Попитай вътрешния дизайнер /2/

• 164 360
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря! И на мен много ми харесва. Даже искам нещо подобно на това .
Само имам едно питане като са прозорец и врата пердета ли е най- удачно? И до долу ли? Ето тея много ми харесват http://domharmonia.bg/_Code/UserFiles/PhotoGalleryPicture/large/kukli.jpg

# 676
 Goddess_ , според мен не е добре радиатора да се закрива, защото се спира топлината. По тази причина в къщи всички пердета са до радиаторите. Не ми харесва да се виждат, но иначе се губи топлина.

# 677
но на моя мъж му идвало много стегнато и в една линия.
Нека вашия мъж не забравя, че има динамика във височина, и  то сериозна, ако толкова трябва да е хаотично.

Извинявам се на всички, че не пиша, но  просто  съм заета с СофияДизайнУик.
http://edno.bg/sofiadesignweek/

# 678
  • София
  При мен в детската също са прозорци и врата към балкона, съответно вчера се чудех какви пердета ще са подходящи. Тоест аккво да правя с тази балконска врата...

# 679
Завеси до долу може, и зимата се вдигат с декорации и щипки над радиатора. Или просто стоят от двете му страни. Зависи дали комбинирате със щори.

# 680
  • Добрич
Моля за съвет за бебешката стая за момченце. Вече има чамови гардероб и скрин,легълцето ще е в подобен светъл цвят,а килимът е силно оранжев на цветни кръгове. Това е най близкото до килима което открих в нета:

само че,със сини и зелени кръгове,без червеното от снимката.
Какъв цвят да са стените?

Мислих за светло зелени,но банята ни е със светло зелени плочки и оранжево килимче,мислех че ще стане много еднакво. Как мислете?

Благодаря на отзовалите се! 

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 20:09 от Sneakers

# 681
 Sneakers,  светло синьо , светло зелено, бледо жълто, бяло все ще добре. И според цвета можеш да сложиш само фриз с детски елементи.

# 682
  • Бургас
Здравейте, търся си спалня в кожа може би бяла с подвдигащи се механизми .

Благодаря предварително
 Peace

# 683
Добро утро и хубав ден на всички дами  bouquet
Нивиана, можели да те помоля, ако имаш снимка на някоя интересна библиотека под ръка, да ми покажеш  Hug
Рових доста из нета, дали сме да ни правят и проект, като цяло, всички стаи са измислени, но на третия етаж, където ще е домашния кабинет на едната стена многооо искам да има една библиотека на цялата стена, но нищо не ми допада ..... искам нещо.... което като го видиш да ти грабне окото  Crazy като цяло стила на цялото обзавеждане ще е съвременен, за цветовете още не сме решили.
В момента нямам  скица на стаята.. , общата площ е 16 кв, като стаята е по-дълга, и малко по тясна, на тясната стена, която е точно срещу вратата е прозорец, а на мен ми се ще на дългата да е библиотеката..  bouquet

# 684
gicka и ние миналата година търсихме спалня, мислехме да е кожена... но в последствие се отказахме, та моя съвет е - в магазини има многоо такива, но по-добре не си я избирай от снимка, а отиди направо за да видиш и пипнеш кожата на живо, защото аз бях си харесала на снимка - а като я видях на живо, направо си беше като балатум   Twisted Evil
в този сайт има иначе добри идеи  http://www.-spam102-.com/catalog/60/page:3

# 685
Много съжалявам, че нямаме свободна стая за библиотека ( за момента имаме, но след време ще трябва за друго) и затова няма да си правим. Показвам си любимите снимки на интериор за библиотека

# 686

И моята мечта - уютна закътана стая, с камина, в която да мога да се отделя от целия свят, от всички и от всичко, и да остана само с книгите. Дали и кога ще я сбъдна..........

# 687
Момичета страхотни са и двете снимка, благодаря  Hug
За камина - навярно няма да стане, защото ще имаме на първия етаж.... , но ме наведохте на страхотни идеи, многоооо благодаря   bouquet Heart Eyes

# 688
Нивиана, не мога да измисля осветлението за коридора Rolling Eyes
Дай моля ти някоя идея, че електротехника иска да знае точното място на телата за да дупчи докато е време, пък аз съм тотално блокирала.
Не искам плафониери, нито стенни аплици, нито лунички в гипсокартонен таван.
Нещо малко, елегантно, свободностоящо...
http://hakiba.snimka.bg/daily/ideyiki-za-novata-k-shta.585902.23082087

# 689

mon1, предполагам Нивиана ще ти даде професионален съвет, но докато се включи, поразгледай, може идеи да ти хрумнат:

ТУК, ТУК, изобщо ЧИЧКО ГУГЪЛ показва много красоти, стига време да имаш да гледаш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт