X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 555
  • Germany
http://vbox7.com/play:a401a040db   - Богомил тази сутрин по Нова

# 556
малко ми е лигав

# 557
В събота наистина ли са давали неизлъчваните кадри?
Мисля, че не бяха неизлъчвани, а специален двучасов епизод с излъчвани досега. Бяха подбрали няколко изпълнения от хубавите и лошите. Прегледах го набързо в нова плей, че в събота в 14 часа нямах възможност да го гледам. Тази събота пак ще има от 14 часа.

С мнението на Шушон съм малко несъгласна. Познавам човек, които не притежаваше и двете. Пееше доста фалшиво. За мен до този момент, вярното пеене и слух си бяха дар Божи и никой и нищо не можеше да ме убеди, че човек пеещ фалшиво може да пропее вярно и дори и клипове да му направят, да участва в международни конкурси, да печели награди, че и текстове пише, но се убедих лично в това с времето. Солфежът, доброто обучение, добрите педагози са от голямо значение за развитието на даден певец/глас. Упоритост, постоянство, любов към музиката са само качества, които могат да помогнат. Няма да спомена името на изпълнителя, и няма да коментирам, защо според мен кариерата му приключи, само ще спомена, че вече не пее, но пише текстовете на доста от нашите певци и е музикален педагог.

# 558
  • Испания
http://play.novatv.bg/play/254278/?autostart=true от 2:11 /часа:минути/ натам е интервюто с Богомил.

# 559
  • гр. Шумен
стела какво ти хареса, като си забрави текста и после мънка там нещо в ъгъла???

После с танците тотална излагация също - хора без самочувствие вън!
Ми то тогава Х-фактор трябва да стане оня палячо БИсер. Или Радо Шишарката! И двамата си имат самочувствие в изобилие! Стела има много интересен глас и не става да пее БИйонсе, как няма да се издъни.
Като гледах вчера епизода, засега Мюзик айдъл печели за мен по точки. Това, да научиш песен за 4 часа и то такива песни, каквито им дадоха за мен граничи с безумието. Да не говорим колко смешно е мъжете да пеят Like a virgin. Направо си е несериозна работа. Да припомня, в театралните кастинги, в първия кръг участниците пяха част песен по желание акапела на сцена пред журито. Тука с тая уравниловка не се държи сметка ни за глас ни за нищо.А и тези, които са ги знаели песните са с предимство пред другите. Не знам как е форматът в другите държави, но това което видях вчера решително не ми хареса!

# 560
Много се смях, когато Радо Шишарката се възмущаваше, че са дали на мъжете женска песен и каза: "трябваше да дадат една мъжка песен и една женска, па макар и да е една и съща"  Joy Joy Joy
по памет цитирам.

# 561
  • Испания
"трябваше да дадат една мъжка песен и една женска, па макар и да е една и съща"  Joy Joy Joy

bowuu АнтАлАгент, какво да го правиш!  Wink

# 562
# 563
  • Испания
Хайде пак губене на ценно ефирно време с лигльовците във формата.  ooooh!

# 564
Този Светльо от 5 старс явно се има за голяма звезда, за да си позволи да се лигави така. Винаги ми е бил несимпатичен.

# 565
Този Светльо от 5 старс явно се има за голяма звезда, за да си позволи да се лигави така. Винаги ми е бил несимпатичен.

Държи се като пубер на 16 години. Sick "Колко съм различен, колко съм неразбран, как може всички да са толкова смотани..."

Това вместо запис.  Party

# 566
Той винаги си е бил така. Оня ден се разминахме с него. Пак беше с тази шапка - посред лято. Не изглеждаше добре. Жалко е наистина, че пропилява таланта си, а аз не знам разчита ли изобщо на нещо друго.

# 567
  • Испания
Людмил е малко ку-ку, но не ме дразни.

Андрей и Моисей - сладури и талантливи.

# 568
Людмил не знам за х-фактор, но той със сигурност има един голям щъркел, кацнал на рамото си... Laughing

# 569
  • Испания
Искам да гледам всички изпълнения и то пълни. Пак ще смотаят всичко.  Sad

Ех, тоя Рафи!  Simple Smile

Браво на Богомил!  Laughing

Стела я изяжда страхът и прекалената самокритика.

Антонела и Нейчо много ми харесват.

Само Боряна се зарадва като хората. Александра каква физиономия направи, като казаха името на Боряна...

Имах чувството, че Стела ще инфарктяса...

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 20:39 от smileys

Общи условия

Активация на акаунт