Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 13

• 20 682
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Добре Кралице. След като започваш със снимките, явно, че не ти се пише. Ами аз ще лягам, че и утре ме чака натоварен ден....
Лека нощ и спокойна нощ.... newsm46

# 556

Кралице възхищавам се на режисьорката..., не на сценаристката или сценариста....Всички тези преживявания на актьорите са режисьорско решение - ако си спомняш и в другия филм съм се възхищавала на режисьора.....Например там сцената /има я на клипове/, когато Саби стои пред огледалото и си спомня сцената от отвеждането в колибата до освобождаването  и избухването на бомбата - направо е чудесно отново режисьорско творчество.....
Аз обаче не знаех, че и Каролин е на лодката.....И какво сега - тя я продала, а Али я направи на трески......
Да, добре...наистина великолепна игра на всички...и на Каролин, даже! Сега, като ги вижда с Джемиле....на лодката, идвайки....като не уважиха и не отговориха на въпроса й, какво правят там...Каролин, атакува и го обвини, че я лъже с Джемиле...демек се виждат, Джемиле гледа и не вярва...а, преди това Али ..тъкмо се хвалеше, никой не го чуваше...на Джемиле, че това е работното му място....направил си е фирма, в развлекателния бизнес, бил......все се опитва да я впечетли, горкия....ала Каролин, извади...документа за продажбата...и трябвало да освободят корабчето, до три дни..искали, новите собственици....

# 557
Е, пиша си..бе, немога по-бързо като теб! Лека нощ, тогава! Hug Hug Hug

# 558
Кралице ако си разбрала какво си говореха  Айлин и Сонер пиши .....Това момиче ще ме поболее....
Съседките на Джемиле взеха да я одумват май.....нали преди уж я подкрепяха
Айлин вече се издава.....Мурат май ще разбере скоро....Ужас....
За, това че я боли главата....от Месуде ли, да отговори Айлин....повече се гледаха, отколкото говориха....ти защо ме гледаш, така питаше...айлин, Сонер и той, как те гледам....и тя, ти обичаш ли месуде...питаше, повтаряше...като се доближава, един към друг...ала, Мурат...се появи! Сонер, каза съжелявам...заради мен, че те боли главата, нали изпи хапчетата, ще ти мине...сега!

# 559
Месуде се занани на Сонер, че ще го шантажира....Опасна девойка....
Айлин научи, че майка й ще се омъжва....
Да, накрая си призна, че е способна и на това, толкова го обичала и искала!

# 560
Али спри вече да се унижаваш....Ти не си от нейния свят човече....Тя може да обича целия свят, но теб те мрази до дъното на душата си.....Остави я да си живее с омразата.....това е нейната храна....
Абе, тя е решила да се освободи от Али, преди това е нямала тази възможност...след развода им, твърдо го е решила! Ти ме напусна, ти искаше да се разделим.....аз, като твоя бивша жена...искаш, на една страна да стоя и да търпя....каквото ми докараш на главата, няма да стане....какво толкова съм ти направил, Джемиле питаше...ти, вечно се питаш Али...цял живот, никога не разбра грешките си, не ги отчете....аз, не съм тази която съм ти направила нещо, все ти ми носеше неприятностите...и бедите! Там на лодката, й говореше че не е вярно, мислел и разбирал, знаел че, докато той пътувал..на нея й е било трудно, но мен питаше ли ме, Джемиле и на мен, не ми беше лесно....там, в морето......говориха и за балъкчъ, той не те обича не виждаш  ли, не разбираш...дали някой обича, някого..не се разбира, с гледане....ти, няма откъде да знаеш...това- отговаря, Джемиле!

# 561

..........лека нощ!

# 562

Добро утро  Flowers Bouquet Kissing Heart Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Желая ви слънчев и усмихнат ден...../Имам спешни задачи до обяд, а вие пишете....Много силен епизод беше снощният...или на мен така ми се стори....

# 563
Добро утро Мама Ан,
За теб е това кафе, внимавай да не го разлееш върху някой важен документ!

Аз изгледах епизода и ви изчетох по време, когато вие спинкахте,
така съм набрала, че не знам как ще работя, ще ми мине ей сега като си отворя outlook -a.

Хайде лека работа!

# 564
Кралева, за теб мила, добро утро!

Не мисли за метаболизма днес, ние ще се погрижим за него..
"Хапни" здраво защото искаме да разберем ВСИЧКО около снощния епизод.

Днес за първи път от доста дни насам е топло, пък и слънчево, за честитете си е това хубаво време..

# 565

Добро утро, на всички!    hug kaffeetrmker_2   Flowers Rose

Много хубаво време, наистина при нас! Сани благодаря за специалната закуска, отделно ми сервираш, днес...да му мисли Мамчето, за нея няма ....само кафе! hahaha Heart Eyes Joy Joy Joy
Много сте надъхани нещо, страхотна серия ..беше...аз, обаче ...съм отчаяна, работите стават ..мнооого, неуправляеми....тотално! ooooh! ooooh! ooooh!
Както и да е, хубав ден от мен!

# 566
Защо си отчаяна Кралева, защото Али тотално откачи??
И ще направи тотални бели, беди и борчове..
Или от нещо друго си отчаяна? Недей Кралева, радвай се на хубавото време! Hug Hug Hug

Приятен ден!

# 567
Защо си отчаяна Кралева, защото Али тотално откачи??
И ще направи тотални бели, беди и борчове..
Или от нещо друго си отчаяна? Недей Кралева, радвай се на хубавото време! Hug Hug Hug

Приятен ден!
Привет, Сани..абе, времето си е хубаво, радвам му се аз, ала и за филма, мисля......затова съм отчаяна, заради всички, там! Не искам да гледам, такива....неща, разрушителни, е ...направо ще се поболея, значи! Моят човек, му изтърва края, искаше да ги убие...та и себе си, толкова е отчаян, луда работа! Тези жени го...докара, виж ..докъде!
Нейсе, хубав ден..мила! Hug

# 568

28.Bölüm             част първа - 26 мин.

# 569

........тука, Джемиле му каза...всичко, което е искала и за преди, и за сега! Много силна сцена, направо го..удари у земята, приземи го..ала той, отново не я разбра...не се разбраха, може би той от присъствието на другите му стана, неудобно....че стават, свидетели на.....това! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт