ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 395
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Записвам се да следя темата, защото и аз не мога да си намеря добър гинеколог.
д-р Кунев препоръчвам ти го   newsm76

# 556
Записвам се да следя темата, защото и аз не мога да си намеря добър гинеколог.
д-р Кунев препоръчвам ти го   newsm76

Благодаря за препоръката   bouquet Прочетох доста добри отзиви за него. Но искам да питам дали трябва да си запазя час и дали работи с направления ?

# 557
  • в огледалото на живота
д-р Кунев работи с НЗОК,но тъй като има доста пациенти е желателно да си запишеш час.

# 558
Искам да кажа, че съм с 2 ръце ЗА Дувадвиев. Води ми предната бременност, сега води и тази и дори пътувам от Свищов, като той се съобразява кога мога да ходя на консултации. От Кунев имам спомен само в АГ-то при първото ми раждане, че имаше ОГРОМНИ пръсти  Joy това е в кръга на майтапа. Не е лош като отношение, маха ми конците след раждането и нищо не усетих. Матеева ме изражда без да съм си плащала, просто всички ме бяха зарязали и пиеха кафе от двете смени (към 7 сутринта) тя дойде на смяна и преди да се е преоблякла ме видя, че раждам и нямаше избор, трябваше да ме изражда тя. Иначе като специалист съм доволна от нея. За Тончева мога да кажа само, че е като касичка, само си плащаш. Отлепи плодния сак на сестра ми и цяла бременност изкара в Тутракан в болницата. А една приятелка си водеше при нея бременността и я напъна да ражда нормално бебе 5,500 кг. като и казва че е не повече от 3,500 кг. А Тодоров даже не искам да го коментирам! Дойчинова ме праща на операция от огромна според нея киста 2 месеца след като съм родила, отидох после при Георгиев (мир на праха му) и човека се изуми от уплахата ми, и от диагнозата ми, а всъщност тя има договорка с Хубчев в родилното за точене на ЗК с тези смешни операции от кисти. Тъй като ми даде номера му и ми каза да му се обадя да видя кога е на смяна и направо при него да отивам да ме приема, че видиш ли умирам  #Cussing out #2gunfire.
Това е моята гледна точка от 10 год. ми опит с ходене по гинеколози. След това се ориентирах към Дуваджиев и съм вече спокойна!
И последния абсурд който чух от една позната беше, че ако не ходиш на консултация при някой от АГ-то а си при лекар който не работи там имат по-особено отношение към теб.  newsm78

# 559
А аз съм много доволна от д-р Дойчинова.Бях на 29 години когато ми откри голям проблем и ме изпрати в София с насока за операция, където 100% потвърдиха диагнозата й и ме оперираха по спешност.Мога да кажа, че благодарение на нейната намеса имам дете.Една събота с кървене попаднах при д-р Тончева понеже тогава работеше и не искам да се сещам колко нерви ми костваше тази жена.Главата на плода много голяма, тялото малко, две страници рецепта и веднага в болницата - това й беше заключението.След два дена  при преглед се оказа, че някакъв капиляр имам спукан и това е причина за кървенето.Според мен  който от когото е доволен ще хвали и прехваля него.
Да не ви разказвам какво е да си бременна в Лондон.Нито имаш достъп до лекар, нито знаеш кой те преглежда.Вобще караш на късмет Laughing ако ти е писано да оцелееш.

# 560
Здравейте и от мен ! Аз смятам ,че много добър специалист е д-р Кунев. newsm10Помогнал ми е много  ,но тъй като в момента е в отпуск ,а се съмнявам  за бременност и получих кървене отидох при д-р Пейкова.Много се разочаровах и от държанието и от прегледа и накрая ми взе 40 лв без дори да ми каже да ли съм бременна и така ,моят съвет е също че не е добър специалист.

# 561
Благодарение на д-р Пейкова, АЗ повече при жени гинеколози НЕ ходя!

# 562
Може да е коментирано,за което се извинявам, но знаете ли дали Шишкова има 4D

# 563
  • На брега на реката
Не, няма. Но 4Д-то си е капризче според мен, което разбира се не попречи и ние да се насладим на подобен преглед. Истината е, че лякаря трябва да работи добре с видеозона дори и 2Д да е, да може да разчита параметрите и да знае кои показатели да следи.
Ние ходихме в Евромедисон при Тончева, или по-скоро при дъщеря й. Доста рутинно прегледа Тончева, дъщеря й с кеф направи подробна разходка и ни разказа всякакви подробности относно това, което виждаше.  Mr. Green

# 564
И аз мислех за Евромедисон, по форумите хвалят и Йорданова, която не познавам, а Тончева я знам, но не нзам майката ли е дъщерята ли е, предполагам дъщеря,с черна коса на около 40 години

# 565
Не това е майката  Simple Smile, дъщерята е млада работи от 2г някъде.
Аз съм била на 4Д при Тончева (майката) и останах доволна, приятелка беше при Йорданова също беше много доволна Peace

# 566
За Фетална морфология как мислиш,няма да ме претупат за 10-15мин нали. Сега остава да реша при коя от двете да отида

# 567
  • На брега на реката
Дъщеря й сега се учи, много симпатично младо девойче.
Йорданова преди 5 години ми прави ФМ пак в Евромедисон, беше прясна докторка ако не се лъжа. Останах с много добри впечатления, страшно подробен беше прегледа, а тя мила, отзивчива и много внимателна.
Ето тук можеш да видиш докторите. Май само Кунев не преглежда вече там.
Прегледът  в Евромедисон е с продължителност около 45 минути.

# 568
Направо се изумявам като чета как хвалите русенските гинеколози.Абе момичета от какво сте толкова доволни, като започнете - еди си кой доктор се държа много мило и любезно с мен,еди си кой ми води бременността и позна пола на бебето,еди си кой изроди моя приятелка и тем подобни.Та това е тяхно задължение да водят бременност и да следят нарастването на плода,да пуснат стандартните изследвания,да те изроди когато е на смяна и т.н. Вие имали ли сте сериозен гинекологичен проблем (да не се случва никому) и някой тукашен лекар да ви е помогнал.Я се замислете.Аз мога да спомена имена от които съм си изпатила(както аз така и мои познати) - Саха,Кунев,Шишкова,Узунова,Тончева.Аз имам сериозен гинекологичен проблем и стигнах до специалистите в Плевен.Те ми поставиха точна и вярна диагноза и като си показах изследванията направени ми в Русе направо им стана смешно.За съжаление в Русе нямаме специалисти в каквато и да е област,а имаме само начинаещи за  доктори.Нашите са много далеч от истината  Sad

# 569
  • в огледалото на живота
Направо се изумявам като чета как хвалите русенските гинеколози.Абе момичета от какво сте толкова доволни, като започнете - еди си кой доктор се държа много мило и любезно с мен,еди си кой ми води бременността и позна пола на бебето,еди си кой изроди моя приятелка и тем подобни.Та това е тяхно задължение да водят бременност и да следят нарастването на плода,да пуснат стандартните изследвания,да те изроди когато е на смяна и т.н. Вие имали ли сте сериозен гинекологичен проблем (да не се случва никому) и някой тукашен лекар да ви е помогнал.Я се замислете.Аз мога да спомена имена от които съм си изпатила(както аз така и мои познати) - Саха,Кунев,Шишкова,Узунова,Тончева.Аз имам сериозен гинекологичен проблем и стигнах до специалистите в Плевен.Те ми поставиха точна и вярна диагноза и като си показах изследванията направени ми в Русе направо им стана смешно.За съжаление в Русе нямаме специалисти в каквато и да е област,а имаме само начинаещи за  доктори.Нашите са много далеч от истината  Sad
Е,не така грубо де...
Това,че си имала проблем и не си попаднала на кадърен лекар не отброява автоматично всички останали за неандерталци в специалноста си...
Съжалявам,че така се получило при теб,но има и такива които наистина си вършат работата  Peace
За жалост май малко останаха.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт