"През юни ще сме мами на кавалери и мадами."- тема 21

• 25 457
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Вещи, и аз се моля да ни стигне времето. Ти стискай краката, и дано бебчо си седи на топло поне още 5-6 седмици  Hug

Съгласна съм със Симпли и Пеперудка, мисля да приключа темата за болниците и лекарите и да седна да чета, че утре няма да ме питат кой ми води ЖК и доволна ли съм Simple Smile

Моля Ви, нека не изписваме 9 страници за един ден и да направя утре вечер новата тема, днес няма да мога...  Sad

Да се оплача- имам много хълцащо бебе, дано като се роди не хълца така, че ще съм в голям потрес постоянно.. Simple Smile
Хубав ден и мислете положително... така или иначе ще се ражда, дано имаме късмет...

# 616
Вижте сега ,много готини мацки сте ,обаче за пореден път доказвате ,че когато някой не е съгласен с мнението ви ,можете да бъдете доста груби и остри.Не казвам ,че подкрепям ТинаТ в незадаването на въпроси адекватни ,а и аз също сигурно имам доста опит с лекари ,за да имам мнение .Просто ми се искаше да изкажа мнение лично ,но се видя ,че няма много смисъл.
Чин,аз също не желая с доста неща да се натоварвам,ама мисля ,че всяка от нас тук е разказвала лични какви ли не истории ,с които взаимно сме се натоварвали .Много силно момиче изглеждаш,много готино и с темите ,които правиш за нас много креативно,но ми се иска все пак и другите спокойно да изразяват мнението си .А и честно да бъда директна с теб ,че и аз съм Раче ,малко грубичка и остра ми се видя относно ТинаТ .Момичето сигурно достатъчно кофти се чувства..........
Извинете ме ,наистина нищо лично към никого.
Желая ви позитивен и спокоен ден,стиснати палчета на всички ,които са на прегледи.  bouquet

# 617
 Ааа Чин, и моята беба много хълца.Чак понякога се изнервям.На какво може да се дължи това, имаш ли представа?Вчера щях да питам, ама забравих покрай вълненията с Деската.
 И преди два дни те сънувах.Поздравявах те с ръкостискане, че си се справила много добре.Не знам с какво.Дори лицето ти не виждах.Просто знаех, че си ти, и се чудех, защо не те наричам с истинското ти име, а ти казвах  Чин. Crazy

# 618
Чин от твоите уста-в Божиите уши да седи още 5-6 сед.Ние се борим да устискаме до първите дни на май поне Simple Smile Много бърза да излиза,скучно му е явно Simple Smile

# 619
Ичка, нищо лично, пък  към мен се обърна и поста ти целия е за мен...  Wink
Груба бях, да, по-скоро назидателна, но се изнервих покрай нейната история и мисля, че трябва по-сериозно да се захване с нещата, като всичко това- само за нейно добро.
Директен човек съм, нямам против някоя от вас да ме "натоварва" с историята си, но нека не се плашим излишно с минали случки.
Пак казвам- отклонихте се от темата и мисля, че вината беше на МамаЗвярка с намесването на моята свекърва. Никой не знае минусите от това, но и никой не е длъжен да слуша за тях.
Това, което исках да кажа, беше отправено лично към ТинаТ- да дерзае, да пита и да се интересува...
Хубаво е, че се изказва мнение, в спора се ражда истината, но както вие имате мнение, така и ние си имаме, а аз не карам никой на сила да се съгласява с мен.  Peace

Пеперудка, гълта околоплодни води и това е "контракция на диафрагмата", която все още не е много развита Simple Smile

# 620
Забравяме темата с болниците...
Успешен и усмихнат ден на всички  Hug
А ти Чин сядай да поучиш,че да кажеш,че си взела изпита.
Благодаря ви,че изказахте мнение и дори ми се накарахте,все пак затова сме във форума,за да си помагаме малко или много  Hug Hug Hug

# 621
  • София
Тина, честно казано аз се обърках яко от твоята история  Wink
Първо, къде живееш? Къде ходиш на лекар? Кой е най-близкият по-голям град? Защо обикаляте град след град с мъжът ти да търсите свободен гинеколог? Или аз неправилно съм разбрала цялата работа. Наистина се обърках  Rolling Eyes

Ичката.. на мен ми е второ раждане и ме е страх доста повече  Twisted Evil
Шунче, това дето пишеш и аз си  мисля  Confused

П.С. Извън нормалния спор искам да кажа, че не е достойно да се нанасят удари под кръста намесвайки трети лица (свекървата на Чин) или информация споделена от потребител, защото е имал доверие на пишещите тук. Аз лично не съм привърженик на такива работи, да не кажа, че ги приемам за долни  Wink Има хиляди други начини човек да защити тезата си. И тук спирам по темата.  Peace

# 622
Вижте сега ,много готини мацки сте ,обаче за пореден път доказвате ,че когато някой не е съгласен с мнението ви ,можете да бъдете доста груби и остри.Не казвам ,че подкрепям ТинаТ в незадаването на въпроси адекватни ,а и аз също сигурно имам доста опит с лекари ,за да имам мнение .Просто ми се искаше да изкажа мнение лично ,но се видя ,че няма много смисъл.
Чин,аз също не желая с доста неща да се натоварвам,ама мисля ,че всяка от нас тук е разказвала лични какви ли не истории ,с които взаимно сме се натоварвали .Много силно момиче изглеждаш,много готино и с темите ,които правиш за нас много креативно,но ми се иска все пак и другите спокойно да изразяват мнението си .А и честно да бъда директна с теб ,че и аз съм Раче ,малко грубичка и остра ми се видя относно ТинаТ .Момичето сигурно достатъчно кофти се чувства..........
Извинете ме ,наистина нищо лично към никого.
Желая ви позитивен и спокоен ден,стиснати палчета на всички ,които са на прегледи.  bouquet
Ето това изказване е най -адекватно.Предлагам с него да приключим темата за докторите.Не случайно има и поговорка за това-"вържи си пръста и тръгни по доктори".Ще се молим с нас да не се случва нищо лошо и да не ни се налага да разрешаваме сериозни здравословни проблеми. Hug

# 623
Момичета, каква е темата при Гала днес? Споделете на работещите какво се случва!  Wink

# 624
Ичката.. на мен ми е второ раждане и ме е страх доста повече  Twisted Evil

Ваче, да си ги нямаме такива. HugОтивай в смешната тема да четеш.Аз какво да кажа, че след два пъти секцио, това ще ми е първо нормално раждане на тия години. Mr. Green

# 625
  • софия
Върнах се бебка е 1850гр, води в норма, плацента не зряла, отговаря си на седмиците, бъбречни легенчета в норма, развива се нормално Simple Smile.Много съм щастлива.
Три страници писахме съчувствени думи на Тина и ако трябваше да сме двулични щяхме да продължим в същия род, никой не се е държал грубо или остро с нея, думите който се написаха бяха с цел да вземе нещта в свой ръце и мисля че имаха по голям ефект.
Тина нещата който написах за моя преглед по горе е това което се следи на този етап от бременността, следващия път попитай точно за тях Hug

# 626
  • София
Ехааа, Цвети, супер!!! За легенчетата новината е много добра. Дишай спокойно! И много голяма мома бе... какво мерки само  Hug Hug Hug Hug

Пеперудкеее, абе признах си, че ме е страх и това си е..  Crazy Те и моите години не са малко. Ама не ме е страх заради това, ами заради всичко дето знам.. Понякога е гадно и да има инфомация. Като си раждал някак повече инфо събираш после волно или неволно  Grinning

# 627
Ани,
както heberlea вече спомена, темата при Гала беше далеч от позитивизма.
Аз като я видях и превключих директно. Предлагам да изчакаме до утре и да видим новата, пък после ще разказваме Laughing

# 628
Винаги съм се чудела като някой каже че бебо хълца newsm78 , какво усещате точно.

# 629
Цвети, браво  Hug Много хубави новини!
Недейте така, не мисля, че някой е двуличен...изразяваме позиция на базата на опита си. Всеки от нас е с различен  Peace И наистина няма смисъл от спорове, мен лично това много ме натоварва, а не историите ви - тях ги съпреживявам...
Ваче, не знам дали съм разбрала правилно, но Тина е от Павликени, който е близо до Търново и Горна Оряховица. Сравнително близо е и Плевен, където има добри гинеколози.
Иначе има доста истина в твоето твърдение, че има истерия около избора на екип. За съжаление страхът е кофти съветник, но пък от друга страна става въпрос за живота и здравето на нас и децата ни Sad Трудна дилема...

Общи условия

Активация на акаунт