Връзка с турчин?

• 54 138
  • 219
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Егати колко глупости изчетох. Аз пък ще ти дам пример с мене. Женена съм за турчин и то от тези дето са израсна ли тука. Само майка му и баща му са тука иначе рода та му е по Турция. Просто такъв човек няма. И аз съм имала доста връзки с разл. мъже е такъв като него не съм срещала. Мил грижи се за семейството помага за гледането на детенце, а сега чакаме и второ. Та за три години нищо не се е променило в неговото отношение към мене. Извън темата ще ти кажа, че моя човек даже си смени името на българско за да не пречи на детето ми. Защото колкото и жалко да е си го сочеха с пръст и казваха то е турче. Въпреки че няма нищо по различно в него от др. деца на неговата възраст. Даде ми да го кръстя. Което знаеш че за тях това почти не може да се случи.
Та с две думи, че се отплеснах, но се ядосвам на постовете,че те били еди какви си. Просто си зависи от човека. Защото не може да ме убедите, че всички българи са номер едно.

# 16
Егати колко глупости изчетох. Аз пък ще ти дам пример с мене. Женена съм за турчин и то от тези дето са израсна ли тука. Само майка му и баща му са тука иначе рода та му е по Турция. Просто такъв човек няма. И аз съм имала доста връзки с разл. мъже е такъв като него не съм срещала. Мил грижи се за семейството помага за гледането на детенце, а сега чакаме и второ. Та за три години нищо не се е променило в неговото отношение към мене. Извън темата ще ти кажа, че моя човек даже си смени името на българско за да не пречи на детето ми. Защото колкото и жалко да е си го сочеха с пръст и казваха то е турче. Въпреки че няма нищо по различно в него от др. деца на неговата възраст. Даде ми да го кръстя. Което знаеш че за тях това почти не може да се случи.
Та с две думи, че се отплеснах, но се ядосвам на постовете,че те били еди какви си. Просто си зависи от човека. Защото не може да ме убедите, че всички българи са номер едно.

Правилно!
Но разбираш ли, то момичето пита да се захване ли изобщо, че да не му разбие сърцето  Laughing
И как няма на тъп въпрос да получи тъпи отговори! Е как - приятелката на сестра ми работи в хотел! Та тя е като мандра за правилни решения.

Драги жени, престанете да се допитвате до форуми за важни или емоционални решения. Тъпо е, а освен това и грешно. За вас. За мен в забавно  Joy

# 17
dyndla не мисля, че има много общо между човек от турски произход роден и живял в България и човек, който е роден и живял в държавата Турция.
Ясно е, че са мохамедани и имат турски имена. И с това се изчерпват приликите.
Твоят съпруг си е същия като българските мъжа в България, тук е роден, тук е израсъл.
Човек расъл в друга държава,  е съвсем друго нещо. Той и българин по производ, ако беше роден и расъл в Турция, щеше да бъде много различен от тукашните българи.

# 18
  • Sofia
Привлечена съм от мъж, който е турчин. По-млад е от мен, но не това е поводът за темата, а отношението му към мен. Имала съм доста връзки, не мога да се оплача от отношението на мъжете в живота ми - попадала съм все на свестни, но това, което ми се случва с този мъж е уникално  Crazy Невероятно внимание, невероятно сладък начин на общуване - сякаш живее заради мен, сякаш ме е издигнал на пиедестал, дал ми е крила... Crazy
Не сме консумирали връзката си все още, съвсем в начален етап сме на общуване.
Интересно ми е дали е такова по принцип отношението на турските мъже към жените, които харесват или просто е до човек. Ако сте имали подобен опит или наблюдения, моля да споделите  Simple Smile
Абе вносна работа с една дума
Аз имам двама приятели, които от години не живеят в Бг...няма толкова галантни мъже. Като гейши са, нагаждат се спрямо моето настроение

# 19
  • София

Госпожо, не мога да се сдържа, забравили сте българския език. Израснали е цяла дума, родата-също. Срамота е, запетайките въобще не ги коментирам. Как е възможно съвременна жена да пише с такива фрапантни грешки, дори чужденец не съм виждала да изписва члена отделно от основната дума, когато пише на български  ooooh!. Съжалявам за офф-а.

# 20

Госпожо, не мога да се сдържа, забравили сте българския език. ...
Е, Вие ще и го припомните  hahaha hahaha hahaha
Извинявам се офф-а, но не можах да се сдържа.

# 21
  • София
 Little Evil  - Е благодаря за  вниманието ВИ. Трогната съм.

# 22
Но разбираш ли, то момичето пита да се захване ли изобщо, че да не му разбие сърцето  Laughing

Понеже виждам, че от стремеж да блеснеш с разсъждения, изобщо не ти е ясно какво се пита, ще го копна, белким ти се изясни поне от втория път:
"Интересно ми е дали е такова по принцип отношението на турските мъже към жените, които харесват или просто е до човек. Ако сте имали подобен опит или наблюдения, моля да споделите".

Демек, интересно ми е това манталитет и култура ли е или е до човек.

Ти нали няма да се жениш за него?
Какъв ти е проблема?Ще е поредната бройка, а ти ще си видяла какъв е в леглото.

Драга ми Естел, дори поредната си бройка не вкарвам току така в леглото си  Wink

# 23
  • София
Зависи от човека, разбира се. Трябва да си много ограничен, за да си мислиш, че турчинът по правило носи тлъсти мустаци и държи жена си заключена в банята. Познавам страхотни турци, съвременни и интелигентни хора, пътували по Европа, видели свят, с манталитет и разбирания, по-съвременни и по-широко скроени от тези на множество българи. Особено по програмата Еразъм се запознах с толкова готини и културни млади хора от тази недолюбвана у нас държава. 21 век е все пак, разчупете малко клишетата...

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 14:51 от Flip

# 24
  • София, център
Аз също съм на твърдото мнение, че не могат да се правят генерални обобщения и на ангро.
Въпросът е строго индивидуален, на въпроса на авторката - мога да я посъветвам да обърне внимание на някои крайъгълни камъни, за които бе споменато по-горе.

Чудесно е, че има галантни мъже и нека ги има, без значение от националност, цвят и религия.

Мога само да акцентирам и върху още нещо. Често срещано е в процеса на самото първоначално влюбване, хората, без значение дали са мъже и жени, да се държат нетипично очарователно.

# 25
Често срещано е в процеса на самото първоначално влюбване, хората, без значение дали са мъже и жени, да се държат нетипично очарователно.

Имала съм такъв горчив опит с един омайник, дето ни омагьоса и мен и цялото ми семейство - баща ми и майка ми... Stop После се оказа, че е друг човек, ама напълно друг  Rolling Eyes
Наистина никакви сигнали за нещо нередно - щом дори баща ми се подведе и го хареса ужасно много, а баща ми е страшно мнителен и много добър психолог и не се доверява лесно.

# 26
  • София, център
Често срещано е в процеса на самото първоначално влюбване, хората, без значение дали са мъже и жени, да се държат нетипично очарователно.

Имала съм такъв горчив опит с един омайник, дето ни омагьоса и мен и цялото ми семейство - баща ми и майка ми...

Така е, може би повечето от нас са се сблъсквали с описаното явление.
Струва ми се, че си трезв човек от написаното до тук.
Имай предвид обаче, и факта, че понякога съдейки от горчивия си опит, пропускаме момента да се отдадем на нещо, което друг път няма да ни "сполети", точно изхождайки от самомнителността си.
И сами се вкарваме в несъществуващи филми.

# 27
   Ха, че то има и българи така се държат. Подозирам, че има и от други народности. И изобщо... форума ли да ти каже, свестен ли е тоя или не. Ние откъде да знаем, само от това че е турчин не може да се каже нищо.
  Ако имаш някакви предразсъдъци по въпроса, или пък ти идва екзотично, формулирай си въпроса по друг начин... Държал се бил мило и свалял звезди... Ами те отначало всички така се държат. Laughing

# 28
  • Куциндрел
Повечето мюсюлмани са тракива - галантни, ухажващи и свалящи звезди.
Особено ако жената не е още тяхна. Аз още си имам един обожател - турчин, вече минаха 7-8 години от запознанството ни. Правили сме секс, но аз винаги съм се държала така, че все едно никога не ме е имал и че нямам никакъв интерес към него. Още ми сваля звезди.
Най-добре е да се отдадеш на връзката, но имай едно на ум. Туко виж, родителите му го натиснат да се ожени в Турция за тамошно, девствено момиче. Rolling Eyes

# 29
  • София, център
Туко виж, родителите му го натиснат да се ожени в Турция за тамошно, девствено момиче. Rolling Eyes

Не исках да го пиша, но...ако вече не го е сторил.

Моя приятелка имаше подобен горчив опит. След 2-годишна връзка, живеене заедно, и глезене до небето и обратно, придружено с водене в Истанбул, но не и със запознаване със семейството, в един мил ден й цъфна една булка на вратата и й се представи коя е.

Общи условия

Активация на акаунт