Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 16

• 21 531
  • 703
  •   1
Отговори
# 615
Нелка,имах в предвид,че е жалко точно Мукадес да целува това хубаво момче,а иначе Есра ме кефи максимално с играта си. Simple Smile

# 616

Мукадес е толкова колоритна , че не знам сериала как ще изглежда без нея... Аз съм фен и на нея и на Рахми..!? Peace

# 617
Как добре играят всички в този филм-няма слаб актьор.Дори и за Селим се чудя-безлично ли играе или ролята му го изисква!?!

# 618

Ние го обвиняваме , но може би ролята е такава , все пак той е в сянката на баща си , малко е и мамино синче мързеливо ...!? Може и режисьорите да изискват такова представяне от него , а ние го обвиняваме , че е безличен.. . Помня в първата серия като звънеше телефона на Ердоан и Вурал го пита защо не вдига , а той му отговори , че са момичетата на Селим - просто дава неговия телефон... Той го кара по "най-малкото съпротивление" ..!? Как ще изпъкнат другите двама , ако и той е ярък образ...!?  И аз вече не знам какво пиша ..!? newsm78

# 619

Гери , гледам , че Еркан от Америка превежда - 24 епизод е преведен... Ти следиш ли го !? newsm78

# 620
Нелка,тази нощ с теб си водим диалог,много ми е приятно,а Гери е на балкона,но не слиза, newsm78

# 621
Преводче - обобщено -
В полицейския рапорт Керим не казва, че е изнасилил Фатмагюл. Той казва цялата истина. Полицията го прибира, за да го разпитат отново, не за да го затвори в ареста.
Разговора между Мерием и адвоката-
К - Здравейте
М - Ало, г-н Кадир?
М- Обаждах ви се няколоко пъти, помислих, че съм сгрешила номера. Аз съм Мерием Аксои. Обаждах ви се няколок пъти вчера. Оставих съобщение
К - Да получих ви съобщението, но неможах да отговоря, извинете
М - Тва не е проблем, казах ви, че Галип ми даде вашия номер. Имаме нужда от вас
К - Съжелявам не рабоя в момента
М - наистина защо
К - Няма да мога известно време
М - О баже, но ситуацията е много важна
К- съжелявам
М- няма проблем щом неможете
Муки - Какво става, няма ли да помогне
М- имате ли някой приятел, който да може да помогне
К - Ще потърся и ще ви се обадя
М- ако нямате време не ни лъжете, Нямаме врема за губене,става въпрос за едно млади момиче
К- разбирам
М- не разбирате, ситуацията е различна, объркана, мръсна. Много е мръсна. Искаше ми се да знаете колко се нуждаем от помощ. Колок е лоша ситуацията
К - знам това много добре
вече в кащата
М- безнадеждно е
К- не не, просто е много трудно
Ще ви кажа лошото в цялата ситуация. Знаете това семейство и вие сте имали сделка с тях
М- не те те имат претенции към мен, не със тях
К - Казвате, че няма нищо написано за изнасилването в болничното досие
М - не те го промениха, дадоха пари на някой в болницата
К - Но на другия ден вие сте си тръгнали
Меки- Казах ви, за да я спасим, годеника и искаше да я убие
К - имало е пръстен, но вие сте го върнали
Муке - ситуацията беше такава
К - това няма да ни помогне ...Те ще отрекът изнасилването
/Фатмагюл става/
К - Фатмагюл, ще чуваш тази дума много често от сега нататък, те ще кажат, че лъжеш

Керим и Фатмагюл пред ресторанта
Ф - Чао
К - Кога свършваш работа?
Ф - зависи колко работа има днес
К - ще ми су обадиш ли?
Сърдита си ми, нали? Защото казах всичко пред полицията
Ф - Не сърдита съм на себе си. Защо не казах истината в началото?
Защото сега победата е твоя.

# 622

Тя прави преводи от английски на някои диалогчета -  имаше гости и обеща след 24.00 да качи нещо..!?

# 623
тука съм мацки, преведох набързо, тва което съм почнала, отивам да оправя масата и идвам пак да видя ще намеря ли нещо още, че нямах време, отворини се глътка  Grinning

# 624

Гери , ти ме застреля с този диалог накрая - защото сега победата е твоя..!?

Истина ли е , правилно ли видя ..!? Ми то момчето ще се откаже наистина вече от нея ..!? newsm78

# 625

Защо не каза , а сега го плисна на Керим в лицето , да не беше слушала Мукадес , да имаше свое мнение и да не беше мълчала...!? ooooh!

Ооооооо , почвам да се нервя !? ooooh!

# 626

Мисля си и друго - може би не са мислили , че ще има такъв рейтинг , сигурно нямаше да се развие така сериала , може би щеше да следва повече стария вариант , но като виждат  рейтинга сега се чудят какво да ни покажат...!? 

Вече ми идва нанагорно - той ще лежи в затвора , а тя ще го изкарва победител , офф ...!? ooooh!

# 627

Момичета включвайте се , дайте и друго мнение , може и да греша ..!? newsm78

# 628
Марианка, много хубаво клипче си сътворила.  bouquet

Фатмето, вече прави "фасони" на Керим. Иска да изглежда силна пред него и не иска да му признае неговата роля за това, че става все по-уверена и решителна.

# 629
Лека нощ от мен, утре сме рано-рано на Марианкиното кафе. smile3524

Общи условия

Активация на акаунт