"През юни ще сме мами на кавалери и мадами."- тема 21

• 25 440
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Никой никъде няма да ходи. NaughtyДостатъчно сме си свикнали тук една с друга.Аз също съм много пряма в реалния живот ,даже устатница голяма съм,но тук не си позволявам ,защото не му е мястото.Все пак виртуалното общуване е малко по-различно.Достатъчно е да обменяме опит,да се изслушваме и всичко ще е на 6. Hug

# 661
  • софия
Не знам как си мислите че са разположени бебоците, но моята бебка е с главата на долу, разположена ниско някъде до белега от секциото  ми, гръбчето и е от ляво в най изпъкналата част от корема, а краката са от дясно на корема. Аз усещам най често и силно гърба и дупето значи newsm78
Гери, браво.
Даги с теб сме Hug
Момичета защо така странно си чувствам краката от кръста на долу също, не е болка за умиране но е странно, като изтръпнали с лека болка newsm78 и съм с усещането че все едно ще ми дойде Sad, не ме боли нищо но newsm78

# 662
иси83, Гергана - супер резултати!
Гери като гледам сме горе долу на един термин  Simple Smile

момичета - много е приятно когато нашите малки радости са споделени...благодаря ви  Hug

Къдрокоска - аз една интериорна врата сменях и цял ден се разправях с майстори, представям си при теб какво е...но когато човек види резултата си е голямо вълнение! сега чакам с нетърпение да се прибера да си довърша обзавеждането и последните дреболии от ремонта..От 2 дни ровя в сайтове да си избера пано, репродукция или картина за спалнята - ти си по творческата част, ако ти е попадал добър сайт за такива красоти - ще се радвам да споделиш

И моя бебо май се дупи от време на време - той вече си е с главата надолу, та не му стават много възможности за движение. И корема ми добива една картофеста форма... да не говорим че боли. та лекичко го понатисвам - да се сети да се попремести Wink

# 663
Цвети, как изтръпнали ? Ти пиеш ли си магнезия, да нямаш и ти крампи като мен? Като изкл. нощните схващания и нетърпими болки, които имах, през другото време си усещах краката също леко изтръпнали с болка.

Гергана, радваме се за хубавите новини Simple Smile

Нашия човек също е главично разположен още от 26 седмица и така си седи, сигурно му е тясно вече. Преди си мислех, че под ребрата си усещам крака, после Ваче ме светна, че сигурно е дупе, така се и оказа, краката ги усещам някъде посредата, а ръцете понякога и много ниско долу- чопли си нещо... Тези подутини при мен и разпъвания ги отдавам на завъртане на гръбчето на ляво или на дясно.. но да се мести чак не мисля, няма място...

Аз приключих... повече няма да чета, че все повече се обърквам. Дано имам късмет.
Кити, благодаря  за стиснатите палци Simple Smile   bouquet

# 664
  • софия
Чин, може и крампи да е ама нямам схващания, но наистина са наистина странни, като изтръпнали , ще му пийна един магнерот. Само дати мине и утре, заслужаваш най голямата почерпка и почивка Hug, ама какво време хвана.

# 665
Здравейте мамчетааа Hug
Браво на всички мами днес за хубавите новини от прегледите  bouquet
Даги и от мен стиснати палчета Peace
Чин успех утре на изпита, дано се върнеш с хубави новини Peace
Файърче Hug Скорошно оздравяване на мъниче Hug
Елдра- Hug спойно,щом бебчо ритка ,значи му е комфортно,явно лекарят ти за всеки случай взема мерки.Все пак (колкото и да е сложно)гледай да си почиваш.Вярвам,че всичко ще е ОК Hug Peace
 Дано не съм изпуснала някоя мама  Rolling Eyes
Аз имам 2 предложения за новата темичка Simple Smile

ИМАМЕ СИ ТАЛИСМАНЧЕТА ПРЕЗ ЮНИ ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ МАМЧЕТА!

МОМИЧЕНЦЕ ИЛИ МОМЧЕНЦЕ-СКОРО ВСЯКА МАМА ЩЕ ГУШНЕ СВОЕТО ДЕТЕНЦЕ!

Ако може някоя мама да ги добави на първа страничка ,не съм много на вие с тези работи.Благодаря! Peace

Изчезвам на разходка аз много приятно е  времето тук Party
За всички  Hug

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 23:35 от @ALEKS@

# 666
Цвети, наистина се притеснявам и нямам търпение да мине, пък какъвто и да е резултата...   bouquet

Момичета, някоя от вас поръчвала ли е от mothercare, как става доставката ?

# 667
  • Sofia
Много бързо, че излизам.

Ваче, казаха в ТК за тоалета на бебето да слагаме по 2 (????) памперса в количката, така че може би може отворени пакети. Аз искам моя да го отворя, че много място ми заема иначе в чантата. То пък ако е отворен, ще го върнат ли? Или няма да почистят бебето?

За подуването - не беше цяло дупе, а съвсем дребно, абе все едно сърцето му е точно под кожата на корема и тупти.  Shocked

# 668
Шунче, може я коляно, я лакът да е било... подуто и твърдо.. мъничко, на мен така ми се отбелязва, но не тупти  newsm78

В МД искат затворен пакет, не знам защо  Rolling Eyes
В сайта има подробна информация и инф. съгласие. ТУК

# 669
 Чин, дупе и аз имам под ребрата.Когато седна на стол, без да мога хубаво да се облегна, направо се забива в ребрата ми. Mr. GreenИ като се издупи мацката хубаво, става една подутина като тиква.Много ми е забавно.

Нищо нямам приготвено и аз.Купих само дрешки за бебата, изпрах ги, но за себе си и за болницата нищо нямам.Дори не знам тук какво искат.Ама не ми и пука много.Аз дори съм намислила с пижама да ходя там.Имам една розова, горницата е тип прегърни ме, с голямо деколте.Между другото мацката, която ражда, докато аз бях там, беше си облечена с клин и тениска.Късно вечерта си сложи халат за баня, така и я закараха в родилното.

Шунка, много е хубаво леглото.Аз се колебая между нещо такова и от моделите за път.Честито да ви е.

Вчера мъжО ми сервира, че сигурно няма да присъства с мен на раждането.Щял да чака отвън.Много ми стана криво.Явно му е слаб ангелът, щото вика, ако преценя, че не мога, ще чакам на вън.А аз какво ще правя сама...Ми чуждо и страшно си ми е тук...Не е като в къщи. #Cussing out

Мама Звярка, стой си тук на дупето.Никой няма нужда да напуска форума, заради разминаване на мнения по дадена тема.Чин вярно, че понякога е рязка, но пък за сметка на това е откровена.Аз ценя това у хората.И понеже аз имам същата уста като нейната/една зодия сме/, в много случаи точно за това не участвам в дискусиите.Знам, че е излишно да се опитвам да убеждавам някой в моята правота./дори и очевадна/
 Един приятел казва, че ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото. Mr. GreenНе визирам никой, просто това ми е станало като мото, когато усетя, че се завихря спор.

Та така.Нека запазим добрия тон, хормоните ни тресат яко.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 11:47 от Volna peperudka

# 670
Шунче, това може да е било пъпната връв Simple Smile тя пулсира заедно с пулса на бебето. На мен това ми го показаха на едната ФМ.

# 671
  • София
ВАЧЕ, усещам нещо като преместване (не точно подуване), което на моменти е дори болезнено, дали е възможно бебка да се опитва да се завърти?. Освен това да ти споделя, че освен че не съм купила нищо, не съм си подредила и необходимите неща в главата, а и мен ме достраша нещо, а досега бях толкова спокойна, ИС много ме стресна.
Кити, напълно е възможно, мила да се опитва да се завърти. Седалищно беше бебата, нали? Слупай сега аз съм чела разни техники за завъртане на бебето. Явно по принцип това да се завърта е инстинктивно. Моето беше напреко, ама в 28-29 г.с. вече беше с главата надолу. Нещо съм чела, че като лежиш по-специфично преобръщане от една на друга страна помагало. Чисто механично го подпомага. Разрови се из нета...

Какво те плаши в ИС?
И искам да кажа, че е нормално да ни е страх. Според мен който твърди, че не го е страх не е съвсем откровен  Wink За сметка на това ще видите, че когато зараждаме ще сме кански спокойни.. гаранция! Страховете са преди това от много мислене Wink

Никой никъде няма да ходи. NaughtyДостатъчно сме си свикнали тук една с друга.Аз също съм много пряма в реалния живот ,даже устатница голяма съм,но тук не си позволявам ,защото не му е мястото.Все пак виртуалното общуване е малко по-различно.Достатъчно е да обменяме опит,да се изслушваме и всичко ще е на 6. Hug

Бих допълнила и .. да не прилагаме нечестни удари под кръста, злоупотребявайки с информация пусната от потребител, защото ни е почувствал достатъчно близки  Wink И с това за мен темата е изчерпана.

Шунче, значи е като преди 8 г. Ама тогава бебето си беше при мен. Четох, че сега май се водят за тоалет. Но когато аз раждах на тоалета слагах един памперс в количката и те си го взимаха. Питам за това, за да знам дали да купувам Джъмбо пакета или да търся и един малък. А някой да ми каже кой номер се купува за новородено  newsm78 2?

# 672
Здравейте, мамчета!

За страха и аз ще си призная, че много ме е страх от самото раждане, но гледам да не го мисля - все ще мине някак.
Мойта бебка още си е седалищно и не ще да се обръща засега, ама много се надявам скоро да реши все пак да се завърти - знам че има време, ама като чета, че ваште бебоци отдавна са се подготвили с главата надолу, все се чудя защо мойта е такава кротушка и само подритва лекичко без да прави никакви размествания в квартирката.

Радвам се за всички мами с добри новини от прегледите   bouquet

Чин, успех утре - имаш стиснати палци от мен и на ръцете и на краката - дано утре да се похвалиш и да ти се махат тия изпити от главата  Praynig

Даги, аз също съм се записала за Отворени врати в Токуда на 27-ми април, така че може да се уговорим на лични да се чакаме отпред малко по-рано, ако искаш.

Лека вечер от мен и нека никой на никого да не се сърди и никой да не се чувства обиден или засегнат - тук сме за да си помагаме и да си даваме съвети, да се успокояваме и да се окуражаваме, така че не мисля че някой е казал нещо със зла умисъл  Hug

# 673
  • софия
Чин аз пазарувам от Мадъркеар с посредническа фирма срещу 4 лири доставка и 10 процента от стойността, ако нещо те интересува питай Simple Smile

# 674
Привет!

Аз изпратих мама и най-после заех място на канапето, вече има дупка на мястото на което стоя Simple Smile

И нашата беба хълца при това доста често, дано след раждането не е така.

Във Варна вали и гърми все едно е лято, оставаше и да е топло Simple Smile

Поздравления за получилите добри новини от прегледите, аз нямам търпение да стане 26.04 и пак да отида, и после мятам шопинга Simple Smile

Чин успех утре, да вземеш изпитите.

Лека вечер на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт