СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 024
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Тези, които Еми е посочила си ги имаме, но ги водя хммм "официални". И двата чифта са за пързалка, пясък (плаж), парк. ММ има такива и са супер леки (плата"диша"- уж  Rolling Eyes).

Чокомоко, нашата девойка е 5 номер. Те са й точни. 5 1/2 не съм виждала и мисля да й взема 6. След месец ще й станат (като гледам топлото с какви темпове идва при нас- гррррр).

Честита придобивка Надина Simple Smile)

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 22:24 от Niki1

# 706
  • Испания и Стара Загора
На Алекс първите 2 години му взимах затворени,но много му се спарват краката в тази жега.А и много бързо му умаляваха.Пъвото лято като проходи,изкара с 4 чифта сандали.И като са затворени му притискат пръстите.И вече не взимам такива.За това и на Андреа й взех отворени. Peace
Такива взимах на Алекс преди http://www.ropainfantil.net/wp-content/uploads/2011/05/sandalia- … errel-300x208.jpg
А на Андреа й взех подобни на тези,само че са целите бели http://www.outletaldia.com/imagenes/privateoutlet/sandalias_lea_ … s_lea_lelo_01.jpg
Сандали и чехли между пръстите не им взимам,защото мисля че няма да са им удобни. Peace

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 23:12 от anita29

# 707
Здравейте!
Валери от миналото лято ходи с доста отворени сандали, вземала съм каквото намеря в магазините неговия номер. Такъв съм заплес с обувките, че реодвно излизам без и набързо купувам от магазин по пътя. Гледам да е удобна и естествена кожа. А каквото съм поръчвала все не му уцелвам номера Embarassed. Или са огромни - като последните маратонки или точно след месец са му малки.
Аз изкарах ужасна нощ, не съм спала въобще, всякак ме болеше, май днес ще се обаждам на личния лекар!

# 708
Сандали взимам затворени отпред, поне за Свил, защото още се спъва и да не разбива палчетата  Grinning Сесра ми им взе сега от София на смешна цена сандалки ест кожа, стари колекции, чакам в петък да меря, дано станат.

Мая, иди на лекар и да минава  Peace

Наде, ми супер  Flutter

Аз отпочнах нов вид диета, да видим тоя път до къде ще я докарам.
Утре имам изпит и едновременно с това имам да занеса разработени теми на ръка!!!! за друг изпит. И познайте каква случка се случи вчера - Свилен ми съсипа 3 нощи труд  - изля ми чашата с кафе, дълго, пълна, в/у темите  Crazy Докато се сетих, че листовете са на масата с чашата до тях затичах и вече го видях как ги полива. Дорева ми се. Ноо да съм си ги прибрала. Ще го водя при майка сега, аз отивам на боядисвае и подстригване, после ще се връщам да пиша  и ще си го взема довечера.

# 709
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Кажи каква диета си почнала. Praynig

# 710
Тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=582807.0

# 711

Кафе за вас!
Добро утро!!!

# 712
  • Испания и Стара Загора
Тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=582807.0
Знам я тази,ама много бавно става с нея.Искам нещо по-бързо и без йо-йо ефект. WinkАз съм на 90-дневната.

# 713
Добро утро!
За диети говорите,а едни сладкиши с кафето сте сложили... Grinning
Дани стана в 7,20-обикновено става към 9 и сега не знам какво да го правя толкова рано,така ми се спи..
Надинке,дънки,казваш си взела...Честито!Аз в понеделник съм на сватба и не знам какво ще обличам,пак добре напълнях Sad
Сандалки поръчах такива
http://direct.asda.com/george/shoes/trekker-star-detail-boys-san … 5,default,pd.html
а пък ако не са удобни ще взема други.Миналата година му взех отворени,не си е удрял пръстите,дано и тези да са му удобни.

# 714
На мен ми писна от диети, мисля да не ям 2-3 дни да видя ще мръдне ли кантара  Mr. Green

# 715
  • Испания и Стара Загора
На мен ми писна от диети, мисля да не ям 2-3 дни да видя ще мръдне ли кантара  Mr. Green
Голяма грешка е да гладуваш.Няма да свалиш нищо ,освен 1-2кг вода.И после ,като почнеш да ядеш,организма ти ще започне да се запасява и ще качиш още.По-добре карай няколко дни на плодове и салати. PeaceА ако имаш повече за сваляне си избери някой лек режим на хранене.

ar4ita тортичката до кафето е сложена само за украса. Wink

# 716
Анита,сложи и лигавник тогава hahaha

# 717
Знам я тази,ама много бавно става с нея.Искам нещо по-бързо и без йо-йо ефект. WinkАз съм на 90-дневната.
Бавно, бавно - колко да е бавно?  Laughing Аз с 90-дневната не мърдам от -2 кг, Дюкан не ми се ще и реших тзи да пробвам....

# 718
  • София
Добро утро мацки!
Niki1 снимката я намерих да покажа като вид, иначе по-скоро са като на Анита за Алекс сандалките...Иначе има и едни само от текстил/но пак така отпред да пазят пръстчетата - немски са/ перат се и съхнат бързо....ама ще взема да снимам...
Иначе Кати е със стафилокок в носа.... Mr. Green За 23 дена ходене на градина, резултата е 2 броя бактерии...Доволна съм, че поне не се изолира стрептокок пневмоние/явно сме го преборили/ Стафилококите се подтискат доста по-лесно и ще се пробвам с хомеопатия. Доки каза, че няма да е нужно да пие АБ. ХОмеопатичното стикта пулмонария 9CH прави чудеса явно, защото носа е отпушен и няма сополи. Но поне знам сополите от какво са били причинене и ще долекувам. Като се замисля, спокойно мога да я пусна на градина и след 3 дена пак да ми цъфне сополива  Thinking Сега вече напълно разбирам, защо децата са  непрекъснато със сополи и това се приема за нормално Mr. Green Айде пак се отнесох...но любима тема Mr. Green
От вчера съм с моето си главоболие и почти съм сигурна, че е хормонално, защото имам и кърма  ooooh!, а преди като стиснех нямах...Но пък съм и в овулация...та явно някой хормон ми е в повече... Laughing

# 719
Анита, все си мисля, че хормоните са се "разбъркали" при мен и затова от един момент нататък не свалям. Пробвах японса диета--1 кг при очаквани -6 кг, пробвах монодиета нищо, втръсна ми да си следя храната и резултат никакъв. ЯВНО това са ми оптималните килограми и тялото се съпротивява да ги губи. Ама да знаеш действа много демотивиращо.
EMIR,да се оправятбързо  малките!!! Като тръгне Ванко на ясла от сега го мисля за боледуванията.

Общи условия

Активация на акаунт