СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 082
  • 740
  •   1
Отговори
# 555

Честито Бебешондел!

Чакам да се събуди Ванко и да излизаме.
Хубава вест, Еми!!!

# 556
  • София
Мерси мацки...да ви се връща... Laughing
Надина как е днеска Бобсъна с гледачката...а ти? И честито и на теб за вчерашния празник, нещо съм чела по диагонал... Embarassed
Баси и жегагата...е няма такова време..вчера студ, днеска за къс ръкав, а го дават пак да вали и да е студено Crossing Arms

# 557
Сега го возя в количка, защото е със счупен крак и не може да ходи. Заспива също по разходките и за това май не е за триколка още - иначе имаме - отлежава отатак  Crazy
Минахме през вариант свойна количка- бъгипод - и сега сме с 2 колички една за Тея една за Явор, Тея не стои в нейната и я разхождаме в кенгуру, чакам я да просяда за да се застои малко някъде  Rolling Eyes

# 558
Гледачката - прекалено добре ми се струва, че се справят двамата, та чак ми е притеснено...Не че искам да плаче или нещо подобно, ама ...отива си при нея, обяснява и нещо, търси си я...Утре ще го гледа сама за няколко часа, че аз на фризьор да видим.....

При нас пък си е хладно - на слънце и без вятър си е жега, ама и облаци си преминават и вятър си подухва и изобщо...

# 559
Аз също в момента си търся жена, която да ми помага в къщи с децата. Набирам смелост да се изнасяме, ама не знам дали ще успеем...

# 560
Бебешондел честито Simple Smile
Надина, по- добре така, отколкото да имаш "задни мисли" и да нямаш мира, че нещо те дразни и няма накъде.

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 20:21 от Niki1

# 561
Срещнахме се с една жена, харесахме се , утре ще дойде да видим как ще се справим - ще я викам по 4 часа дневно.

# 562
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 563
  • София; Дружбето
Анита, имай милост Joy потекоха ми лигите

Тук времето се опитва да се разваля, надявам се поне сутрешната разходка да успеем да направим.За жените, които гледа децата - не се чуди, че се разбират Надина. Все пак каките получават пари да забавляват и гледат детето, те не са като мама - чакай малко, че имам работа, бягай, не ми пречи сега Mr. Green

# 564
Анита, не си човек, направоооооооооо  Crazy

Тук е супер слънце, излизаме след малко  Grinning

# 565
Добро утро...Анита пак ми разхлопа стомаха.....

Вчера ходих на цицолог и съм много доволна, всичко ми е наред, че бая се бях притеснила, все тук ме боли, там ме боли, а след снощния преглед вече никъде не ме боли  CrazyЯвно си е до стрес работата и до нерви...

При нас времето е разкошно - рядко ни се случва, а снощи такъв дъжд пак ни пра, че и гръмотевици имаше....

Емка, може би си права, казала съм и само с детето да се занимава, никакви домашни неща, тя се поучуди малко, че нищо друго не искам от нея, ама пък нали я викам за детето, а не за къщата....Абе супер притеснено ми е, днес ще ги оставя няколко часа сами, като таткото е на повикване, ако види зора жената, той ще се прибере....
Лелееее, никоя от другите майки не мрънка толкова като мен, извинявайте.....

Уау Боби се нарисува с лилав фулмастер - красота....

# 566
  • София
Лелееее, никоя от другите майки не мрънка толкова като мен, извинявайте.....
Ти пък, просто си забравила аз как мрънках докато се уредят нещата с нашата детегледачка. Mr. Green

# 567
  • София; Дружбето
Пералнята ми издава странни звуци ooooh!  ако се счупи ще се метна през терасата Crazy
Добре че ме подсети да се обадя да си проверя резултатите от цитонамазката, пуста склероза

# 568
Добро утро Simple Smile
Анита нерелана си... аз уж диета спазвам, но не бях съвсем точна, и от днес съм решила да не прегрешавам  Crazy
Бебеш по Гала сутринта даваха за сърдечни пороци при децата....

# 569
  • София
Помня, че бяхте писали вече, ама пак да питам - имате ли преведено майчинство през май? Аз още нямам и съм в чуденка, защото досега все около 4-5 число ми превеждаха. Сега се загледах, че този месец са ме пропуснали.

Общи условия

Активация на акаунт