитно поле. Контактите, радиото, музикалната уредба няат толкова силно поле, но мобилните тел, телевизорите с тръба (плазмите и ЛСД-та не са проблем), компютрите, микровълновите - правят силни полета и от тях ХЛ трябва да е поне на 1-2 м. разстояние.

# 583
А дървена кутия достатъчно добър изолатор ли е? Thinking

# 584
А дървена кутия достатъчно добър изолатор ли е? Thinking
м.. не; алучият е най-сигурен (фолио или кутия..)

Общи условия

Активация на акаунт