Отговори
# 15
Книгата е хубава,понеже не порсто е даден някакъв режим на хранене,а е обяснено изключително подробно ЗАЩО менно този  начин на живот ще ни помогне да с епреборим с болестите и да живеем в зоната.Трудно е обаче ,за средния човек ,идеята според мен е да се храним балансирано,т.е. можем,и трябва да ядем въглехидрати и белтъци в равни количества,и малко мазнини. Simple Smile

# 16
# 17
Ето това е темата която исках да пусна отдавна Grinning Sunglassesпоздравления на авторката,връщам се да 4ета!

П.П.засега се включвам с тази

това е книгата която преобърна представите ми за въглехидратите,и ми доказа 4е не трябва да се страхувам от тях,напротив дори с помоща на въглехидратите може да се отслабне-ключовата думичка тук е 'правилните"въглехидрати Simple Smile

: BISI862,може ли малко повече за книгата на Екатерина Бошнакова?

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 18:27 от Звезди в очите

# 18
книгата е за това как да се храним правилно и в колко часа.за прочистването на организма,за това на  кой орган в колко часа и в кои дни се прочиства.има много рецепти за лечение на миома,алкохолизъм,затластяване...накратко казано в книгата е събрана много важна информация,която според мен всеки е хубаво да я има в своята лична библиотека  love001

# 19
Много благодаря  bouquet

# 20
Опитах да препрочитам Луиз Хей,не знам защо преди време ми се получаваше да я чета,а сега ми се видя много повърхностна,може би защото сега има супер много литература и се появха по-прозорливи автори...не мога да си го обясня..Simple Smile....

Izzabella, много добре те разбирам. При мен се получи нещо подобно. Мисля си, че Луиз Хей е чудесна за "начинаещете" в жанра. Определено поставя добри основи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт