Има ли фенове на The good wife (Добрата съпруга)2

• 35 673
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • sofia
Напиши The good wife в http://DMCA-removal-from-Google и ще ти излязат на стр.2  Peace
Много благодаря! Heart Eyes Не съм забелязала втората страница. Blush

# 496
  • в сърцето на един мъж...
Ох, не знам кой прави субтитрите, но ако може да не пише такива обяснения вътре в тях Confused Ужасни са Sad
Диаболично, толкова ми липсват страхотните ти субтитри, много съжалявам, че спря да ги правиш Sad

# 497
Ох, не знам кой прави субтитрите, но ако може да не пише такива обяснения вътре в тях Confused Ужасни са Sad
Диаболично, толкова ми липсват страхотните ти субтитри, много съжалявам, че спря да ги правиш Sad
Мерси. По-принцип нормално е като се бърза да има много грешки.
Между другото Кари вече съвсем не мога да го понасям. Не знам дали всички разбраха, че той стана заместник щатски прокурор.(това пишеше на новия му готин кабинет). Явно Калинда ще се появява доста по-малко време в епизодите този сезон за сметка на Илай Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 22:05 от diaboli4no

# 498
О, тук не е само от бързане. Кой го интересува кой какъв е в кабинета на Обама Rolling Eyes Аз ако искам да знам някоя полит фигура каква е, ще си я гугълна, няма да чакам субтитрите да ми го разяснят. Даже по едно време мислех да ги спра, че така да гледам Confused
Мдааа, Кари бая се издигна, явно това ще е цената да гони Алиша до дупка и скритото отмъщение на Питър Sad

# 499
Гея мен ме интересува, но аз си ги гугълвам още докато гледам и наистина бях много впечатлена от появата на Donna Brazile като себе си.
Хм, като ви чета, май ще трябва да погледна какви ги твори новият превеждащ.

Почваме ли да коментираме серията, нали?
Кари се издигна зашеметяващо, което ме навежда на мисълта, че със сигурност Питър готви брадва за Локхарт-Гарднър. Матан има пълно основание да завижда.  Mr. Green
Малката блондинка яко е хлътнала по Уил /кога успя за една серия?!/ и като нищо ще го дебне, а дебне ли го може и да ги хване... Twisted Evil
Жената на Илай ме изкефи още на трейлъра, надявам се Паркър да се появява от време на време. Имат много добра химия с Алън.
Хареса ми подхода на Алиша към Уил и това, че го държи настрани от семейството си.  Peace
Диаболично надявам се да грешиш за Калинда...  Confused

# 500
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изгледах и аз Mr. Green. По ред: горкият Илай, много гадно това с жена му (къде съм я гледала, много ми е позната newsm78); Алиша и Уил- не и ли омръзна да го държи на разстояние, горкият е толкова влюбен Blush; новата девойка си пада явно по Уил, може и ако му омръзне Алиша да го разиграва, да се обърне към нея Embarassed; липсваше ми Даян; липсваше ми Селест; и не ви разбирам за Кари, какво пък толкова ви издразни, игра съвсем по правилата и се чудя не ви ли хрумна, че си получи повишението, защото е най-печелившият от прокурорите на Питър (мен пък Натан много ме издразни, завистливо човече ooooh!). Толкова засега, изказах се, олекна ми Laughing

# 501
Бумър, аз обичам да си търся разни неща из нета, но не както ми вървят субтитрите и изведнъж прас в скоби - тоя е еди кво си на еди кой си... Хич ми не дреме за Обама и кабинета му, просто не съм се съсредоточила в това, а в историята. Не ми харесват тия обяснения в скоби по време на субтитрите и вероятно ще започна да го гледам без, точно заради това Confused Нормално е да си впечатлен, но в случая историята не е за нея или за политиката на сегашното правителство.
Кари още в началото беше предопределен за секирата на Локхарт-Гарднър, заради отношението му към Алиша, а и Питър търси определено начин за реванш с нея, така че подтикването на Кари напред или помощта за него е съвсем резонна. Освен това е и златното момче на отдела. Докато Матан играеше по-скоро с предишния шеф и е нормално да е изолиран от големите дела.
А малката блонди определено ме дразни много Confused

# 502
Освен това е и златното момче на отдела. Докато Матан играеше по-скоро с предишния шеф и е нормално да е изолиран от големите дела.
Най-накрая някой да се сети и за този аргумент Wink Peace

# 503
Забравих да кажа, че вчера четох някъде интервю на Алън Къминг, в което той разказва за героя си и общо взето беше това:
Илай е заложил вече собствената си репутация в успеха на политическата кариера на Питър като губернатор. Напълно наясно е, че това не може да се случи без Алиша и по някакъв начин не иска да приеме пред себе си тяхната окончателна раздяла. Илай ще бъде готов на абсолютно всичко, което може да се направи без да подбира средствата, за да постигне целта си - да събере Алиша и Питър!!!

# 504
  • София
Мен Кари не ме дразни (след напускането му от фирмата беше ужасен и дразнещ, но сега не ми е неприятен), за мен е доказателство, че човек с труд и търпение (той не избухна даже след преместването му в клетката) може да се издигне. А и сблъсъците му с Алиша, сътрудничеството с Калинда са все интересни моменти.

Ах, Уил наистина е влюбен, Алиша как успява да се държи така резервирано, не знам. Малката блонди определено се цели на високо, Алиша и идея си няма какво я чака  Wink

Чакам с нетърпение да видя стратегията на Илай за сдобряването на Питър и Алиша. Много ми хареса в сегашния епизод уязвимостта, която показа (помните ли и слабоста му с "грозната Бети").

Сериалът става все по-интересен.

# 505
Джо, Паркър Пози вероятно си я спомняш от Boston Legal.
И само да припомня, че Кари може да е златното момче, но срещу Алиша балансът му е трагичен.  Outta Joint
Матан никога не ме е кефил, дребнава гадинка, мястото му е в ъгъла!

Диаболично, благодаря за инфото за Алън, това предопределя интересно развитие в бъдеще.
Очаквам след време някое неустоимо предложение на Питър към Алиша, в замяна на ПР съпружеските и ангажименти към бъдещия кандидат-губернатор  Wink

Catty m Алиша има доста сериозни причини да държи Уил на дистанция, сещам се поне за две съществени:
1. тя е все още омъжена и мъжът и е доста high profile, а както добре виждаме би могъл да създаде огромни проблеми на всички около нея  Twisted Evil
и
2. в момента те са на т.н. АХУ-ИХУ етап във връзката си,  Heart Eyes почти като влюбени тийнейджъри вкусващи забранения плод, в този момент някакви по-семейни истории много бързо биха приземили отношенията им на ниво дребен битовизъм.  Mr. Green

# 506
Благодаря ти, Бумър, сетих се, че съм я гледала в любимия ми Broken English  bouquet Отивам да я наплюя в амевриканската, много ми харесва Heart Eyes.
Относно Кари- не е прекалено успеваем срещу Алиша, но досега сценаристите винаги са и давали невинни клиенти, как прокурорът да успява да ги вкара всите в затвора hahaha? Сега този беше виновен, и ето какво стана Wink.
Относно причините на Алиша- напълно съм съгласна, ама в допълнение тя го играе пак студенокръвна, не ми харесва. Всъщност в този сезон Алиша като цяло не ми харесва Rolling Eyes. Докато страдаше, будеше симпатии, сега е една такава повярвала си...

# 507
Това май беше първият случай, който прокуратурата спечели. Досега май не са успявали.  Thinking
И въпреки, че Питър не се появи изобщо, непрекъснато имах чувството, че е там. Местенето на Кари и промотирането му накрая, дадоха ясно да се разбере, че занапред ни очакват мнооого интересни неща. Питър със сигурност няма да стои безучастен, но няма и директно да влезе в двубой, просто ще използва Кари. А самият Кари на моменти много ме дразни, но точно сега не. Просто когато губи, в действията му има доста злоба и си личи, че се води от желанието си за отмъщение.
Интересно е как Илай ще успее да събере Алиша и Питър, но няма да се учудя и да успее, поне за пред хората. Започвам да се дразня и на Алиша, ясно е, че Уил има повече към нея от едното джиджи-биджи, тя също, но продължава да не го допуска до себе си и да го играе студена и безчувствена. Хубаво, че се появи тази русичката, малко конкуренция хич няма да е излишна в случая. Току виж признай пред себе си за чувствата към Уил. А и сценаристите - да вземат да ни дадат малко повече от необвързващата им връзка, само в началото две - три целувки и това е.  Crazy Искам повече.   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 508
Относно Кари- не е прекалено успеваем срещу Алиша, но досега сценаристите винаги са и давали невинни клиенти, как прокурорът да успява да ги вкара всите в затвора hahaha? Сега този беше виновен, и ето какво стана Wink.

Ако Каренцето си преглежда доказателствата по-кадърно няма да повдига обвинения срещу невинни и няма да губи, след като Калинда намира дупки в тезите му Wink
А за тайванчето, този път дори не влязоха в съда, единствено си чешеха езиците за международната политика на САЩ и той отново се опита да играе с белязани карти, нищо ново за него Laughing

BTW новата етническа мацка ме кефи повече от предишната  Sunglasses

Всъщност в този сезон Алиша като цяло не ми харесва Rolling Eyes. Докато страдаше, будеше симпатии, сега е една такава повярвала си...
Оооо искаш да виждаш жената като жертва ли?  newsm78
Алиша много ме кефи този сезон такава уж отракана, уж самостоятелна, но Селест някак виждаше през нея  Twisted Evil

# 509
Еххх, от сто кладенеца вода ще измъкнеш, за да докажеш тезата си, ама пак не става- следствието определя обвиняемия, не прокурора, неговата работа е да го вкара в затвора. Като не му дават истинския виновник, той какво да направи Rolling Eyes? Да не говорим, че съвсем доскорро работеше за най-некадърния възможен главен прокурор...
А за Алиша- не ми харесва да е жертва, ама преходът към самодоволна адвокатка е прекалено рязък, по-скоро бих приела да я направят смекчен вариант на Даян, отколкото фалшиво копие на Селест.

Общи условия

Активация на акаунт