Ти си занемарена!

• 49 490
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Най обичам така - да ми разкажат края на вица и аз да трябва да се смея, но не се знае за какво Simple Smile

# 781
Най обичам така - да ми разкажат края на вица и аз да трябва да се смея, но не се знае за какво Simple Smile
Аз като разбрах, че направо ми замръзна усмивката.   Mr. Green Това май трябва да е въпросния виц.

"Прибира се бабата вкъщи и гледа внучката си влиза в стаята ама чисто гола.
- Абе чедо, вика бабата, какво е това бе?
- Това ми е секс нощницата - отговорила внучката.
На другия ден бабата си ляга до дядото, ама чисто гола. Дядото я попогледнал така и й вика:
- Какво е това, ма бабо?
- Това ми е секс нощницата - отговаря бабата.
- Ами да беше я поизгладила малко ма... "

# 782
Аз пък съм толкоз зле, че дори не разбрах, че това било краят вече. Я да взимам да си обличам страстоубийската пижама аз.

# 783
pasinet, благодаря, ми това е вица.

# 784
  • София
Трещи, ако това е вица, само парцуца с тройка кебапчета.
Не бой се, всички ще стигнем до гладенето някой ден.
Важното е пътуването да е аранжирано с шампанско и хайвер, освен добрата компания.

# 785
 Отговарям на първия пост в темата, не съм чела развитието, може и да звуча безкрайно глупово.
  Принципнто ми мнение е, че трябва да се отклоняват всякакви опити за вменяване на вина.  Какво значи "Ти си занемарена"? -не отгоряш на нечий изисквания или някой не ти дава възможност да му отговориш на изискванията.  И в двата случая проблема не е в теб, ако той не го разбира, защо пък ти трябва да разбираш него?

# 786
  • София
И за да сме в духа на темата, дантелите, дами, защо и с арсеник да не ги аранжираме, а?
Щом за секс не стават тези мъже вече. Няма да хвърляме дантели, я.

# 787
 Още  нещо  се сетих /приемете, че съм случайно попаднала тук в темата и още не съм я прочела/, поглеждай се в огледалото всеки ден и ако чувстваш комфорта, че си направила това, което трябва си ок.

# 788
  • София

Не, не....За отваряне на апетита - лимонче в устата и маслинка в г...за.....

Хихи, съблазняващо, но всъщност нещо по-просто.
Рокля с чорапи.

Баах мама му, нито рокля имам, нито чорапи.

Трещи, ако искаш мога да те снабдя с една странна секси дрешка - панталон с цип между краката.  И без бельо, разбира се....Много е яко..... Mr. Green

# 789
На мене днес ми е ден за отнемаряване, не отморяване.

Тоест, след малко емвам пътя накъмто "частична промяна". Laughing

# 790
Жоз, сподели още

# 791
Нямам дрехи, Верго, като за начало. Тоест, имам, но ми падат.
После и обувки.

Оттам нататък ме чака подстригване, боя, сешоар, маникюр, епилацийки тук там Laughing

# 792
Блазе ти Grinning
На мен днес ми е ден за мързел, дори не знам дали ще успея да изпълзя от кревата до някое кафене.

# 793
Аргуне, малко оффтопик ще вкарам, но:

Невероятно разпускащо ми действат съботите в моето студио, дето си ходя. Просто съм забелязала, че хората, които се занимават с отстраняване на хорските недостатъци или подчертаването на добрите им страни излъчват някаква позитивна енергия (а аз адски ги усещам тия неща). Направо после имам усещане, че някакъв поток от напрежение си е заминал от мене,

# 794
  • София
На мен ми е ден за чистене, миене, подреждане, простиране (до тук трета пералня се върти), след малко готвене, постригване на двамата мъже и къпането на единия.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт