"През юни ще сме мами на кавалери и мадами."- тема 21

• 25 436
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Чин аз пазарувам от Мадъркеар с посредническа фирма срещу 4 лири доставка и 10 процента от стойността, ако нещо те интересува питай Simple Smile
Охо, сложничко е. Аз харесах само едно комплектче, няма смисъл да пускам поръчка за толкова малко неща... По-нататък ако има желаещи, можем да пуснем обща поръчка Simple Smile

Пеперудо  Hug

Всички ни е страх, някои от неизвестното, някои от известното... моя начин да се справям със страха е да мисля възможно най-малко за това, а когато му дойде времето се надявам да се мобилизирам. Всичко ще мине и ще замине, но със сигурност ще си заслужава Simple Smile Вдишваме надежда и издишаме страха...

# 676
  • Sofia
Ох, много щипки в тая тема! Joy И като се кръстосат, егати лудницата става! Simple Smile
И аз като Пеперудата цял ден се опитвам да игнорирам болната тема, че така доникъде няма да стигнем.

Пеперудка, ужасно е това за дечицата, полицията нищо ли не може да направи? Sad

Ваче, аз взех номер 1, пишеше май 2-5кг.

Орикс, толкова силно ли да тупти тая пъпна връв?  newsm78 Не съм очаквала да се вижда с просто око.

Ходихме до Вис Виталис и познайте - днес получили точно размера и цвета легло, което искахме! Веднага го грабнахме и след малко ще го сглобяваме. Не очаквах да сме чак толкова бързи.  Crazy

# 677
  • Sofia
Здравейте момичета, аз нещо се сдухах тия дни. Много работа, нов шеф, заплати на персонал, отваряне на нов обект на фирмата за две седмици. А бе направо ужас! Twisted Evil
Меря си кръвното всяка сутрин и всеки следобед с електронен апарат и съм направо ужасна от себе си  Като си сложа апарат и веднага го вдигам, после се успокоявам мисля за "птички и пчелички и хоп 130/80.В петък съм на ехо граф да видим бебка как е и се надявам всичко да е ОК.
Е това е за сега от мен.  Лека нощ на всички!

# 678
Майчета на юнчета привет и от мен Simple Smile

Днес цял ден не съм се спряла от задачи и сега ви изчетах.Айде усмивки вече всички,никой на никой да не се обижда,както всички казвате,всеки има право да си каже.Стискайте ръцете. Hug
Ние днес окончателно решихме да купуваме кошарата от Вис Виталис,нашият цвят,на промоция какво повече да искаш,но не я взехме.Мострата беше единствена и Александър нещо се разколеба,аз принципно не съм такава,на мен това не ми пречи,но той винаги иска квото купеа да не е пипано от друго,в случая доста разлюлявано...краката били ужулени...не знам още кво ли не измисли да ме разубеди ooooh! Промоцията важи до утре,но намалението не е кой знае какво-40лв е.Трябва да решим...Вие бихте ли я купили,така леко употребявана  Laughing ? Ако се откажем,пак търсенето започва...

Момичета,да ви питам понеже досега никога не съм вдигала кръвно,какво е усещането?От време на време ми се случва да усетя все едно кръвта ми се качва цялата от гърдите нагоре в цялата глава...усещам тупкане в същия момент все едно цялата глава пулсира,става ми топло и имам чувстото,че съм изчервена,но всъщност не знам дали съм де.Това продължаева не повече от минута,не знам дали и толкова има.Това ли е да вдигнеш кръвно?Нямам апарат и не съм го мерила.  newsm78 .В петък съм на ЖК найййй-после и ще питам пак.

Другото,което тези дни ми изскочи в главата по повод въпрос на Александър.Ако сме буквално първи ден от девети месец или втори с бебо прибираме ли се вкъщи или пак седи в кувиоз известно време?И съответно ако сме в 9ти без един ден?Или не толкова тази точност има значение,колко някакви показатели,които докторите мерят?

Ставам да направя нитратна салатка  Mr. Green и съм тук де..че днес ми лиспвахте  Hug

# 679
  • софия
Момичета много се притесних, удари ме ток, от лаптопа и парното. Силно беше, бебка мърда, за нея се притеснявам, може ли нещо да и е станало, някой знае ли Sad

# 680
Добър вечер!
Пращам ви поздрави от Деси  - раждането е минало леко според нейните думи, бебката е в кувьоз, но диша самостоятелно. Звучеше доста бодро!
Орнела къде се губи  newsm78
ПаО, не е толкова важно само в кой ден е родено детето, по-важно е каква е неговото състояние  - в кувьоз има и доносени деца, има и родени в осмия месец, които се прибират вкъщи на третия ден. Знаете и че овулацията ни е по различно време, така че терминът не винаги играе.
Силвър Ейнджъл, и тук вали Simple Smile
Чин, успех на изпитите  Peace
Пеперудке,  Hug
Огнено момиче, дано бързо се оправи детенце  Hug Знам, че не ти е лесно!
Цвети, мина ли ти това усещане? Струва ми се, че това може да е от разширяването на таза - ако правилно съм разбрала обяснението ти  Embarassed
Гергана,  Hug за хубавите новини!
По повод спора днес си трих поста има-няма десет пъти. Надявам се да няма други подобни дни, щото днес много сериозно се замислих дали тук ми е мястото. Искам си старата атмосфера пък Naughty
П.П. Уф, Цвети  Hug Без да съм сигурна, си мисля, че едва ли на бебка има вероятност да й има нещо...нея плацентата я пази.

# 681
Шунче , ами да, силно тупти Simple Smile  Аз питах доктора , защото корема ми "туптеше" и се виждаше лекичко вдигане и спускане, като се загледа човек,  а той ми показа на ултразвука пъпната връв. Виждаше се как се мърда. Ако се пада между бебето и корема ти ( незнам дали обяснявам правилно) може се издуе сигурно на това място , знам ли newsm78.
 Само не помня с пулса на майката или с пулса на бебето пулсира Simple Smile

PaO ,  за кръвното  на бременните най-добре е ако имаш съмнения просто да мериш. По принцип  като се вдигне кръвно усещането е, че ти е "надута" главата, болки в задната част, бучене на ушите. Но това при нормални хора Simple Smile) При бременните се повишава от други неща и обикновено не се усещат симптоми. Затова и е опасно-може да жената изобщо да не предполага , че вдига кръвно.  В Кауфланд има апарати - под 20 лв. струват ако не се лъжа. Ако искаш купи си , то е хубаво да има човек. Ние с мъжа ми всяка вечер си мерим един на друг кръвното  Crazy Изобщо -клуб на пенсионера .... Joy

А за бебчето - решава се на момента от състоянието му.  Ако е ОК , може и да не го слагат в кувиоз. А може и да е родено в края на 9-ти месец и пак да се наложи.

# 682
Шунка, честито за креватчето!

# 683
Момичета цял ден ту чета,ту излизам,хем да пиша ама нещо не ми идват думите.Явно от времето ми е едно никакво.
Много се радвам за Деси и Йоана.  Praynig Господ да ги пази и всичко да мине бързо и да се приберат при Марти.

# 684
РаО, това дали ще седи в кувьоз НЕ зависи от това кога ще родиш. Може да преносиш и пак да се наложи да седи в кувьоз! Доносено бебе е бебето родено след 37г.с. Това дали ще стои в кувьоз зависи единствено и само от състоянието му. Терминът е най-точен ако си знаеш кога е била овулацията ти. Моя е изчисляван по нея, не по ПМЦ, но при мен и по ПМЦ да беше, разликата щеше да е само 1 ден... 04.06.
За кръвното- може и нищо да не усетиш, може да усетиш главоболие...

Цвети, и мен е удрял, спокойно... всичко е наред...

Лека от мен.

# 685
  • софия
Ох Чин, дано да и няма нищо, много се уплаших. Стискам ти палци за утре, ще те чакаме Hug

# 686
  • София
Цвети, щом я усещаш не би трявало да й има нищо. Ама как така те удари ток? Накрай мъжът ти или който разбира да прегледа инсталацията ви.

Чин, успех утре!!!  Hug Hug Hug

Ето ви нещо интересно за четене и за гледане  Wink

http://1agb.com/news/single/id/48

# 687
лелееееее два дена не съм влизала и Деската родила-да им жива и здрава малката Йоанна,много да ги слуша и радва  bouquetи бързо възстановяване Hug
изчетах всичко-около 15 странички и не знам какво запомних newsm78
за спора няма какво да коментирам-всеки си има мнение и право да го изказва!
вчера бях на док и се шашнах-бебка е 1.840,което ми се видя много,но се надявам да си стои на топло,пък колкото и да е,важното че всичко е наред:)
пеперудке Hug
чин късмет на изпитите и лек път утре Crazy
на всички с нови придобивки-да са ви честити:)
ние с мама приключихме с гареробите,а от утре почваме с чистенето и ще е fun #Crazy
знам,че забравям някой,извинете ме Blush
лека вечерм и спокойна нощ Hug
п.с. цветич бебка е добре Crazy

# 688
  • София
цвети Hug сигуно си уплашена, но не вярвам да й има нещо на бебка.  Все пак звънни утре и питай лекарката дали имаш повод да се притесняваш Hug

чин, успех утре!!!  Да се върнеш пак с добри резултати, но каквото и да стане - не е болка за умиране Wink  Това са лесно поправими неща Peace

Пеперудке, наистина тежка ситуация Confused  Не знам какво да кажа... Hug

Аз пък си харесвах отчетната тема понеже никой на никой не се сърди и се уважава различното  мнение и житейски опит на всяка една...Без драми, моля Crazy  Кавги и спорове, когато някой не се съгласява досущ с нашето виждане, може да си намерим в повечето други теми из форума Mr. Green

# 689
ШУНЧЕ, честито!

ВАЧЕ, колкото повече чета, толкова повече се панирам- осъзнавам, че не мога да дишам правилно, блокирам и се шашкам, книжката на ШУНКА ми се вижда ужасно сложна! Да ти кажа, напоследък се въртя непрекъснато  newsm78 Пламен казва, че през 10 мин сменям позиция и за него няма и миг покой newsm78

АНА, как да не ти е тук мястото  newsm78 Много си ценна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт