МЦ Дермавижън - Пловдив

• 9 579
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте!

Преди да пусна темата прочетох Черните и Белите списъци, използвах и търсачката, но не успях да открия нищо за доц. д-р Лилия Зисова от Пловдив. В интернет прочетох, че е открила медицински център в града, където се предлага фотоепилация с някакав нов модерен апарат.

Мисълта ми е, че искам да си направя фотоепилация под мишниците и ми звучи надеждно от това, което прочетох. Но преди да пристъпя към действие, ми се искаше да знам дали някой има някакви отзиви за този център или за доц. д-р Лилия Зисова.

Благодаря Ви!

П.С. По принцип имам навика само да чета от форума и до сега никога не съм писала. Така че моля да ме извините, ако не съм спазила правилата Simple Smile

# 1
За тези, които се интересуват вбъдеще:

След като никой не ми отговори на темата вчера си направих фотоепилация на мищниците във въпросния център и останах много доволна. След процедурата имах съвсем леки зачервявания, които изчезнаха след 2-3 часа  Simple Smile

# 2
Здравей NLady, днес ходих до въпросната Дермавижън, след като моя приятелка ме заведе на консултация там, и си направих Радиочестотен лифтинг. Исках да те попитам дали си си правила и нещо друго там това лято и какви са резултатите? Какъв е ефекта от фотоепилацията - тази зима съм си обещала да си направя но още не съм решила къде.....с какъв апарат работят там? Моята козметичка ми каза, че това е много важно?

Благодаря предварително за отговора и Поздрави Simple Smile

# 3
Здравей!

Освен фотоепилацията, други процедури не съм пробвала, така че ще ми бъде интересно какви са ти отзивите за радиочестотния лифтинг. До колкото разбрах е много приятна и релаксираща процедура и също имат добра апаратура за нея Simple Smile

Иначе от фотоепилацията останах много доволна. Преди 3 седмици си направих втора процедура на мищниците (сега най-вероятно ще си направя и триъгълника). И двата пъти някъде около десетия ден започнаха на ми окапват космите. След първия път значително се разредиха, а сега след втория вече имам голи петна. Там, където останаха са много по-тънки и със забавен разтеж.

Аз много материали изчетох в интернет преди да отида там, защото чувах противоречиви мнения за фотоепилацията. Имам приятелка, която си е правила 8 процедури на триъгълника, а няма абсолютно никакъв ефект. Моето мнение е, че е по-добре да се плати повече и да се отиде на място с качествена апаратура и да имаш ефект от колкото да се лъжеш по някакви реклами за евтини процедури и да си даваш парите на вятъра. В Дермавъжън работят с Луменис, което до колкото разбрах е една от най-добрите фирми за такива технологии. Можеш да прочетеш повече на сайта на центъра: http://www.dermavision.bg/en/equip/lumenism22
Или пък ако знаеш английски, на сайта на Луменис: http://www.lumenis.com/about

# 4
Здравеи, Nlady,

Аз съм много доволна от доц. д-р Лилия Зисова, ефектът от радиочестотния лифтинг надмина очакванията ми, а самата тя е много внимателен  и  компетентен  специалист, за чието познаннство съм благодарна на моята кума, която ме заведе при нея на предглед за бенките в Дермавижън (Derma Vision), защото са ми малко в повече...

А в центъра е уютно, модерно и оборудвано с последни модели най-висок клас апаратура. Определено не бих се оставила повече в ръцете на китайските апаратури за лифтинг и фотоепилация Wink

И между другото вече бях на първа процедура фотоепилация на интим. - Няма зачервяване и болки а на места вече започват да изчезват  Joy Simple Smile : ) Simple Smile

# 5
Ееее... много се радвам че има пусната такава тема!  Grinning

Някакви отзиви за този лазерен пилинг? Имам белези от акне, които искам да махна...

# 6
Може ли някой да даде актуална информация относно процедурите за лице в тази клиника? Отзиви?

# 7
Лекувах си там розацеята и съм много доволна.Доц. Зисова е един много внимателен и добър лекар.

Общи условия

Активация на акаунт