Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 13

• 20 695
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Да, ама на мене на места ми..прекъсва, велика сцена...и двамата реват, у храсталаците, тази Джемиле...направо го свърши, нищо не му спести...ръчичката на Осман, реши проблема ..дали ще приемат и другите деца, рибаря....направо ще ми спре..сърцебиене, получих...ужас!
Много силно начало. Браво. Изиграха го перфектно....Много добро режисьорско решение за цялата сцена. Жената си заслужава наградата....
Мете и Берин ще се съгласят. Доколкото разбрах Мете се подиграваше на баща си....Каролин бясна.....Нериманката осведомителна агенция  Joy Joy Joy Joy Joy

# 541
Кралице ако си разбрала какво си говореха  Айлин и Сонер пиши .....Това момиче ще ме поболее....
Съседките на Джемиле взеха да я одумват май.....нали преди уж я подкрепяха
Айлин вече се издава.....Мурат май ще разбере скоро....Ужас....

# 542
Много тъжна сцена - жената на рибаря.....Видя, че не носи халката.....Оле удави се....
А ето защо няма да се оженят....Джемиле що щеше там.....
Този тиквеник рибаря през всичките тези 20 години изобщо ли не е отишъл да види жена си.....А тя го е чакала....А стига бе и Джемиле ще ми разиграва мелодрами....ще прави на пук на Али, а за жената на рибаря не помисли......

# 543
Каролин се блещи, ама като види дебелия бяга  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy За какво ли я насмете Али  newsm78
Месуде да не си измисли, че Сонер е спал с нея  newsm78 #Cussing out

# 544
Жената на рибаря какво ли още не е преживяла с този добър човек, .....но продължава изглежда да го обича.....Надявала се е сигурно, че нейния хубосник рано или късно ще се върне при нея.......Няма да правя сравнение с несравнимите неща.....

# 545
Месуде се занани на Сонер, че ще го шантажира....Опасна девойка....
Айлин научи, че майка й ще се омъжва....

# 546
Али спри вече да се унижаваш....Ти не си от нейния свят човече....Тя може да обича целия свят, но теб те мрази до дъното на душата си.....Остави я да си живее с омразата.....това е нейната храна....

# 547
Вай, бе..дето, вика Али....страхотен епизод...ето защо е моят филм, страхотни, страхотни...всички, и Осман...и той, пожела като едно време да спят заедно...в едно легло, той предложи....милият, той...как му липсва...разбирателството, тази мъка ...му идва в повече, всеки път....как е закопнял за Айлин, как я гледаше на масата.....и как остана, притиснат...викаше "помощ"...дето ги расмя....с това! После на леглото, като се качи...абе, артист, отсякъде! До е жив и здрав, ...на фона на другото направо ми е...толкова мъчно, най-вече за него ooooh! ooooh! ooooh!!

# 548
Абе, Маман ти... не гледа ли филма...много си питала, кога написа толкова нещо! не се вълнува, аз щях да объркам...буквите newsm78

# 549
Да, ама на мене на места ми..прекъсва, велика сцена...и двамата реват, у храсталаците, тази Джемиле...направо го свърши, нищо не му спести...ръчичката на Осман, реши проблема ..дали ще приемат и другите деца, рибаря....направо ще ми спре..сърцебиене, получих...ужас!
Много силно начало. Браво. Изиграха го перфектно....Много добро режисьорско решение за цялата сцена. Жената си заслужава наградата....
Мете и Берин ще се съгласят. Доколкото разбрах Мете се подиграваше на баща си....Каролин бясна.....Нериманката осведомителна агенция  Joy Joy Joy Joy Joy
Не, напротив този път..казва, че май баща му.....още я обича! - питаше, Джемиле!
Коя от жените, заслужава награда...коя от двете и за какво ..за кой момент? Каролин е бясна, първия път когато имаше гости, нериман и кемал...защото Али, отново закъснява! Питат го, дали не паднал....заради вида му, после им...съобщава, че Джемиле ще се жени ...и то, само как го ....поповести! каролин, побеснява, защото ...разбира, отново страховете й ....които и без това, не са я напускали....се връщат! този път, бе категорична в стаята на Осман, Али се бе скрил там, тя като го намира...из къщата, пак за Джемиле мислиш, защото на въпроса й какво прави там...и съседите, щяха да се сетят...какво! тогава го заплашва, че ще продаде лодката...и наистина го прави, Али не вярваше....че ще посмее,той си мисли, че каролин ще прежали...толкова пари, алчността й...ние я знаеме, но Али...не! Махай се, сега от главата ми......я изгони!
И, тя.....започва продажбата, на другия ден!

# 550
Браво на режисьорката - Зейнеп Гюнай ли беше, не си спомням точно името....Страхотни сцени е заснела. Свалям й шапка на тази жена.... Началото беше страхотно, края също.....Браво на тази жена - заслужава си наградата..../извинявайте че се повтарям, но така ми идва отвътре...../
Еркан Петеккайа е незаменим.....Имате ли идея, кой актьор би изиграл по-добре от него ролята на Али......
Осман е чудесен..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 551
Жената на рибаря какво ли още не е преживяла с този добър човек, .....но продължава изглежда да го обича.....Надявала се е сигурно, че нейния хубосник рано или късно ще се върне при нея.......Няма да правя сравнение с несравнимите неща.....
Тя, може би...ако, си спомни то това е, че му е била жена....запомнила го е, това...халката му, означавало за нея, вероятно....винаги, че носейки я....знаейки, че с метресата, никога не се е женил, може би не знае...и че са се развели, преди това! Джемиле, що е там...балъкчъ я покани, когато тя попита за жена му.....и искаше, Джемиле сама да види състоянието й....беше и казал, че е като дете.....не помни, нищо! Ала, най-важното помнеше, преди това го питаше дали я обича, но аз се страхувам от теб...така го посреща! погледни ме, отдавна не можех да погледна в красивите ти очи, й казва балъкчъ...вместо, отговор! И тя тогава, вижда че халката му я няма...след тези думи, преди да го повикат...за чичеците!

# 552
Не, напротив този път..казва, че май баща му.....още я обича! - питаше, Джемиле!
Коя от жените, заслужава награда...коя от двете и за какво ..за кой момент? Каролин е бясна, първия път когато имаше гости, нериман и кемал...защото Али, отново закъснява! Питат го, дали не паднал....заради вида му, после им...съобщава, че Джемиле ще се жени ...и то, само как го ....поповести! каролин, побеснява, защото ...разбира, отново страховете й ....които и без това, не са я напускали....се връщат! този път, бе категорична в стаята на Осман, Али се бе скрил там, тя като го намира...из къщата, пак за Джемиле мислиш, защото на въпроса й какво прави там...и съседите, щяха да се сетят...какво! тогава го заплашва, че ще продаде лодката...и наистина го прави, Али не вярваше....че ще посмее,той си мисли, че каролин ще прежали...толкова пари, алчността й...ние я знаеме, но Али...не! Махай се, сега от главата ми......я изгони!
И, тя.....започва продажбата, на другия ден!

Кралице възхищавам се на режисьорката..., не на сценаристката или сценариста....Всички тези преживявания на актьорите са режисьорско решение - ако си спомняш и в другия филм съм се възхищавала на режисьора.....Например там сцената /има я на клипове/, когато Саби стои пред огледалото и си спомня сцената от отвеждането в колибата до освобождаването  и избухването на бомбата - направо е чудесно отново режисьорско творчество.....
Аз обаче не знаех, че и Каролин е на лодката.....И какво сега - тя я продала, а Али я направи на трески......

# 553
# 554
Тя, може би...ако, си спомни то това е, че му е била жена....запомнила го е, това...халката му, означавало за нея, вероятно....винаги, че носейки я....знаейки, че с метресата, никога не се е женил, може би не знае...и че са се развели, преди това! Джемиле, що е там...балъкчъ я покани, когато тя попита за жена му.....и искаше, Джемиле сама да види състоянието й....беше и казал, че е като дете.....не помни, нищо! Ала, най-важното помнеше, преди това го питаше дали я обича, но аз се страхувам от теб...така го посреща! погледни ме, отдавна не можех да погледна в красивите ти очи, й казва балъкчъ...вместо, отговор! И тя тогава, вижда че халката му я няма...след тези думи, преди да го повикат...за чичеците!
Рибаря има голям грях към тази жена. Синът им е роден 1935 и е починал 1947....Той да кажем 7 години е бил в затвора, а след това....Минаваше да я гледа през оградата....Аз не видях в тази жена някаква агресия или омраза....Напротив тя свали сакото, когато той отиде при цветята и го прегръща и милва....Преди това като видя, че халката я няма на ръката му се разстрои, но нищо не направи.....След това, когато видя падналата на земята халка, тогава сигурно разбра за какво става въпрос и затова се хвърли да се дави.....Тази жена го е обичала вече съм сигурна....

Общи условия

Активация на акаунт