Момичета с различни хобита, хайде да помогнем за базара!

• 7 955
  • 114
  •   1
Отговори
Виждам, че много от вас имате различни хобита, творите големи красоти. Споделете ги и с нас. Нека който желае да дари даже и по едно нещо за базара  Praynig

Ето за какво става въпрос:

Ето и още по темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572168.0

Много ще сме ви благодарни ако всеки помогне с каквото може. Адрес, където да ги пратите ще напишем на всеки, който пожелае на ЛС.
 Благодарим предварително!  Hug

# 1
Привет, аз съм се записала в другата тема, но за да избутаме малко и тази напред и тук ще се запиша  Peace

Айнур, тъкмо може да ми помогнеш малко при избора какво да направя за базара. Със синчето ми влязохме в спор какво ще се хареса на децата, за да го купят, та довечера ще кача снимки и ще пусна линк, за да изкажеш и твоето мнение, ако е удобно разбира се. Благодаря ти предварително   bouquet

# 2
beki8, благодаря за подкрепата.
Наистина имаме нужда от вашата подкрепа, тъй като нашите деца имат нужда от много внимание, които очакваме от всички вас.

# 3
Привет, аз съм се записала в другата тема, но за да избутаме малко и тази напред и тук ще се запиша  Peace

Айнур, тъкмо може да ми помогнеш малко при избора какво да направя за базара. Със синчето ми влязохме в спор какво ще се хареса на децата, за да го купят, та довечера ще кача снимки и ще пусна линк, за да изкажеш и твоето мнение, ако е удобно разбира се. Благодаря ти предварително   bouquet
Разбира се, че ще помогнем с мнение и каквото и да е друго. Благодаря ти много!!!  Hug  bouquet
А, що се отнася кое ще се хареса най-много... мисля, че всичко що е направено от някого с любов, ще се хареса при всички случаи.
Благодарности  Heart Eyes

# 4
  • пловдив
И аз да се запиша  Laughing Ще следя темата и ще се опитам да понаправя малко нещица за базара  Peace

# 5
И аз да се запиша  Laughing Ще следя темата и ще се опитам да понаправя малко нещица за базара  Peace
Благодаря ти и тук   bouquet

# 6
И аз ще опитам да направя нещица за базара.. Hug

# 7
Привет, момичета   Nature Sunny
ето за такива нещица говоря:
http://beki8.snimka.bg/hobby/za-bazara.583134
извинявам се за лошото качество на снимките, но ми е счупен фотоапарата и сега ги прави такива  Confused Иначе спора беше за едно зайче, което за съжаление в момента го няма на снимка - синчето  ми (5г.) иска да направя много зайчета, за да има за всяко дете, а аз все си мисля, че ако е по- разнообразно ще е по- добре. Та за това питам - имате поглед от минали години какво се е търсело и можете да прецените дали ще се продава. От което кажете ще направя и дано се продадат  Praynig

# 8
щурчо, благодаря ти  Hug
беки8, на теб също благодаря. Идеята на сина ти според мен е много добра. Аз имам магазин за сувенири, да си призная що зайци продадох.... Нали е годината на заека... На снимката не могат да се видят много добре тези снимки, които си дала, но ми изглеждат доста добре. Добре дошло ще е всичко. Не се притеснявай  Wink

# 9
Здравейте, и аз ще се опитам да направя нещо за базара !

# 10
щурчо, благодаря ти  Hug
беки8, на теб също благодаря. Идеята на сина ти според мен е много добра. Аз имам магазин за сувенири, да си призная що зайци продадох.... Нали е годината на заека... На снимката не могат да се видят много добре тези снимки, които си дала, но ми изглеждат доста добре. Добре дошло ще е всичко. Не се притеснявай  Wink

Е, добре - захващам се за  knit , че няма време  Peace

# 11
Благодаря ви момичета  Hug Златни сте   bouquet

# 12
  • Бургас
Бройте ме и мен  Simple Smile
Тази седмица само да мине базара в Бургас и ще понаправя нещо за Вас. Само ми кажете до кога е срока - 20 май прочетох някъде ?

# 13
Бройте ме и мен  Simple Smile
Тази седмица само да мине базара в Бургас и ще понаправя нещо за Вас. Само ми кажете до кога е срока - 20 май прочетох някъде ?

Да, по принцип ще е добре да се пратят до 20 май, за да можем пък ние да ги пратим на време в Пловдив. Благодаря ти  Hug

Тези прекрасни неща са от Ина Йорданова за базара. Благодаря!  bouquet

# 14
Здравейте ,говорих с директорката на детската градина и от там ще пратят някой неща направени от децата.Може да ги изпратим заедно ,ще видим точно какво ще дадат.Желая голям успех

Общи условия

Активация на акаунт