X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 630
Малкият е железен обаче. А Рафи има невероятно позитивно, слънчево излъчване.
И аз мисля, че Людмил и Кристиан трябва да отпаднат.

# 631
 Рафаел ми направи много добро впечатление, с решението си да остане в Корпуса на мира и в Брегово, принципните хора са рядкост Simple Smile

# 632
И на мен, но мисля, че ако искаше да е по-коректен към останалите, трябваше да го реши малко по-рано.

# 633
Ама много внимание й обръщат на Стела и тя все повече и повече се лигави и дъни. Другите ако ревнат като нея да реват от обяснения няма да могат да започнат концертите.

# 634
  • Испания
Не зная сега какви са правилата, но преди години можеха да останат в БГ само в рамките на работата си към Корпуса. Ако го напусне, трябва да си замине. Поне преди беше така.

И аз това си помислих, че зае мястото на някого, който можеше да е сега там и да има шанс.

# 635
  • София
Мхм. Голямо реване, голямо нещо. Я другите момичета какви са слънчеви.
Тук, при момичетата не знам как ще изберат.

# 636
  • София
Ама много внимание й обръщат на Стела и тя все повече и повече се лигави и дъни. Другите ако ревнат като нея да реват от обяснения няма да могат да започнат концертите.
Да. Голямо реване, голямо нещо. Я другите момичета какви са слънчеви.
Тук, при момичетата не знам как ще изберат.

# 637
  • Испания
Ана Овчарова хич не ми харесва. Нора - също.

В групата 26+ съм за Боряна и Мартин. Този път Анастасия не ми хареса.

# 638
  • out of space
Ана Овчарова хич не ми харесва.

И на мен. Има глас момичето, но вероятно трябваше да избере по-мелодична песен, без толкова извивки.

# 639
Анастасия според мен ще е дотук. Прекалено се е фиксирала с тая Преслава.

# 640
На Нора гласът малко не ми харесва, Стела е голяма лигла, Александра ми харесва много.

# 641
 Не знам за момичетата как ще вземат решение.

# 642
  • out of space
А, ето моите любимци- Александра, Мартин.
Също една по-възрастна жена и две много весели момчета от дуетите.  Simple Smile

# 643
  • Испания
Не знам как ще се представят, но от групите съм за Ангел и Моисей и братовчедите /нали братовчеди бяха?  newsm78/

Служителката на Министерския съвет  ooooh! не ми хареса. Александра не ми харесва, не като глас.

# 644
  • София
Мен Лиляна не ме грабва нещо.
Нора Дончева си е пипала нещо по лицето, не са и сполучливи интервенциите според мен. На тези снимки е готина, явно са стари.
Анастасия малко ми е психо с тази Преслава. Изглежда ми сериозна.
Много хейтърско мнение, ужас Joy.

Общи условия

Активация на акаунт