СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Страх ме пък да не е фалшива тревога и да вземе да се запече, ако му дам лекарство. Crazy
Една приятелка така даде на нейния Ентерол и детето 10 дни не можа да се изака, та се видяха в чудо...

# 541
Соник, Свилен беше така преди 3-4 дни. Той ака веднъж дневно, а тогава 4-5 пъти. Чудих се и му дадох пробиотик-Линекс бейби, те са полезни бактерии....дано не е сериозно  Peace

# 542
Честита годишнина на всички!  bouquet
Ние пак ходихме при УНГ-има вероятност да е изкарал скарлатина Shocked,на Гергьовден баш вечерта след банята го видях че е целият изринат-отиваме в спешния к-т и д-ра реши че е алергична реакция към Зината,обаче ще разберем със сигурност в понеделник,ще прави някакво изследване за антитела...
Соник,и Дани ака по веднъж на ден,но скоро имаше период от няколко дни,през които акаше по 3 Grinning
Кришка,кО е тУй Панети? Sunglasses

# 543
  • sofia
Ми то смектата не е лекарство точно, май.
Панети са като Форнети, но по-вкусни/уж/.
Арчита, стига с тези приключения! Hug

# 544
  • София; Дружбето
А Форнети кво са newsm78

Честито на всички празнуващи годишнина днес. Още дълги години да ви слушат и обичат Grinning

# 545
Честита годишнина на всички, които празнуват днес Simple Smile

# 546
Добро утро  Flutter
Днес и ние имаме годишнина - 2 г от сватбата  Flutter

# 547
Бебешондел да сте много щастливи дълги години, да са ви здрави децата и да ви носят много усмивки   bouquet  Голям купон ви е този месец  Flutter

# 548
Добро утро!
Честито на всички двойки от вчера, които празнуваха годишнини!
Ние сме добре, чета, но нямам какво да пиша!
Соник, и аз бих заложила на пробиотик! Защото на нас винаги ни е действал, дори и за сериозно разстройство!

# 549
  • София; Дружбето
Честита ви годишнина Бебешондел. Още дъъъълги години да сте заедно и винаги щастливи Hug

# 550
Честити ви годишнини момичета! Още дълги години да се обичате и уважавате   bouquet

Бебешондел, тази снимка с ягодите.........ще купувам днес, видяло се е  Whistling И все се каня да те питам - как сте решили въпроса с количките, като излизате на разходка, Явор в количка ли е? Ива я возя само като сме на по-голямо разстояние, бързам много или ще пазарувам. Но като дойде бебето не знам....

Иначе ние сме добре, Ива расте и щурее, много бърбори и е интересно с нея /е, като изключим периодите на пронизващи писъци и тръшкане, но не са много де/. Ремонта върви с някакви темпове, трябва да поръчваме мебели за детската. На мен ми диагностицираха гестационен диабет и инсулинова резистентност, което приех доста драматично и емоционално, но вече свикнах с мисълта и сега съм на строг хранителен режим, дано добре се повлияя от него и да се размина с лекарствата. Положителното е, че не качвам килограми. Това е общо взето при нас.

# 551
Добро Утро  Laughing

Бебешондел , много късмет и нерви да се търпите взаимно още поне 30 по 2   bouquet

Smile'S, аз излизам само с количка, Боби не се води за ръка, ами се щура непрекъснато - то наш'то не е разходка, а е бягане след Боян... Така че стигаме до целта и там го пускам да си се шматка...Ако изляза без количка, а имам задачи - означава да го нося...

# 552
  • София
Добро утро мацки!
Първо да се похваля bowuu ще ставам за втори път леля...ей сега снаха ми съобщи, че е бременна...Егаати кефа...
Бебешондел честита ви годишнина...дълго да я празнувате..
Smile'S всичко ще е наред...щом е открито навреме и си под наблюдение... Hug
Соник и аз съм за пробиотика....
А да количка...ами Smile'S живот и здраве като родиш Ивата ще към втората си годинка...та рядко ще ти се налага да е в количка...Така или иначе, тя много ти ходи...

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 09:59 от EmiR

# 553
  • София
Ейй, Еми, супер! Дано всичко да е наред, наистина много хубава новина Grinning

Аз Никола го извеждам предимно с триколката, ако имаме повече ходене или пазаруване. Ако само до градинката става и пеша, иначе все гледа да изхвърчи на улицата. Crazy Иначе е супер издръжлив на ходене, направо ми скрива шапката - сега почивните дни не носехме количка и пердашеше пеша наравно с нас по няколко километра, без да се оплаче.

# 554
  • Испания и Стара Загора
Добър ден,
от сутринта само по задачи ходя. Tired
Ние от 1 месец сме без количка.Андреа само като я види и почва да реве. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт