Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 366
  • 714
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро  момичета! Както си пожелах снощи да се събудя и да има поне две бебета и ето, че има цели три.....засега!!!
Честит син Лъчезар на мама Микела и Мартин на мама Мега, Ивайло на мама Марчела, Крум на мама Съншайн! Да растат бързо и да радват родителите и близките си! Колко много момчета! Сега не идва ли ред отново на момите?
Kroelahai, пиши като имаш време и разкажи как мина всичко! Много се радвам, че каките се сържат толкова добре! Прегръдки на теб!
Биг Мама, вие пролетното покрай блока ли правихте? И как само вие тримата сте били? А останалите живущи??????
Елиа, тази твоя докторка трябва да те поуспокои малко, вместо да те шашка допълнително.....Стискам палци и на теб с кръвното и на приятелката ти. Дано е фалшива тревога!!!
Добре дошла на Костадинова!!!
Диди, какъв цвят количка взе....прочетох за вариантите и ми се струват бая тъмнички....
Отивам да правя палачинки...събота, събота, събота Laughing

# 376
Честито на мамите с новите бебчета!!! Да са им живи и здрави!!!

Аз днес бях до 15ч. на разходка, по площадките, по кафета, пейки...беше много приятно...Опитах да полегна после, но не се получи. А от вчера като нападнах едни козунаци..не е истина Mr. Green

# 377
Мирелка не се претоварвай наистина, не и с местения на тежко - от това само може да си навредиш. Стискам ти палци да се почва вече , знам колко е мъчно да бройш всеки преносен ден и ти влизам в положение  Hug

Биг мама - представям си как се кляка с корем  Sick

# 378
Честити бебчета на mar4ela, m.mega и sunshine! Да са ви живи и здрави, да растат весели и щастливи и много радост да носят на семейтвата ви!

Костадинова , добре дошла и леко раждане и на теб  Hug

Диди, честита ви количка, със здраве да си я ползвате!

Elia, стискам палци за приятелката ти, дано този път е фалшива тревога  Praynig Сестра ми така я бяха стресирали предния път, на БХС излезе висок риск, горката щеше да се побърка докато й направят амниоцентеза и й излязат резултатите, но слава богу всичко беше наред.

kroelahai, добре дошли у дома  Simple Smile

Биг мама, браво на твойто малко мъжле  Heart Eyes

# 379
Аз, да ви призная, така и не направих теста за синдрома на Даун. лекарката, при която ходех, ме успокои, че съм достатъчно млада, за да няма вероятност от такова нещо, нямам такива хора в рода, а и тук няма кой в нашия град да ми направи амниоцентеза. Реших да и се доверя и така...Вие всички ли сте си правили такъв тест за Даун?

# 380
  • София/Варна
Аз също не си правих БХС въпреки, че съм на 32. Знаех, че понякога дава фалшив  висок риск и исках да си спестя притесненията от амниоцентезата. Настроих се да изчакам феталната  морфология в 20 седмица, която си беше ОК.  Praynig Стискам палци на приятелката на Елия резултата от амниото да е добър.

Аз също съм от тези с "признаци йок". Нито следи от тапа, нито контракции, нищо. Вярно, че като се изморя корема ми се втвърдява, но дотук нищо болезнено... Официалния ми  термин според АГ-то  е след седмица, а според ФМ - след две...
Може ли раждането да тръгне без да съм имала подготвителни контракции... Сигурно глупав въпрос Embarassed ама като чета, че повечето имате всеки ден болезнени контракции...

# 381
Добър ден от нас!
Лелелее, пак много бебета - всички да са живи и здрави и много усмивки да внасят в домовете си!
Жорко спи и аз се възползвах да изчистя къщата, че.... като сме си постоянно вкъщи е страшна работа Simple Smile
За ходенето до работата някой беше писал - и аз се спретнах да отида до там миналата седмица, за да си взема едни парички де, не за друго  smile3508 и ми се стори много странно - как ще е когато трябва да се връщам просто не знам, ма и сега не ми се мисли - имам си друг Гооооолям Приоритет.
А сега изчезвам, че брат ми ще идва на гости да види малкия колко е пораснал и трябва да спретна трапезата.
Успех и стиснати палчета за всички зараждали майчета а на останалите дано тази нощ е по - поспалива  Simple Smile

# 382
Мами,от вчерами тече някакво кафяво слузесто дали е тапата,има от време на време контракции,и вече се притеснявам дали да не звънна на док или да изчакам до утре?

# 383
Елиа ,стиснати палци и от мен за твоята приятелка.Дано фалшива тревога.
Честито бебе Мартин на мама м.мега!   bouquet
Честито бебе Ивайло на мама Марчела!   bouquet
Le Soleil , на една лекция консултантите казаха,че може по едно кафе да пиеш,и както разбирам едно 3 в 1 и то в чаша мляко,едва ли се нарича кафе. LaughingАко нещо си консумирала по време на бременоста бебето е свикнало вече,едва ли ще му пречи,но го наблюдавай и виж как ще реагира.
Цитат
Биг Мама, вие пролетното покрай блока ли правихте? И как само вие тримата сте били? А останалите живущи??????
Тути Фрути,аз сутринта пуснах едно клипче по този повод,но ако си в Канада,няма как да го видиш.Днес е 9 април-"Да изчистим България за един ден"И моите мъже не участваха,защото бяха на работа,най-вероятно има много други,които днес бяха на работа.Наблюдавах,че от всеки вход имаше по-двама-трима души,не повече.От нашия вход като влизаха и излизаха,комшиите,само питаха:"Само вие ли сте?" и толкова.
Цитат
Биг мама - представям си как се кляка с корем   Sick
Криси  Sick,обаче ,нали да се раздвижа,че дано да тръгне бебето.Той и домоуправителя беше много притеснен и само вика:"Не се преуморявай,карай по-лека и т.н"Аз му викам:" Не бой се бе човек,то си му е време."
Биг мама, браво на твойто малко мъжле   

Купа,мъжленцето ми е много грижовно,ще видим как ще е като бебето вече ще е навън.А пък и има хубав пример за подражание. Heart Eyes
Петя ,ние добре плевих ме,сега да видим кой ще ги извози чувалите?Има толкова много натрупани боклуци покрай гюмовете,че не истина просто.А ромите минават с каруци и голямо ровене,
а и вятър има.Много ми е интересно,утре гледката каква ще е ?

# 384
Честит син на Марчела!
Тедито81 това е тапата!Може да изпада няколко дни.Следи си контракциите и на 5 мин тръгваш към болницата(ако ти е близо де)!
Биг мама и аз излизах при почистването,но майка и детето участваха.Аз само гледах.И един съсед беше-и те чакат бебе.Пита ме кога ми е термина и какво бебе чакаме и се оказа,че жена му е с термин 19.04 и чакат момиче Калина.Хахахах,както се кефех,че в квартала нямаме нито една Калина,те ти сега изненада.Има да си танцуват и пеят заедно "Две калинки с пъстри перелинки...". Mr. GreenА за боклука минават към 22ч всяка вечер.И нашите контейнери са пълни.А днес докараха два автобуса с хора и почистиха Западния парк.Много се кефя!

# 385
Пак съм аз,но със щъркелови вести:
Днес към 11ч мама @nni е родила своята дъщеричка!По нормален път с малко повече шевове,но сега и двете са добре!
Име и мерки не знам.Честита им принцеса!

Елил виждам,че четеш от балкона!Я да се отчетеш,че те мислим няколко дни!

# 386
Честити бебчета на mar4ela, m.mega, sunshine и @nni! Да са много, много здрави и да носят само радост на семействата и близките си.

Elia, стискам палци за твоята приятелка. И аз минах през този филм след доста лоши резултати от БХС. Самата процедура на амниоцинтезата не е нито болезнена, нито страшна, но самото чакане на резултатите е доста натоварващо. Дано всичко да е наред този път.

# 387
Здравейте мамчета, влизам за да ви се похваля, че си имам син, който се роди на 04.04.2011 в 16.40. Казва се Любомир тежи, 3650 и е дълъг 49 см. Ние вече сме си вкъщи. Утре ако имам малко свободно време ще разкажа за раждането.
Честито на всички появили се бебета на този свят да са живи и здрави, да са гордост на мама и тати!

# 388
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ МАМИ !!!Не ви изброявам да не пропусна някоя!!!! Embarassed  bouquet

# 389
Здравейте и от нас Simple Smile
Вече не сме 2в1 Simple Smile ...

Нашия малък мъж Кристиан реши да дойде на този свят в неделя вечерта - 3.04 20:50ч

Беше бързо и безпроблемно ... аз докато разбера че раждам и родих Simple Smile

Крис е малко малък, но както каза баща му "но пък с огромен потенциал" Simple Smile
Роди се 2360 грамчета, 49 см.
Изписаха ни вчера ... и вече изкарахме 1 денонощие вкъщи ... купона тепърва започва ... имам чувството че се бебчо променя с часове Simple Smile
Много беше лаком първите дни и преяждаше Wink или аз така си мисля .. не знам ....
последните 2 дни влиза в някви рамки с режима, които не налагам аз ... ама то детето си знае Simple Smile

Сега ще се опитам да поизчета какво се случило през последната седмица Simple Smile

Честито на всички нови мами и техните бебчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт