ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 409
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • В море от любов
Здравейте и от мен, изчетох няколко от вашите мнения, но все пак ще си задам въпроса при кого бихте ме посъветвали да отида. Направих се тест за бременност вчера и излезе положителен, разбрах че е рано за преглед, но искам да си имам някаква представа към кого да се насоча. Не съм от Русе и нямам никаква представа как са тук специалистите(забелязах, че няма лоши мнения за Бойчев от Тутракан и мисля за сега да видя някакви негови контакти,понеже често минавам от там) . Благодаря ви предварително и приятен ден Simple Smile
Много добър избор. Peace

# 541
Добър е избора, стига да можеш да си позволиш да ходиш все до там  Peace Аз лично съм много доволна от Дуваджиев, имам симпатии и към Матеева. Но при Тончева кракът ми няма да стъпи! Веднъж ми се наложи неволно да ме приеме тя и беше отвратителна!

# 542
Добър е избора, стига да можеш да си позволиш да ходиш все до там  Peace Аз лично съм много доволна от Дуваджиев, имам симпатии и към Матеева. Но при Тончева кракът ми няма да стъпи! Веднъж ми се наложи неволно да ме приеме тя и беше отвратителна!
И на мен ми го предложиха като вариант и той е до нас, така че мисля при него да видя как ще е Simple Smile

# 543
мамита някоя от вас правила ли е фетална морфология при Дуваджиев?

# 544
мамита някоя от вас правила ли е фетална морфология при Дуваджиев?
Здравей, аз си правих при Дуваджиев и съм доволна. Обясняваше ми всичко много подробно,покани и мъжа ми да влезе с мен в кабинета и ми направи диск със запис от видяното. Simple Smile

# 545
а колко време беше прегледа, цената е 50 доколкото знам

# 546
а колко време беше прегледа, цената е 50 доколкото знам
Прегледа беше около 15-20 минутки, 50 лв.

# 547
ЗДРАвейте и от мен
аз се насочвам към Дуваджиев.
Преди 8 години родих първото си дете при Зарзаланов и съм мн доволна но по мои съображения не желая да ходя там!В момента се в процес на бебеправене Simple Smile и си мисля за Д-р Дуваджиев
сега не съм наясно какво се плаща чета че за видеозон се плаща!?Може ли някой който минава по тези стъпки да ми разясни малко .Благодаря ви
А относно за гинеколог в русе нз какво да кажа ходих 3 години при Саха нямам оплаквания изобщо аз лично но една приятелка роди наскоро и бебето беше с проблем който би следвало да е установен до 4 месец а той не го е видял Sad нз какво да кажа ще си замълча

# 548
За видеозон ЗК поема 2 видеозона за цялата бременност от регистрирането ти като бременна докато родиш, другите би следвало да си ги палщаш ти. Някои лекари регистрират в по-късни седмици и в началото ходиш с направление от ЛЛ и тегледат по него на видеозон, след отва те регистрират и така. Има лекари, които гледат без да искат да плащаш видеозоните, има други, които не го правят, зависи на кого ще попаднеш.

# 549
За видеозон ЗК поема 2 видеозона за цялата бременност от регистрирането ти като бременна докато родиш, другите би следвало да си ги палщаш ти. Някои лекари регистрират в по-късни седмици и в началото ходиш с направление от ЛЛ и тегледат по него на видеозон, след отва те регистрират и така. Има лекари, които гледат без да искат да плащаш видеозоните, има други, които не го правят, зависи на кого ще попаднеш.

Аз мисля да ходя при Д-р Дуваджиев ,та ще видим

# 550
Здравейте, аз ходих два пъти при  Д-р Дуваджиев с направление и съм доволна. Моят вупрос е той изражда ли деца?( Съжалявам ако въпроса ми е малко простичък, но въобще не съм наясно, а забравих да го попитам него лично.) Благодаря ви предварително.

# 551
Не Валя Simple Smile , той не дава смени в АГ, така че не би следвало да изражда

# 552
Благодаря много за бързия отговор Simple Smile

# 553
аз ходех при д-р Дуваджиев.

Много съм доволна както сега, така и предният път. Тази бременност ме е гледал всеки път на видеозон и не съм плащала нищо. Платих си феталната морфология, която не е по ЗК и е 50лв. Някои я наричат 4Д, но всъщност едното и другото нямат много общо по между си.
В началото на бременноста ми ми помогна много с болничен за работата ми понеже казусът ми беше особен. После пак благодарение на него понеже ме пратиха на специалист ми откриха хормонален проблем, който лекувах. Ако не бях лекувала можеше да има последици за бебето.

# 554
Записвам се да следя темата, защото и аз не мога да си намеря добър гинеколог.

Общи условия

Активация на акаунт