X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 585
Много се радвам,че почти всички пяха Ейми Уайнхаус.Знаех си,че тя ще присъства в списъка.Тава звезда,такава кралица... Много ме е яд,че не дадоха до край едно изпълнение.Дали ще ги има в сайта на нова?

И аз исках лигавата да я оставят,кефи ше ме да я гледам.

Фаворитка ми е Стелушата ,онова черното момиче и още една,но й забравих името...  Mr. Green

# 586
  • Mediterraneo
Общо- взето, още от прослушванията стана ясно кои ще са избраните тази вечер. Всяка вечер се обръщаше внимание точно на тези хора, сега като ги наредиха видях пълнеж някакъв, който даже на кастингите не съм виждала. В промота за епизоди, в самите епизоди даваха почти и само избраните хора. Плюс- минус 4-5 лица още( Катето, например).

# 587
Благодаря!

Катето не. Кой Рафаел? Рафи Богосян остана

Ами имам предвид Рафаел, който беше
учител и не беше българин.
Не му знам фамилията. newsm78

# 588
  • София
Благодаря!

Катето не. Кой Рафаел? Рафи Богосян остана

Ами имам предвид Рафаел, който беше
учител и не беше българин.
Не му знам фамилията. newsm78

Рафаел Агилар - филипинчето, което пя "Облаче ле бяло" на кастинга

В момента на сайта публикуват клипчета на отделните изпълнения от тази вечер, но са рязани от самото предаване - не са целите изпълнения, за съжаление  Sad .
Аз изпуснах всичко тази вечер. Ще чакам да качат в сайта целия епизод и утре ще го гледам.

# 589
Рафаел Агилар - преподавателят от Брегово - продължава.

# 590
Цитат
Рафаел не е ли онзи дръпнатият?

Много просташко ми се струва това изказване. Онзи дръпнатия. Човека е филипинец по произход и принадлежи към монголоидната раса, но да наричаме дръпнати всички азиатци е много расистко. Все едно на нас българите да ни викат цигани в чужбина , защото са видели няколко български цигани и са решили, че всички сме такива и на такива трябва да ни опреличават.

# 591
Цитат

Много просташко ми се струва това изказване. Онзи дръпнатия. Човека е филипинец по произход и принадлежи към монголоидната раса, но да наричаме дръпнати всички азиатци е много расистко. Все едно на нас българите да ни викат цигани в чужбина , защото са видели няколко български цигани и са решили, че всички сме такива и на такива трябва да ни опреличават.
А не се съмнявай ,че ни викат Mr. Green

# 592
Минавам само да кажа, че от тая Стел(к)а по-досадно, заспало и залухаво същество просто няма! И като се има предвид, че Кати отпадна вместо нея напрво.. #2gunfire #2gunfire ужас! #2gunfire

# 593
  • out of space
Гледам го всяка вечер това предаване, но не мога да коментирам....защото не мога да им запомня имената ега си....  ooooh!
Само на Богомил го запомних.

Харесвам пича със сивата коса до раменете и онази мацка с красивото мургаво лице- предполагам, че на нея викате "лигавата"  Rolling Eyes

# 594
  • SA
Радвам се, че повечето ми любимци се класираха за следващия етап- Рафаел, Богомил, Стела, Анастасия и Мартин.
Хубаво е, че онази лигла Кати отпадна, че направо трудно я изтрайвах.

# 595
Цитат

Не всичи българи са цигани, но всички филипинци са дръпнати  Naughty Помисли си сега пак.

# 596
Не всичи българи са цигани, но всички филипинци са дръпнати  Naughty Помисли си сега пак.
Само, че в случая говорим за калифорниец от Сан Франциско Simple Smile
 Малко в повече ми дойде риалити формата на монтажа в последните серии. Разбрахме, кои ще са титулярите, още при излъчването на кастингите, можеха поне малко повече да дадат от изпълненията на останалите. Гласът зад кадър ми идва малко в повече. Надявам се, като почнат концертите на живо да имат добър телевизионен саунд, защото в Гласът на България, положението е направо отвратително.

# 597
Не всичи българи са цигани, но всички филипинци са дръпнати  Naughty Помисли си сега пак.
Само, че в случая говорим за калифорниец от Сан Франциско Simple Smile
Добре, все едно мама  татко българи ако те родят в детройт ставаш НегрО от детройт> Mr. Green Mr. Green> Момчето си е чист филипинец, ако ще и на луната да е раждан,

# 598
  • гр. Шумен
Минавам само да кажа, че от тая Стел(к)а по-досадно, заспало и залухаво същество просто няма! И като се има предвид, че Кати отпадна вместо нея напрво.. #2gunfire #2gunfire ужас! #2gunfire
Мелинда, нещо си се объркала, чалгията е по другата телевизия. Тука няма нужда от още една лигава чалгарка като Катито. Стела си е супер! Не всеки може да бъде бездарник със самочувствие до небесата.
А "дръпнатият" със сигурност струва повече от тебе. КАто те гледам какви ги нижеш...

# 599
Рафаел си е филипинец и наистина си е дръпнат. Пък и на самия сайт на Х фактор си го пише, че е филипинец. Какво толкова се дърлите заради един чужденец изпял Облаче ле бяло.. и голямата работа...
Колко много българи отпаднаха, пък оставиха някакъв си, който просто може да пее. Но той е необходим заради цвета на предаването, а не толкова заради талант. Много хора могат да пеят.  Wink

Притеснявам се за Стела и понякога се ядосвам, че талант имат хора, които не могат да го използват, покажат...защото какво е таланта, ако нямаш воля да го доразвиваш и показваш? Притеснявам се не заради друго, а че още на първите спънки вътре и ще се откаже, а така ще разочарова много хора.

Дори двамата със Светлъо ги поставям на едно ниво. Стела е женския вариянт на Светльо... Язък за таланта им!

Дано Стела ме опровергае и порасне... за Светльо не знам...

Общи условия

Активация на акаунт