Автоимунен тироид на Хашимото (18)

• 82 550
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Нямам отговор, Дега ....

# 526
Олеле, Бърди!  Shocked
Сега като започнеш да похапваш тироксин, дано бързо се свали това чудо. И не се усещаш нещо зле? То това е важното, нЕма се пУашиме  Simple Smile

Дега, то ако не е свързано с бременност и раждане, май си се изследват два пъти годишно в идеалния вариант. Не че бих се изказала мило за ЗК!  #2gunfire

# 527
  • до една звездичка
Дега, то ако не е свързано с бременност и раждане, май си се изследват два пъти годишно в идеалния вариант. Не че бих се изказала мило за ЗК!  #2gunfire

Ми то и при Бърди, доколкото знам не е свързано с бременност и раждане, но при нея, явно, не се е получило идеално.

# 528
  • София
Алеле Бърди, кофти ТСХ ама ти си го знаеш...дано с  Начев бързо го нормализирате. Съжалявам,че се е вдигнало толкова...

А за прегледите по ЗК-отдаавна съм я отписала тая смотана каса и все ще намеря пари и за в бъдеще да слЕдя хормоните когато трябва!

# 529
  • София
Не бе, това ми е най-странното, екстра си се чувствам. Аз затова и толкова отлагах - януари месец всичко беше наред и оттам насетне като не ми е било зле и хич не съм се и замисляла за болестта. Даже последната седмица понеже ни е много напрегнато покрай завършването и курсове и изпити на баткото, си мислех, че добре, че всичко ми е наред, та съм бодра и жизнена, че да се справям със задачките.
Само на бебето да не съм навредила, надявам се да не, че кърменията са ми останали само 2 на ден, по-скоро на нощ Simple Smile

# 530
Здравейте момичета. Опитваме за бебе от няколко месеца и тази седмица правихме доста изследвания и всичко ни е наред и на мен и на мъжа ми с изключение на ТСХ хормона при мен. Стойността му е 6.6 при референтни стойности от 0.27 до 4.2. ФТ4 ми е в норма- 16 при реф. ст.-ти от 12 до 22. Имам няколко въпроса: Възможно ли е въпреки тези стойности на ТСХ да настъпи бременност? Питам защото на 14 ден от овулация имах супер доминантен фоликул 20.2 мм и ми сложиха Прегнил 5000 за спукване, след което правихме секс 2 дни (това се случи преди да разбера стойностите на хормона) и сега се чудя дали пък нещо не е станало понеже имам леки болки в яйчниците на 6 ден след овулацията.Другият ми въпрос е за колко време влиза в норма (под 2) ТСХ. Във вторник имам час при д-р Начев и се надявам с правилната терапия да оправим нещата и след някой и друг месец да се похваля с положителен тест. Аз просто си предчувствах отдавна, че нещо със щитовидната ми жлеза не е наред, защото съм вътрешно напрегната и избухлива и нервна. Други симптоми нямам(косопад, потене, не ми е студено и т.н.) Ще се радвам да изкажете мнение по моя проблем и много ви благодаря предварително. Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes

# 531
  • София
alllure въпреки че с високо ТСХ се забременява по-трудно, все пак се случва, така че е възможно и да си заченала.
А за колко време пада ТСХ да е под 2  си е строго индивидуално.
На някои отнема месеци..на мен ми отне 6 месеца да сваля ТСХ от 3.63 да е под 2, а на други и един месец....
Успех ти желая.

# 532
Добру утро Simple Smile
Нещо не ме хвана сънчо и си викам да драсна някой ред, докато си похапвам сутрешно. Мойто бебе все е гладно  Crazy
Относно лекарката, при която ходя - тя ме лекува от малка, отккато ми го откриха това чудо неземно, дето м еправи луда калинка. Ходила съм за сравнение при всякакви специалисти в други градове, само от нейното лечение се оправям. Казва се Боянова и е наистина много добър ендокринолог.
Та, започнах да пи Л-тир. 75мг. Източиха ми още кръв за другия ФТ4 и той пък под нормата  ooooh!
Въобще съм цъф и връз..Надявам се да се оправя и другата седмица да ви кажа дали бебо е ок. Ще ходя на ФМ при Бойчев Simple Smile
Ами ..усмихнат ден от мен Simple Smile

# 533
alllure въпреки че с високо ТСХ се забременява по-трудно, все пак се случва, така че е възможно и да си заченала.
А за колко време пада ТСХ да е под 2  си е строго индивидуално.
На някои отнема месеци..на мен ми отне 6 месеца да сваля ТСХ от 3.63 да е под 2, а на други и един месец....
Успех ти желая.

magnet for happiness, благодаря за отговора ти Heart Eyes

# 534
  • София
Хайде аз като първа клюкарка  Laughing
Магнитчето си има Георги от тази сутрин  Party 3250/49, доколкото разбрах от Мими. Вдигнала е кръвно и спешно са го извадили, сега са добре и е много щастлива  Heart Eyes

Дано не се сърди, че веднага влязох да изклюкаря, но толкова се зарадвах, че не ми се чакаше  Laughing

# 535
  • София
Момичетааа, идвам като вестителка на много хубава новина  Grinning

Магнетчето е родила днес в 9:57 със спешно секцио един красив Георги!!! Бебока е голям сладур пу-пу. Магнетчето и бебето са добре!  Hug

Ех, Бърди, изпревари ме!
Да е честит малкият Георги! Да расте здраво и весело дете за радост на мама и татко! Честито!  Hug

# 536
  • Русе
Честит син Георги на Магнитчето. Да е жив и здрав, много да ги радва и слуша.   bouquet

# 537
  • до една звездичка
Честита рожба на Магнитчето и от мен!   bouquet Hug

# 538
  • София
Да е жив и здрав Георги за радост и гордост на мама и тати!

# 539
Надникнах да видя какво правите и толкова се радвам за хубавата новина Grinning

Магнитче, да ви е жив и здрав Георги, да расте щастливо и умно дете! На теб бързо възстановяване ти желая!  bouquet

Признавам си, че и аз съм за бой, трябваше януари да ходя на лекар, а още не съм го направила Blush

Бърди, още си е в стрес организма след раждането, дано бързо свалиш ТСХ, при мен също играеше доста след раждането Hug

Общи условия

Активация на акаунт