Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 348
  • 714
  •   1
Отговори
# 360
добър ден и от мен и честито на новите бебоци да са живи и здрави Hug

# 361
  • Plovdiv - Thessaloniki
Здравейте и от мен и честит Лъчезар на мама Микела и Крум на мама sunshine  !!!  smile3525
Elia - дано този път приятелката ти има късмет и се сбъдне мечтата и!
И аз сега хапвам и изчезвам на разходка, че времето е хубаво и ме дърпа навън!
Приятен ден на всички!   bouquet

# 362
Elia, стискаме палци! Дано всичко е наред този път  Praynig

Mirelka, знам че помоли да ти сменя термина на първа страничка, но не съм го направила, тъй като влизането ти в болницата за предизвикване на раждане е коренно различно нещо от официалния термин  Peace

Вече си имаме количка!!! Бебка реши да го отпразнува бурно като се премести... НАГОРЕ! Така се е подпряла под гърдите ми, че ме боли като съм седнала, а едновременно с това май рови с ръчички долу вляво, освен ако не е главата ѝ това Grinning Нямат край номерата им на тези малките!

# 363
Elia, стискаме палци! Дано всичко е наред този път  Praynig

Mirelka, знам че помоли да ти сменя термина на първа страничка, но не съм го направила, тъй като влизането ти в болницата за предизвикване на раждане е коренно различно нещо от официалния термин  Peace

Вече си имаме количка!!! Бебка реши да го отпразнува бурно като се премести... НАГОРЕ! Така се е подпряла под гърдите ми, че ме боли като съм седнала, а едновременно с това май рови с ръчички долу вляво, освен ако не е главата ѝ това Grinning Нямат край номерата им на тези малките!
аааа незнаех  Simple Smile Hug

# 364
Zdraveite i ot men!!! Grinning Grinning Grinning Az ochakvam parvoto si detence na 18.april!!! Iskam da pojelaia na vsichki mami, leko rajdane i mnogooo shtaslivi momenti!! Heart Eyes

# 365
Zdraveite ot men!! Az ochakvam parvoto si detence na 18 april.  Heart Eyes Heart Eyes :love:Iskam da pojelaia na vsichki mami leko rajdane i mnogo shtaslivi momenti Grinning Grinning Grinning Peace

# 366
Здравейте момичета!Влизам за да ви съобщя че на 02.04 се роди моят син Мартин!

# 367
м.мега честито ви синче!да ви е здравичко и силно!
Костадинова добре дошла в нашите редици!
Дидка,ха честити ти първи контракцийки и количка!
Елиа приятелката ти има силно стиснати палчета  и от мен!
Биг мама и мирелка ги чакам да се похвалят с бебоци,а те какво?Чистят тревните площи  Wink

# 368
м.мега честито ви синче!да ви е здравичко и силно!
Костадинова добре дошла в нашите редици!
Дидка,ха честити ти първи контракцийки и количка!
Елиа приятелката ти има силно стиснати палчета  и от мен!
Биг мама и мирелка ги чакам да се похвалят с бебоци,а те какво?Чистят тревните площи  Wink
днес направо облизах цялата къща от горе до доло направих и разместване съвсем сама си изместих спалнята и чак сега сядам да почина....и усещам че корема ми е като буца твърд но нямам никакви болки Hug Hug Hug

# 369
Поне има развитие!Следи си на колко време ти се стяга корема!

# 370
Честити ни бебчета! Да са здрави и усмихнати!
мирелка не се преуморявай, няма смисъл Wink

Имам въпрос към Шаманката или Atrakcia...Така, нямам проблеми с кърменето, справям се успешно, поне засега. Но много ми се пие кафе. Четох доста теми в архива, но там отговорите са многополюсни. По време на бременността пиех сутрин чаша прясно мляко с едно пакетче 3в1. Чудя се дали сега мога да продължа или не трябва да приемам никакво кафе? А какво ще кажете за безкофеиновите?

Честито бебче, Марчела! Бъдете здрави! Ивайло е астрален близнак на моят син:)

# 371
Здравейте мамчета,
Да ви се похваля,че на 31.03 в 23:50ч. се роди малкият Ивайло - 3,500кг./53см.,нормално раждане за 4 часа.И от намерение за секцио преминахме на нормално раждане.Беше интересно изживяване. Laughing
И тъй като бях казала,че ще родя през април,екипа,който беше на смяна се шегуваха,че дребното ме е прецакало за 10 мин. Wink
Човечето още от сега е с характер. Hug
Честити бебчета на другите мами,видях,че има много нови бебоци.Ще се опитам да наваксам тия дни с пропуснатото,че сме на кърмене през 1:30- 2 часа.Побърква ме ,но хубавите неща искат жертви Laughing

# 372
Здравейте мамчета,
Едва ви изчетох. Толкова бебчета са се появили тези дни.
Да са живи и здрави всички малечки и малчовци! Да радват много мами, татковци, каки, батковци и семействата им! Моля да ме извинят, няма да ги поздравя поименно, но се страхувам, че ще изпусна някой.
Аз си имах 2 девет годишни племеннички на гости за ваканцията, та затова бях пропуснала толкова много. Но едната не я бях виждала от няколко месеца, та исках да им обърнем повече внимание.
Иначе и ние сме си още 2 в 1, макар, че всяка вечер като си лягам имам и болки и контракции и все си казвам :"май дойде момента", но нощта си минава,  къде в сън, къде в будуване и все още сме така.
Елиа, стискам палци за приятелката ти, аз също правих и си представям как се чувства.
 Hug Hug Hug на всички, които са в очакване и на тези, които вече се гушкат

# 373
Здравейте момичета,аз вместо да раждам май ще боледувам...носа ми е запушен,започва да ме боли гърло и се чудя какво да почвам да пия,парацетамол или направо фервекс,и  без това вече е въпрос на дни,не вярвам да е толкова проблемно вече,ако има някой от медицинското съсловие да каже,хич не ми се иска да раждам болна Cry

# 374
Честити бебчета на м.мега и марчела Simple Smile Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

Марчела, и аз така се кълнях, че преди 10ти април няма да раждам или ще пренося, и ето овнето си показа рогата и на 31ви вечерта в 9:25 се роди.

Наталия, дано се оправиш скоро, незнам за лекарства Sad

Костадинова, добре дошла Simple Smile

Елиа, стискам палци за твоята приятелка, дано е фалшива тревога.

Общи условия

Активация на акаунт