ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 384
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
А спрямо доктор Кунев мога да напиша доста за некадърността му.Човека ми каза на 100% че нямам шанс да забременея по естествен начин и изходът от проблемът ми е само и единствено инвитро(това става през месец 05.2012год),но странно тогава как това лято( 07.2013 ) забременях със стимулации (предписа ни ми в Плевен).Абе човека хабер си няма от стерилитет(какъвто е моя проблем) а тръгнал даже и инвитро да прави.Нямам думи.

# 571
За лекарите или добро .. или лошо  Laughing
Средно мнение няма. Ако ти е помогнал е добър, ако не - веднага отива в графата лош.
А замисляла ли си се, че лекарите също са хора и имат добри и лоши дни.
А имах сериозен проблем - да. И ходих точно в Плевен при д-р Горчев/ доцент или професор/ Направиха ми лапароскопска операция и след 2 години - отново същата процедура в друга също толкова известна клиника в друг град заради недоглеждане при първата..Трябва ли да квалифицирам въпросният лекар като некадърен?

# 572
devi4ca наистина много малко останаха

# 573
Ами не, не смятам че и лекарите имат добър и лош ден, че и те са хора и това ги извинява, защото боравят с човешки живот и човешко здраве, а там няма как да приема че е допустимо да сбъркаш и после просто да се извиниш и да оправиш грешката, защото повечето пъти не можеш да я оправиш. И по - скоро не става въпрос дали е помогнал конкретно на теб или не, а дали е способен да изследва проблема и да стигне до причината му, но това могат да го направят много малко хора, за съжаление, повечето лекуват една камара симтоми, впесто да се опитват да открият зародиша.

# 574
disni007 това, което си написала е вярно. Аз преди около две седмици лежах в АГ-то в патологична бременност. Имах бъбречни проблеми. И като чуха, че Кунев ми води бременността и простоо ... такива физиономии, такова отношение..
Винаги за всеки лекар ще има и добри и лоши мнения.
Желая на всички успешни бременности със здрави и хубави бебенца на финала!  Hug

# 575
Здравейте, момичета, изчетох и 3-те теми, тъй като доста време се колебаех при кой лекар да отида, имах (и все още имам) конкретен проблем. Не съм бременна. Избрах си Шишкова, защото много хвалена и т.н. Първо, че чаках бая пред кабинета, претупа ме набързо, някак груба ми се видя, не ми обясни почти нищо за инфекцията, която имам и не ми изписа лекарство(имуностимулатор, без който трудно ще се излекувам), за което съм убедена, че трябва да приемам, изпрати ме по живо, по здраво. Иначе ми каза, че всичко ми е наред, гледа ме на видеозон, каза нищо ми нямало (матка и яйчници ми били ок). Сега чакам края на менструацията ми, за да отида при друг лекар, имам записан час за Кунев за другата седмица, да ме види човека, да ми изпише имуностимулатора и да знам как стоят нещата. При Шишкова не бих отишла повече, бях чела тук, че е некомпетентна и разбира само от водене на ЖК, предполагам, че е вярно. Дано с Кунев всичко е ок и да оздравея.

# 576
 Vicious ,дано нищо ти няма и следващият гинеколог да ти каже ,че нямаш проблем .Ти защо мислиш ,че нещо не ти е наред

# 577
А Тутракан, Плевен, в Русе..хм не знам Хубчев как е, Зарз..

# 578
Vicious ,дано нищо ти няма и следващият гинеколог да ти каже ,че нямаш проблем .Ти защо мислиш ,че нещо не ти е наред
Здравей, не изпаднах в подробности, за да не спамя излишно темата. Имам кондиломи, за които не бях сигурна с точност дали е това, затова ходих при Шишкова за потвърждение. Подразни ме в нея това, че ме прегледа на две, на три, изписа ми само едното лекарство и това е, не ми обясни нищо за  вируса, не ми пусна никакви изследвания, не ми изписа умономодулатора, който е много важен с случая и така. Мнението ми и случая със Шишкова ги написах заради момичетата, които са писали тук, че искат да отидат на профилактичен при някой гинеколог. Като разбира се, мнението ми за Шишкова не е меродавно, за други сигурно е страхотен лекар. Надявам се да не се разочаровам и от Кунев.

# 579
Здравей, не изпаднах в подробности, за да не спамя излишно темата. Имам кондиломи, за които не бях сигурна с точност дали е това, затова ходих при Шишкова за потвърждение. Подразни ме в нея това, че ме прегледа на две, на три, изписа ми само едното лекарство и това е, не ми обясни нищо за  вируса, не ми пусна никакви изследвания, не ми изписа умономодулатора, който е много важен с случая и така. Мнението ми и случая със Шишкова ги написах заради момичетата, които са писали тук, че искат да отидат на профилактичен при някой гинеколог. Като разбира се, мнението ми за Шишкова не е меродавно, за други сигурно е страхотен лекар. Надявам се да не се разочаровам и от Кунев.
Според мен за толкова сериозно нещо отиди при Хубчев, ако не можеш да си позволиш Тутракан, Плевен, аз не бих отишла нито при Шишкова, нито при Кунев за такова нещо.

# 580
здравейте момичета аз видях  EFP
черти4ки и сега умувай кой да ми води бремеността?някой да предложи нещо?

# 581
  • в огледалото на живота
Честито   bouquet
Избора е твой,дано направиш най-удачния  Hug
Не се наемам да давам предложения,че всеки има различно за всеки... Simple Smile

# 582
Честито и от мен.  Heart Eyes Лека и безпроблемна бременост.  Praynig
За и против има за всеки от докторите в града.  newsm78
Късмет в избора!  Praynig

# 583
Някакво мнение за Д-р Стела Минчева???

# 584
Някакво мнение за Д-р Стела Минчева???

Приятелка е много доволна от нея, при нея си следи бременността на частно и сега продължава да си ходи при нея Peace

Общи условия

Активация на акаунт