Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 523
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Преди да съм обула кънките и хукнала на тръстиката, малко размишления по снощните видения.

Показаха ни простичкото човешко щастие в семейството/прекрасно/,усилията на Харун да притъпи болката в Еда по загубата на баща й/ чудесно/,цветя с бележки,че любовта им е все така силна/ върховно/!
И паралелно вървяха трагедиите в сем.Гюлер. ooooh!
Ферда - все още недоумявам как една жена, 2 пъти забременявала и раждала, да не усети или заподозре поне, че е бременна и да вземе мерки овреме?! newsm78 Животът й е ад, но тя единствена не отиде на скалите,за да се самоубие, а взе закачалката. Значи, иска да живее и да махне позора си само!
Мелда - този образ още не го избистрят, не ми е ясна! Уж най-силна, с комбинативен ум, а все търси мъжко одобрение и опора/ Джемил, Феяз, Харун, сега пък Бату/.
Горката Тюркян, не знае къде да огрее по-напред! Направо забравиха за рака и предстоящата й операция!
Хареса ми Едже как отново изгони Бату, как прие Назан- като майка, каквато не е имала.
Самата сложна и объркана ситуация при жените, ме навежда на мисълта, че сценаристите ни показват как ние-жените, вземаме грешни решения без мъжка помощ и че не сме способни да се оправим сами в този живот.
Извинете, дълъг ми стана поста! Peace

# 436
# 437
  • Русе
Божееееее, съвсем забравих , че днес е Деня на лекарската помощ!/Ивва, благодаря  bouquet/

Ради, Честит професионален празник! newsm51
Ако има и други момичета , здравни работници, нека се чувстват поздравени и от мен!

# 438
# 439
  • София
Нищо неочаквано за турски сериал не видях в снощната серия. Продължаваме си по изпитаната схема, та до юни. За сега погледнах по диагонал и затова за момента две пояснения:

Какво каза Мелда на Ферда за Харун (в началото на епизода) - еми, че  Харун я е изгонил и Ферда много се зачуди. Аз пък им се чудя на акъла на тез двете.....

Тюркян - забравила за операцията си - ами, че тя още в миналата серия каза на Мелда че ще се   обади на лекаря, за да му каже че се отказва от операцията, още каза че не иска да се оперира, а да си изживее последните дни и по-скоро да отива при Джемил. И сега продължава  по тази линия, отново нищо не каза за болестта си на Еда. После Мелда я обвини, когато се пенеше, как така Еда ще ходи на почивка, пък и нищо не знае за техните проблеми.

Е, хайде, спорни ви коментари, пък събота и неделя ще се включа и с някой и друг превод.

# 440

Добро утро незабравими  Hug
Серията беше хубава....до един момент.И като изключим тези непрекъснати реклами.Това семейно щастие ми хареса,толкова са сладки...щастливи.Явно  е много трудно да се отдели цял епизод на тези моменти...
Мелда изтрещя и тя...за Ферда да не говорим  #Crazy #Crazy #Crazy
Но най-смешна ми е историята с Арас и Бату...как този безпаричен човечец успява да върти всички на пръста си  newsm78 Изнудва го с Назан...абе ей!Взимаш цялата си охрана,нахълтваш в онази къща...измъкваш ги и двете и готово.А накрая го гръмваш и него.Бату е опасен престъпник,издирван от полицията...и да го застреляш...чудо голямо.''Самозащита" и ти дават златен медал след това.

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден   bouquet

# 441
МИлена,благодаря ти за тези разяснения  newsm51 newsm51 newsm51

Тези Гюлер нямат оправия....Тюркан-разбирам такава реакция,отказва се от операцията,предала се е..иска да се събере по бързо със съпруга си.Ферда е в голям шок....това отблъскване от децата си,сигурно е много тежко  ooooh! А за Мелда....на нея най-големия й проблем е Еда и че тя е щастлива.Браво!Каква обич,какво нещо.

# 442
Добро утро, компания. Пожелавам Ви ползотворен ден.

................
Честит професионален празник на всички медици, отдадени безусловно на своята професия!

# 443
# 444
# 445
# 446
# 447
Добро утро Незабравими! Hug
Честит празник Ради! newsm51
Благодарности за поясненията на Рекси Розовка и МИЛЕНА! newsm51 newsm51 newsm51
Хубав и усмихнат ден! txtloves

# 448
http://www.youtube.com/watch?v=HzDy8CEpDZU&feature=player_detailpage#t=40s
 До довеяера сега трастиката ме зове!  love001

# 449

Добро утро, момичета!
Ради, честит празник! Желая ти много успехи както в личен, така и в професионален план! Бъди жива и здрава!
Рекси, Габи, Милена, благодарности за поясненията!   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт