Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 16

• 21 518
  • 703
  •   1
Отговори
# 30
Нелка,и двамата-Рахми и Мукадес са номинирани за подържаща роля.

Благодаря Ви , успокоих се , но съм си български реотан !? Joy Joy Joy

# 31
Ако става въпрос за класацията /в която феновеге гласуват/, и аз не видях да са номинирани поддържащите актьори.

# 32
В предишната тема на стр.47 Лили ги е постнала.За подържаща роля-Бюлент Сейран и Есра Дерманджиолу

# 33

Гери , какво стана с теб миличка , днес не се появи !? :hug:

# 34
  • Варна
Благодаря на всички за топлото посрещане. Супер сте!

# 35
Айдееееее и Гери в новата темичка!!! Пих малко ракийка с комшиите, посмяхме се и ей ме на идвам и при вас.
Честита ни нова тема.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

[b]Stefok ,  не мога да си представя , че има жена , която да не го харесва повече така ..!?[/b]

Като млад викинг ни е момчето с тази визия ...!?  Не знам ролята ли му пасва толкова добре , той ли е станал толкова добър актьор , но като "ръкавичка" му е тази роля..!?

Започнах филма да го гледам заради Берен , наистина ми беше интересно след Бихтер как се справя с ролята , тя ме учуди приятно , Енгин още повече , Рахми , Мукадес Вурал ,Мюнир , всички много добре играят...не знам при тях няма ли номинации за поддържащи роли...
         Брат и  Рахми ме разплаква толкова пъти , защо не е номиниран ...!?  ooooh!
Нелка и аз така викам я да видя Берен какъв нов филм снима, я интересно, хм........, и така докато стигнем сегашната ми пристрастена фаза.

# 36
Чухте ли, че първия сезон ще бъде 40 серии и последните ще се снимат в Измир.
Тва означава ли, че ще се върнат на село, ама нали си продадоха къщите.
Аз ви казах, че ще ги разсъблекат, на морето.  Laughing

# 37

Да коментирам ли изобщо тези очи?!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 38
             Гери , това сега пък от къде го изрови ..!?

Има резон да се махнат от Истанбул - прочете ли заедно ли са Керим и Фатмагюл ..!? ooooh!

# 39

Освен очите да похваля и друго на нашето момче - с избелени зъбки е , така де в 21 век сме и на зъболекар да не идеш , лентички има , аз лично знам от 2004 година , а сигурно и по назад...!? newsm78
           Много неприятно, толкова  от артистите им , дори харесвани са с толкова жълти и с явен зъбен камък , че "очите ми падат" като си отворят устите...!? Shocked

# 40

Да коментирам ли изобщо тези очи?!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
НедейГери,тези очи говорят и сами с толкова изплакани сълзи!

# 41

Охххх , написала бях Керим и Мустафа  Joy Joy Joy , тъкмо изгледах края на епизода , развълнувана съм , пък си и поплаках ..!? Joy Joy Joy

# 42
Нелка, само зъбите не бяхме коментирали, Мац.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ама съм съгласна. Peace Абе момчето ни е супер отвсякъде. Сега и като го спретнат по бански да покаже мускули и съвсем ще ми хареса.  Blush Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Иначе инфото беше само тва не пише кой ще се връща в Измир.

# 43

За Новата тема

Животът скрит е в дребните неща
В жест най-обикновен, ала човешки
В любима песен, слушана в нощта
С човек, умеещ да прощава грешки.

В усмивката на влюбени очи,
Която търсиш твоя ден да сгрее
В забравата на смелите мечти,
Когато правиш опит за летене.

В стремежа да запазиш своя дух
Свободен в несвободното ни време
Да не виниш за всичко някой друг
Да не превръщаш обичта във бреме.

Във ручеите топли на кръвта
В сълзите непринудено родени
Най-истински са дребните неща
И те остават спомени след време.

Бисерка Каменова

# 44
Цитат
Fatmagül'ün Sucu Ne? Dizi ekibi Salı gününden İtibaren İzmirde yer alacaklarmıs..Ama bilgi tam kesin olmadıgı için Tarih yine de belli değil

İzmir'de Çekilecek artık...40.Bölüm SEZON FİNALİ olacak (alıntı)
интересно  Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт