X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 195
  • In The Middle Of Nowhere

Опа, и сестричката на Дидо се появи Laughing

Тъкмо това щях да попитам как се казва и за Дидо от Д2 ли става въпрос? Тя ми прилича на една съученичка  Thinking

# 196
  • София
Е, тя си каза, че е Дидо от Д2 й е брат.
Май Яна беше, но не съм сигурна.

# 197
Чудя се от къде журито знаят да задават "правилните" въпроси?Е,толкова талантливи певци имаше,а никого не бяха запитали досега дали има музиканти в семейството...Че как иначе щяхме ние да разберем,че това е сестричката на Дидо от D2 ?....

# 198
  • In The Middle Of Nowhere
Е, тя си каза, че е Дидо от Д2 й е брат.
Май Яна беше, но не съм сигурна.

Аз не чух добре, като БТР ми се стои, но пък после се сетих, че ДиДо има от Д2.
Ами значи е същата и ми беше съученичка, но не знаех че брат й е Дидо. Тя и на Мюзик Айдъл се беше явила, но я отсвириха на кастинга..

# 199
  • София
Е, няма как, след няколко осъществени музикални формата, след като паралелно тече и друг такъв, просто не може селекцията да е супер взискателна. Пък и нали тук търсят Х-фактор, не просто технически певчески умения.

# 200
  • София
Някой гледа ли днес при Милен Цветков мацката, дето пя Дилайла?
Продължавам да подозирам, че работи в местния ни супермаркет Joy
Може пък кастингите да са от лятото и тя да се е преместила в София междувременно, знам ли Crazy
Много ми прилича Rolling Eyes

# 201
Мария Илиева ме срази с мнението си за последното изпълнение.  Confused

# 202
Абе не пя съвсем фалшиво момчето. Дотук избраха много по-фалшиво пеещи от него. Друг е въпроса сега като му казаха "ДА" всички, освен Васко, целия репертоар на Майка От Джексън ли ще слушаме. Защото последният, лека му пръст, беше съвкупност от много таланти. Гласът му беше само едно от нещата.

# 203
  • София
Аз пък не го чух как пее, хванах само коментарите Confused

# 204
Чудя се от къде журито знаят да задават "правилните" въпроси?Е,толкова талантливи певци имаше,а никого не бяха запитали досега дали има музиканти в семейството...Че как иначе щяхме ние да разберем,че това е сестричката на Дидо от D2 ?....
Да, и вчера зададоха същия въпрос на момче, което беше от семейство на музиканти.
Може да си питат рутинно и да го режат, а като се окаже, че е, тогава да го излъчват.

# 205
Може пък кастингите да са от лятото и тя да се е преместила в София междувременно, знам ли Crazy

Не, Клонке, не е същата Simple Smile
Тя живее тук около нас.

# 206
Днес ми харесаха арменеца и афроамериканката. Тоя последния не трябваше да го пускат по мое мнение,но може да си имат тактика за определен брой участници.

# 207
  • София
Ох, значи има двойничка тотална.

# 208

Не, Клонке, не е същата Simple Smile
Тя живее тук около нас.
Къде това ? newsm78

# 209
някъде в Овнерог Laughing

Общи условия

Активация на акаунт