Забранена любов - тема 7

• 36 869
  • 665
  •   1
Отговори
# 555
The Dirty Laundry- от утре започват повторенията.
Ама грам не ми хареса финала.
Толкова недоизказани неща останаха. ooooh!
Палмира-   bouquet.
Едва ли е Крис.. глупавичък си е и едва ли ще се се сети.

# 556
  А   кой  ли  изпрати  колета с  бомбата ??? newsm78 Rolling Eyes

Не е ли от Камен?

Нали той каза,че всеки ще си получи заслуженото и се изниза по-раничко  newsm78

# 557
  • у дома
Аз пък си мисля,че е от Никос-нали беше дал слушалката на Христо да каже "сбогом" на мама  newsm78

# 558
Аз си мисля, че е Юри. Нали никой не си тръгва от него, ако той не пожелае...

# 559
Със сигурност умрелите са Златка и Борис-бомбата му гръмна в лицето направо.
Андрей си беше трагичен герой от началото,но и на мен ми стана криво за него.
А бомбата е пратена от Камен,нали побърза да излезе.

Ще ми липсва малко сериала,но ще го преживея Mr. Green

P.S A може и Юри да е пратил колета,абе който ще да е:)

# 560
  • в света на неограничените измерения
И аз мисля, че бомбата е от Никос или Юри.
Това е в техен стил. Насилствен и жесток.

Камен каза, кой с какво е наказан от цялата ситуация
и едва ли ще прибегне до толкова жесток начин  на
отмъщение.

Кристиян го изключвам. Неговата цел беше да си вземе
детето и да избяга с нея.

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 21:37 от vanvel

# 561
като се замисля може вярно от валери да е бомбата жалко че крис не беше там  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 562
Много несправедливо постъпиха с Андрей, сега ще го натопят, че той е Ръкавицата  Tired Хубавото момче... и в любовта не му провървя.
И всичко това заради Явор. Неприятен ми беше, сега ми е 100 пъти повече. Много е драматичен  Close
Сериалчето ще ми липсва. Ще гледам Столичани в повече, но само заради Юруков  Flutter

# 563
като се замисля може вярно от валери да е бомбата жалко че крис не беше там  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А най-големия неприятник Крис,пък и убиец, се отърва-взе си детето и офейка

# 564
Хубаво, ама свърши  Confused

И аз да се изкажа.  Mr. Green
Според мен бомбата е от Юри. Бонка каза, че има колет за Борис, не за Ева.
Оцелелите трябва да са Ева и Ана, защото само те с Борис бяха в стаята.Мартин се врътна и каза, че няма да слуша тези глупости.

И на мен учудващо ми хареса играта на Златка и погледнах с друго око на нея.И да поздравя Филип, Борис и Юри за играта.Камен и той, но донякъде, защото малко преиграваше с тази назидателност и недостижимост.Ана за мен е под всякаква критика последните серии.Норчето също.А и двете ми бяха любими като игра преди.

Палмира, сега освен да чакаме 2-3 серии.Това ще ни е надеждата.

# 565
Гледах отново серията-по- специално взрива.Почти съм сигурна,че Ана и Борис са загиналите-Борис отваряше бомбата,а Ана беше над него.А и най-логично ми се струва

# 566
  • София
Хубаво, ама свърши  Confused

И аз да се изкажа.  Mr. Green
Според мен бомбата е от Юри. Бонка каза, че има колет за Борис, не за Ева.
Оцелелите трябва да са Ева и Ана, защото само те с Борис бяха в стаята.Мартин се врътна и каза, че няма да слуша тези глупости.
Дамм, тази логика май най-ми се връзва, иначе и аз подозирам Никос или Юри, но ако беше от Никос колетчето щеше да е за Евка  Thinking

За оцелелите - предполагам, че ще са Мартин и Ева, те, всъщност имат да изясняват разни неща помежду си, имат да отгледат Борисовото дете и т.н. Борис не може да е оцелял, гръмна му в лицето. А образът на Ана се изчерпа напълно май...сега Мартин остава наследник на КП /от майка си я наследява/ и на жена си Ева /от баща си я наследява/  Crazy и трябва да се оправя с тях  Mr. Green

Златка и мен ме изненада много, особено последните серии. Гледах я подигравателно в началото, щото нали уж играе "себе си", но тя показа че става за тази работа  Peace

Много, много ми е мъчно за Андрей...сега пак в затвора, този път май няма да има измъкване...а вече няма и кой на свиждане да му ходи...настроиха сума жени срещу Явор така  Mr. Green
Браво на Мартин Гяуров, и аз много го харесвам, а и героят му ми беше на сърце  Heart Eyes

Радвам се за Белеви  Peace поне покрай тях хепи-енд

# 567
Момичета, макар да не съм от активно пишещите, то бях от активно четящите ви.
Благодаря за хубавата компания!
Надявам се пак да се съберем в такава тема някой ден, защото определено сериалът има нужда да бъде продължен, а и актьорите задобряха доста.
  bouquet

# 568
на този финал си задавам въпроса: защо гледах предишните..298 епизода? newsm78
тъпо свърши. и кат за бг филм - пак тъпо!

# 569
колкото и да ми се иска Ана да е от оцелелите мисля , че няма да е по логичната причина че Диана Любенова е бременна и смятам че няма да участва във следващ сезон ако има .

Общи условия

Активация на акаунт