Февруарските дечица със засмяни личица скоро ще шарят великденски яйца (31)

• 26 129
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Леле, Ника, искрено ти съчувствам!  Hug Дано да се оправя бързо Бо!!!  Praynig

# 241
  • До Балкана
Миличкия Бо!  Shocked Болестите да го забравят му пожелавам! А на теб Ника, успех със задачките, докъдето я докараш! Hug

# 242
ДД,

Мале голям е студ вън,къде ли са тези 15 градуса дето даваха за днес  newsm78
Аз имам едно питане ако случайно някой е запознат...Днес много се ядосах защото декември пуснахме молба за Детска Кухня и ми казаха да звънна след 1-2 месеца...викам си айде ще им дам и 1 месец от мен...та звъня днес и най-любезно питам дали случайно ни е дошъл редът и една жена отсреща ми вика...Ми няма смисъл да ни звъните до септември и без това сме с 20 деца над лимита та едва ли скоро ще ви дойде реда...Най много ме вбеси тона и иронията..
И понеже и моя позната тези дни ме пита,защо не разпитам дали не ни се полага няква помощ примерно защото ние се водим тримата само на тези 240 лв +35 майчинство...та за няква социална помощ или нещо такова,и наистина се замислих ми ако вярно сме само с тези пари и дори до кухня немога да се доредя..с какво да си храня детето и всичко останало с тези 275лв  newsm78
Та всичко това споделям с идеята дали наистина има някви такива помощи или приимущества за такива като нас...Да ходя да се набутам щот ми писна в тая Държава направо ми писна...  #2gunfire

# 243
  • София
ДД!

Боцнахме ваксината на Ясенски и се надявам да няма никакви реакции.

Ника, оправяйте се бързо.  Praynig Hug Ама, много неприятно с тези гости, не се претоварвай. Детето ти е болно и всеки би разбрал.

Ради, не мисля, че имате някакво предимство. За кухнята се иска само бележка от лекаря, до колкото знам. Аз преди месец и нещо отидох да си подам документите, като ми бяха казали познати майки, че може да почакам 6 месеца Shocked. Попаднах на лелка, която върти далавери и взимаме храна нелегално Rolling Eyes Съгласих се, аз и давам пари на нея и тя ми сипва двойно количество. Дали не можете и вие нещо такова да направите. Не е много редно, но аз като гледам при нас идват и 2-3 пенсионери и съм сигурна, че си взимат храна за тях а не за внуци.

# 244
  • София
Прегръщам ви всички и особено Ника!  Hug Лелеее, голямо тегло теглиш тия дни, дано да се приключва с тази "чудна" серия!  Confused

Аз да се отчета с четвърти зъб и прилична кривотия от Диди.

п.с.
Здравейте!
Провеждам едно проучване за кърменето и храненето на бебетата.
...
Ако имате допълнителни въпроси, преди да решите дали искате да участвате, бих отговорил с удоволствие!

Здравейте,
Като начало бихте могли да се представите - име, длъжност, коя организация представлявате, каква е целта на проучването, кой се обхваща в него... Това се сещам на прима виста.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 13:17 от Юхуу

# 245
  • Бургас
Теди,аз го давам сутрин и вечер Ентерола,ама при Диманка имаше ефект на 3-тия ден чак. Дори и в комбинация с диета,пак трудно й мина. Тези дни трябва да я заведа при педиатъра.

НикаHug

# 246
  • Най-зеленият остров
Привет момичета.
Направо в черна дупка попаднах. Вчера Ния падна и си пукна главата в ръба на секцията. Та ходихме до поликлиниката да я залепят / Бръм евала, аз успях само да я почистя с памук и беж до болницата/. Днес се събужда момата с температура 37,1-37,5 градуса. Картинка и за капак вече облечени и аз взимам ключовете за колата и мацката си събори шкафа отгоре си. Та сега е и с ранена брадичка.
Не издържах и и дадох Панадол /знам, че при такава т-ра не трябва/, който въобще не действа. Сега се чудя дали и Нурофен да и дам защото и разстройството се появи  ooooh!.
По оплакващ се пост май не съм писала, но ми дойде множко. От вчера само се обвинявам че съм най-лошата Майка на света.
 Надявам се, всички болни дечица бързо да се оправят.
Ника, Ния направи подобна реакция от Аугоментина  и веднага го сменихме.

# 247
ДД  Heart Eyes!

Чета ви, но не стига времето да пиша!

Сега и по Великден ще работя по желание, за да изкарам още някой лев, че се налага...
Аз свикнах вече с работата. Знаех, че седмица ми трябва  Wink. Йони е добре - щурее по цял ден и е станал обсебващ и той. Иска нон стоп внимане и компания в игрите. Вечер толкова ми се радва миличкият  Heart Eyes. Лепва се моментално за мен и не ме изпуска от поглед. Сега вече наистина се оценяваме повече един друг, а и времето, което прекарваме заедно е много по-пълноценно отпреди.
Да е жива и здрава майка ми, прекрасно го гледа, винаги се допитва дали одобрявам това или онова, а и най-важното - никога нямаше да съм тоооолкова спокойна за него, ако беше в други ръце! Щях да полудея сигурно  Crazy Blush.

Ника, бързо да му минава на Бо! Миличкият  Sad! За теб  Hug Hug Hug
katyanen, ужас! Прегръдки за Ния и да се оправя и тя скоро!  Hug

Изпращам много здраве на всички, които имат нужда от него!  Hug

# 248
Мале, Никееее, милият Бо! И горката му майка! Да се оправя бързо детето!  Hug И всички болни да оздравяват!  Hug
Рали, днес сутринта си мислих за теб. Радвам се, че си се нагодила, а и Йо- също.  Hug
Ради, като те чета се радвам, че в малкия град всички си имаме право на кухня без никакви кандидатствания и класирания.
Ели, айде да се размине Яската без реакции!  Hug
Бела, приятно изкарване на празненството! Ще се поразнообразите!
Hug

# 249
ТаничкаHug! Али как е? А ти? Приятно ви прекарване във Варна и ще чакаме отчет от прегледа!  Heart Eyes

# 250
ТаничкаHug! Али как е? А ти? Приятно ви прекарване във Варна и ще чакаме отчет от прегледа!  Heart Eyes
Мерси, РалинкаHug Добре сме и двете, вече се оправя Алето и заприличва на себе си, въпреки че инатът й си остана.  Twisted Evil Не е като преди вечно ухилена, а все за нещо се сърди и тръшка. Отдавам го на идващите отгоре зъбки.  Mr. Green

# 251
  • София
Благодаря ви за подкрепата!  Hug
Рали, радвам се, че сте добре, наистина отглеждането в семейна среда на тази възраст е най-доброто решение според мен, щом няма начин и трябва да се работи /по дяволите  Mr. Green/.

Ходихме при педката за втори път, тотално спряхме и АБ-то засега. Гърлото му се подобрява и започнахме мазане с грануфурин през 2 часа, панадол, калциев глюконат, фенистил, вит. С.  Mr. Green До утре на обяд ще опитаме така и ако няма подобрение ще пише нов АБ. Иначе все още е топличък. И подутичък.
Очевидно си прави алергия към аугументина, защото и миналия път, след като приключи обаче, се изрина, но не направихме връзката, сега обаче 100% се доказва. Каза да му занеса картона да го впише като алергия.

Бръмби, няма да мога да му изчистя гърлото както пишеш. Не ставам аз за тия работи, цялата треперя докато му мажа грануфорина, камо ли кръв да му пусна...  Blush
Кате, да приключва черната серия и у вас и бързо да се възстанови Ния!  Praynig
Ради, нищо не знам за помощите. А тия в кухнята кълват на кутия бонбони и веднага ти идвал реда, една майка ме светна.  Twisted Evil Ние какъв късмет извадихме не знам, ама изобщо не сме чакали - подадох си документите в края на месеца и на първата продажба на купони след това - веднага си купихме.  Rolling Eyes

# 252
Е защо пък на ЛС... ?! Какво толкова тайно има да се представите, за да можем да преценим да се включим или не?

# 253
  • До Балкана
Да! И на мен ми се попълва, но първо ще ми е интересно да разбера вече зададените от Юху въпроси и то публично! Peace

# 254
  • До Балкана
Тук, тук! Ние тайни си нямаме! Mr. Green На всички ни е до всичко, не ни ли виждате - гладни за зрелище! Joy

Общи условия

Активация на акаунт