Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 13

• 21 334
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
# 48
# 49
# 50
# 51
# 52
Здравей Кралева,
Скоро не смятам да се занимавам нито с Али нито Джемиле, ами я по-добре да те питам за Ахмет, че  тъкмо ще стане другият ми любимец и ще го гръмнат. Извинявай ако съм пропуснала в предната тема.. имаше много хубава сцена между него и онзи с мустака, не го знам как се казва, с болната майка, можеш ли да ми кажеш какво се случи между двамата, накрая оня, Хакан ли обвини за убийството на майка му?? И защо точно него тръгна да убива Ахмет?

# 53
На добър час на новата тема!

Bell, благодарим ти, аплодисментите са за теб!

bouquet  bouquet  bouquet

# 54
Osman(dış ses): annem, aşktan söz ediyordu şaşırmıştım annem yemek yapardı, bulaşık yıkar, çamaşır yıkar, alışveriş yapardı, yerleri silerdi, çocuklarına bakardı. annemin hayatında aşk yoktu işte bu yüzden bazen gizli gizli ağlardı. göz yaşlarını kuytularda akıtır ve mutsuzluğuyla barışırdı. aşk kaybedilmiş değerli bir mücevherdi belki biri bulurda getirir diye bekliyordu. tanıdığım bütün anneler gibi bekliyordu ve umuyordu.

Осман (монолог): Майка ми, майка ми бях изненадан..за любов, говореше! Майка ми готвеше, миеше, переше, пазаруваше...триеше, децата си гледаше, в живота й...любов нямаше, и затова понякога, тихо..тихо си плачеше! Сълзите й, стичайки се....после, се сдобряваше с нещастието! Любовта е отишла някъде, по пътя се е изгубила...може би някой, за който я чака....и е ценна, надеждата...като всички майки,, които познавам и моята се надяваше.....чакаше, някой да я намери и донесе!  

# 55
Здравей Кралева,
Скоро не смятам да се занимавам нито с Али нито Джемиле, ами я по-добре да те питам за Ахмет, че  тъкмо ще стане другият ми любимец и ще го гръмнат. Извинявай ако съм пропуснала в предната тема.. имаше много хубава сцена между него и онзи с мустака, не го знам как се казва, с болната майка, можеш ли да ми кажеш какво се случи между двамата, накрая оня, Хакан ли обвини за убийството на майка му?? И защо точно него тръгна да убива Ахмет?
...я, по-ясно кого е тръгнал да убива Ахмет, тези двамата като се срещнат...все с пистолети...си говорят, нали са опоненти..отвлякоха Берин, пък и във епизода от вторник Ахмет нали го проследи...той, ходи при бащата на Хакан! Ахмет, ходи подире му...за да се добере до Хакан, защото накрая като го вижда с пистолета, когато гръмнаха майка му....Ахмет си помисли, че Хакан е ..убиецът, и му се развика....а, този Кюршат...или Резуль, и така и така му казват името, накара Хакан да избяга, оттам...и Ахмет крещеше подире му, че и вдън земя да се скрие...ще го открие,  да отмъсти....вероятно! Но, този с мустаците, отпосле разбра...че убиецът е друг, не е Хакан! Сети се, че баща му първо на него предложи да убие Ахмет.....този, отказа...обиждайки се, че той не е такъв...и няма намерение да става, направи връзката че може би...бащата е поръчителя, обаче по погрешка...улучиха майката на Ахмет....и му го казва, нахлувайки в кабинета му, преди Ахмет да го проследи.....той, го изгони....не си ти убиецът, ала си...поръчителят, нали?- го попита!...после, знаеш той го проследи до къщата му...видя болната му майка...ссвали пистолета Ахмет, прибра го.....в крайна сметка разбра, че Резуль ...не е лош, какъвто иска...да изглежда, накрая му призна....и му се довери, че не Хакан е убиецът на...майка му, друг....е! Заведи ме...да говоря с Хакан, помоли Ахмет, съгласи се оня...но без оъжия, дай ми пистолета си...и го прибира, тръгват....да ги срещне...двамата! Това е.....не разбрах за кое точно време и момент питаш,  питай отново ако не ти е станало ясно! Hug Hug Hug

# 56
# 57
Здравей Кралева,
Скоро не смятам да се занимавам нито с Али нито Джемиле, ами я по-добре да те питам за Ахмет, че  тъкмо ще стане другият ми любимец и ще го гръмнат. Извинявай ако съм пропуснала в предната тема.. имаше много хубава сцена между него и онзи с мустака, не го знам как се казва, с болната майка, можеш ли да ми кажеш какво се случи между двамата, накрая оня, Хакан ли обвини за убийството на майка му?? И защо точно него тръгна да убива Ахмет?
...я, по-ясно кого е тръгнал да убива Ахмет, тези двамата като се срещнат...все с пистолети...си говорят, нали са опоненти..отвлякоха Берин, пък и във епизода от вторник Ахмет нали го проследи...той, ходи при бащата на Хакан! Ахмет, ходи подире му...за да се добере до Хакан, защото накрая като го вижда с пистолета, когато гръмнаха майка му....Ахмет си помисли, че Хакан е ..убиецът, и му се развика....а, този Кюршат...или Резуль, и така и така му казват името, накара Хакан да избяга, оттам...и Ахмет крещеше подире му, че и вдън земя да се скрие...ще го открие,  да отмъсти....вероятно! Но, този с мустаците, отпосле разбра...че убиецът е друг, не е Хакан! Сети се, че баща му първо на него предложи да убие Ахмет.....този, отказа...обиждайки се, че той не е такъв...и няма намерение да става, направи връзката че може би...бащата е поръчителя, обаче по погрешка...улучиха майката на Ахмет....и му го казва, нахлувайки в кабинета му, преди Ахмет да го проследи.....той, го изгони....не си ти убиецът, ала си...поръчителят, нали?- го попита!...после, знаеш той го проследи до къщата му...видя болната му майка...ссвали пистолета Ахмет, прибра го.....в крайна сметка разбра, че Резуль ...не е лош, какъвто иска...да изглежда, накрая му призна....и му се довери, че не Хакан е убиецът на...майка му, друг....е! Заведи ме...да говоря с Хакан, помоли Ахмет, съгласи се оня...но без оъжия, дай ми пистолета си...и го прибира, тръгват....да ги срещне...двамата! Това е.....не разбрах за кое точно време и момент питаш,  питай отново ако не ти е станало ясно! Hug Hug Hug

Благодаря, стана ми ясно  Hug Hug Hug
Приятна вечер ти желая, аз отивам на "Балкански синдром" ,
а през това време много ще се радвам ако коментирате монолога на Осман..
смятам го за впечатляващ, има още неща които не мога схвана, но е нормално..

# 58
# 59

Благодаря, стана ми ясно  Hug Hug Hug
Приятна вечер ти желая, аз отивам на "Балкански синдром" ,
а през това време много ще се радвам ако коментирате монолога на Осман..
смятам го за впечатляващ, има още неща които не мога схвана, но е нормално..

Приятна културна..вечер, дано да ти хареса...не съм го гледала и аз, надявах се...да имам време да отида!
Ще се радвам и аз да коментираме монолога на Осман, но той по-скоро е констатация за него...от наблюдателницата, неговата.....там от стаята, като чува...и е изненадан, че майка му....е решила да си търси щастието! Знаел е че не е щастлива, виждаля да плаче...говорила им е че щастието й, отлетяло е някъде.....виждали са го....изненада се, че е на път...май да го намери..накрая! Вероятно, приемали са....че никога ням аа дойде този момент, толкова време е била...нещастна, показвала го е......виждали са го, приемали са го...като даденост едва ли не, плачела понякога....знаели са..защо, ето че това време....според Осман, де...свършвало и той се надява, изненадан...но очаква майка му да го намери....като всички майки, а те заслужават...в очите на децата си! Аз, това...мисля за тези му думи! Но, малко смутен...беше Осман, тъжен...неизвестността, какво ли ще стане...когато майка му вече ще е намерила....щастието, се питаше...на мен, така ми въздействаше тази сцена...с детето, седнал там...и при всеки въпрос, отнасящ се...за майка му, изтръпваше...дигаше поглед, наострил...уши, не виждаше оттам...но, слушаше!
Хубава вечер, Сани....приятно изкарване!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт