X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 300
Ооо, дали няма да станем свидетели на някой нов музикален кавър като "Кен лий" Laughing Laughing

Кастингите със сигурност ще са най-интересната част  Mr. Green

Самоцитирам се, за да заявя "YES!!!" Ама аз от първия си пост чакам Елена да запее Joy

# 301
  • Испания
Ооо, дали няма да станем свидетели на някой нов музикален кавър като "Кен лий" Laughing Laughing

Кастингите със сигурност ще са най-интересната част  Mr. Green

Самоцитирам се, за да заявя "YES!!!" Ама аз от първия си пост чакам Елена да запее Joy

ooooh! ooooh! ooooh!

До средата на записа съм още, но Мариана от МС ми хареса много. Журито не очакваше, че ще се справи. Дори накрая преминаха на "Вие".  smile3501

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 23:53 от smileys

# 302
На мен при Мариана нещо ми липсваше... Не знам защо, но не ми хареса особено много.
Но имай търпение за Ленчето  Crazy

# 303
  • тъгата в мен
Васко го харесвам, но прекалено студен ми стои в журито. Много рядко изразява някаква емоция.
За сметка на това пък,М.Илиева и Поли така се пулят буквално и такива заучени"муцки" и физиономии правят... ooooh! Една нормална реакция нямат-то не бе вдигане на вежди,игра с очи,примижване и т.н..

# 304
  • Испания
На мен при Мариана нещо ми липсваше... Не знам защо, но не ми хареса особено много.
Но имай търпение за Ленчето  Crazy

Ааааааааа, Ленчето отече вече, затова и пуснах  ooooh! ooooh! ooooh!

Лелееееееее, какво чужбинско нашествие...

Девойките от "Прима виста" ми харесаха.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 00:08 от smileys

# 305
Embarassed Аз изобщо не помня кой след кой е...
smileys, с теб явно заедно го гледаме на запис  Mr. Green Само не разбирам защо трябваше да е този разпит над младежа с царевицата  Confused

# 306
  • Испания
Embarassed Аз изобщо не помня кой след кой е...
smileys, с теб явно заедно го гледаме на запис  Mr. Green Само не разбирам защо трябваше да е този разпит над младежа с царевицата  Confused

Сега се появи при мен.  Wink Ще го коментирам. Много напомня на Трайчо.

Разпитват, защото много започнаха "да жълтеят" тези формати.

Момчето е симпатично. Има типичния цигански тембър.

Напомни ми много мои бивши ученици. Браво, че се справя с живота! И журито се смути... Простих им куп "изгъзици" /да ме прощавате  Embarassed/, направени досега.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 00:16 от smileys

# 307
На мен журито ми е много странна комбинация и съм изключително учудена, че ми харесват като квартет  Mr. Green Но определено тези подробности, относно личния живот, не са ми интересни. Просто защото не влияят на гласовите данни...

# 308
  • Испания
Но определено тези подробности, относно личния живот, не са ми интересни. Просто защото не влияят на гласовите данни...

И на мен не са ми интересни, но болшинството от публиката, май, се интересува точно от това. Както и да е. Светът е шарен!

Лека нощ! Беше ми приятно да побъбрим, Славейче! Hug  А ти една песен не изчурулика.  Wink

# 309
smileys   Mr. Green и на мен ми беше приятно  Hug Тази нощ ще разучавам песента на Ленчето и утре ще ви попея  Crazy

За сметка на това пък,М.Илиева и Поли така се пулят буквално и такива заучени"муцки" и физиономии правят... ooooh! Една нормална реакция нямат-то не бе вдигане на вежди,игра с очи,примижване и т.н..

Понеже паралелно хвърлям по едно око и на английския вариант, си мисля, че това с кокоренето са го взаимствали от тук  Thinking А и честно казано българското жури много ми напомня на английското  Mr. Green Реално погледнато не си приличат кой знае колко, ама аз си ги оприличавам  baby_neutral

# 310
Уауу, видяхте ли утре какви участници ще има. Доста интересни гласове. Обнадеждаваме това предаване, дано да не го разбозат и него.

# 311
На мен много ми хареса еднодневния дует, както и жената, която каза, че иска да даде пример на детето си да вярва в мечтите си.
На вас прави ли ви впечатление, че от журито най-често показват Поли Генова? Този, който я лансира, му е много дълга ръката явно.
Не ми харесва, че на англоговорящите говорят на английски. Аз ако се изтъпанча в английския формат и не зная английски, ще ми проговори ли някой на български? На първия англоговорящ ми стана много симпатичен Васко Василев, който единствен от журито отговори на български.
Сетих се и друго, което ме учудваше преди да започне излъчването на формата. В Пловдив и Варна през няколкостотин метра имаше билбордове с Мария Илиева и датата на концерта й. Аз не бях чувала в последните години да има концерт и изведнъж - бум, на където и да се обърна - тя. Аз грубо съм ориентирана в сумите, които се плащат за наемането на билборд, но при всички положения за толкова на брой билбордове, са стотици хиляди. Кой ги е дал? Нова Телевизия ли или някой, който лансира Мария Илиева? Ако беше Нова Телевизия, щеше и на останалите участници да направи такива билбордове и да организира предстоящи концерти.
И да дадат едни по-хубави химикали на журито, да не размахват наляво и надясно тези прозрачни пластмасови, през които се вижда пълнителя, то се е видяло, че Мария и Поли няма да спрат да сочат участниците с химикали.

# 312
Дано наистина в това предаване да правят както в МА и в кастингите умишлено да показват само фрийковете, а като започне наистина да са селектирила таланти. Да не би пък Гласът на България да е дръпнал всички музикални таланти тази година и тука да се явяват само някакви луди ? Дано наистина не са това талантите на България, че дотук е много зле и се броят на пръсти тези, които са наистина добри.

# 313
Само не разбирам, циганчето защо го пуснаха? Да не би да блесна с някакви данни? Превърнаха шоуто в благотворителност. ooooh!
Циганиада!

# 314
Споделям с вас един подобен случай от корейското шоу за таланти.

Общи условия

Активация на акаунт