Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 13

• 20 641
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
# 646
# 647
Кралева,ако това,което са писали в турските форуми е вярно значи ни очакват още много драматизми. ooooh!

# 648
Много много благодаря Кралева!!!
Сега нямам време да пиша, кажи ти какво мислиш за този разговор..
Аз на първо време смятам, че ако Каролин не се бе появила, Али още на корабчето щеше да и....и Джемиле..
не мога да я напиша вече та зи дума.. болна съм направо..

# 649
Кралева,ако това,което са писали в турските форуми е вярно значи ни очакват още много драматизми. ooooh!
Да, получихме нокаут, от тези сценаристи...още, този вторник, а занапред..какво ще е незнам?! Чак, ми секна...писането, братче....изчерпа ми се, желанието, направо! newsm78
Накрая, имам въпрос..какво е на турски "ulan", случайно да знаеш, затрудни ме ...много думата и не успях да я преведа, правилно май...ама, нейсе! newsm78

# 650
Много много благодаря Кралева!!!
Сега нямам време да пиша, кажи ти какво мислиш за този разговор..
Аз на първо време смятам, че ако Каролин не се бе появила, Али още на корабчето щеше да и....и Джемиле..
не мога да я напиша вече та зи дума.. болна съм направо..

Да, моля..пак, заповядай, доста време ми отне...този разговор, но и аз бях любопитна, точно за какво иде реч!
Не не мисля, идването на Каролин, го показа отново в онази светлина на "неудачника", не случил на жена...отново! Демек, жените в живота му, по неговите разбирания, не го слушат..и си правят, каквото искат...побесня, преди това нали се хвалеше на Джемиле, и с работата си, новата и с..жената, новата..европейката! Пак, го принизиха...видяха му сметката, накрая!
Толкова трудности, сами си усложнили живота...както е осъзнал, ала късно...пък и Джемиле, не мисли че и тя е участвала! Всичко е дошло от него, дори и това...че бе хукнала, да се жени...има го в разговора, че всичко това е...тръгнало от неговите, направените неща....
Опита се, да поговорят...Джемиле отново не искаше, верно че не този бе начинът, но тя друг избор не му остави...хареса ми, определението му "розова" лъжа..за примамването й, да дойде...ала, непочтено постъпи...така или иначе, не биваше да се шегува...така, тя през цялото време ...не можа да се отпусне, макар той да призна че не знае...къде е балъкчъ, но тя не повярва...никога не му е вярвала, в очите на Джемиле, той е един нещастник, от когото тя ...най-после се е отървала....неосъзнат, нещастник, който й е докарвал само беди, в живота....а, тя не.....опитвала се все да го улеснява, говори....тук!
За мен и Джемиле, не осъзнава...въздейтвието си, дори и тук...върху Али! никога не го е осъзнавала....липсвало му е одобрението й, цял живот....той е станал това, защото тя не е направила ..да не стане, за мен! Като не се е възползвал от шансовете си, дето го обвинява и е продължил с...грешките си, този разговор защо не са го провели по нейна инициатива, а го ..докара до безпаметната невъзможност да не знае, как да поговорят...вече, сега! И двамата са виновни, един повече, друг още..повече...а, Каролин, само ускори, грешките им.....за да може да маскира нейните, и да спечели...ала, не успя..и тя! Сега търси причините у Джемиле, вечно...тя й бе виновната, дори за да задържи...Али, иначе отдавна да я бяха разкарали..обратно!

# 651
# 652
# 653
# 654
# 655
# 656
# 657

Какви са тези сърчица тук а??
Кралева, има ли някаква вероятност да не стане така както си го представят във форума...
Вярвай ми, че нито мога да работя нормално, нито да мисля нормално когато прочета такова нещо..
Не знам защо го изживявам така..
Знам много добре че всичко е заради рейтинга.. говорихме преди 10 дни и с единия ми колега от Турция за това.. за тези сериали и за интереса и т.н.
Нужно бе да се стига до там ли.. това са риторични въпроси..

# 658
# 659

Какви са тези сърчица тук а??
Кралева, има ли някаква вероятност да не стане така както си го представят във форума...
Вярвай ми, че нито мога да работя нормално, нито да мисля нормално когато прочета такова нещо..
Не знам защо го изживявам така..
Знам много добре че всичко е заради рейтинга.. говорихме преди 10 дни и с единия ми колега от Турция за това.. за тези сериали и за интереса и т.н.
Нужно бе да се стига до там ли.. това са риторични въпроси..

Понякога феновете се шегуват, затова са сърчицата..предполагам, нали Мете...се шегува с Каролин, в предпоследната серия, я овиква...Али, като е пиян....
А, за вероятността...сигурно, не...от практиката досега, много малко неща, НЕ са познали...повечето Са познавали...пишейки, предварително! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт