Тема Незабравима 188

• 30 263
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Незабравимке добре дошла  welcome welcome welcome welcome Надявам се бързичко да ни догониш защото материал както се вика бол само време трябва  Hug Heart Eyes
Дани комшийте са опаснички и при тях и при нас   Hug Heart Eyes  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

# 16
# 17
  • Варна
От доста време, един от най- обсъжданите образи е тоя на Мелда! И почти никой не е наясно, май и самите сценаристи какво всъщност става с тая жена и какво иска от живота- моята версия по въпроса в стихове  Peace

Дилема

Разкъсва ме дилема,
достойна за поема-
двама мъже имам
в живота си объркан...

Единия го искам,
от години го обичам,
другия е сбъркан
и подире ми тича...

Първия не ме поглежда,
нямам за него надежда-
той е луд по сестра ми,
няма какво да се прави...

Другия ме преследва,
по петите ме следва-
жалко,че е психопат
и руши целия свят!

Тоя, който аз желая-
не ще за мен да знае!
На лудия станах жена-
каква ужасна съдба!

Сега ще го лъжа и мотая,
да го затрия се старая...
На любимия да се покажа,
любовта си да докажа!...

Но той е ослепял от любов,
на сестра ми абсолютен роб-
аз за него не съществувам,
нито ме вижда, нито чува...

Какво с тия мъже да правя?!
Помогни ми,боже, не зная!...
С любовта как да се справя,
а с лудия какво да направя...

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 20:01 от danidorina

# 18
Дани, поздравления за "Комшиите" и "Дилема"!   bouquet   bouquet   bouquet

# 19
Мария,благодаря ти,добре заварила!
Не знам колко време ще ми трябва да изчета всичко,така страхотно сте се вихрилили!

# 20

Дани поздравления за "Комшиите" и "Дилема"   bouquet  bouquet

# 21
Здравейте момичета!!

Мокси чудесна нова тема!!

smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51
Дани , ти си неуморна.Поздравления! smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51
От стихотворението ти разбирам, че по отношение на действията на Мелда сме на едно и също мнение!!
Иска да помогне за залавянето на Бату , за да се докаже пред Харун,да спечели отново доверието му.Не мисля ,че иска да влиза в комбина с Бату и да вършат "гадости"заедно!!
Незнам защо ,но мисля ,че тя за пореден път ще пострада!!Дано да и се размине.Аз я бях харесала за Арас , но очевидно сценаристите са се насочили към друга ,която да "чифтосат" с Арасчо!!Ами Мелда какво ще я правим.?.. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78За "хепиенда"трябва да са и намерили другарче,или да са я "очистили" hahaha

# 22
Благодаря на всички момичета за преводите!!! smile3525 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51
Ако се появи , накое от превеждащите момичета ,бих искала да попитам : Арас разбра ли ,че  участва в поредната интрига на Бату - да злепостави Еда пред Харун,или и той беше в неведение?

# 23
Дани, поздравления за "Комшиите" и "Дилема"!   bouquet   bouquet   bouquet
[/quote
+1 Страхотна си! smile3501 newsm51  love001

# 24
# 25
# 26
аз немога да разбера какво късметче изтегли  зайчето smile3530 smile3530 smile3530

Все едно първо съм ви поздравила и отново благодарила, че ви има и че цялото райско кътче създедено от Мокси е само наше

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 22:04 от magistra

# 27
Миме,Магистра чудесни клипове на Роси сте поместили!!

bouquet

Магистра и аз се чудех какво изтегли ,че да подразни така Еда? newsm78 newsm78 newsm78
Мисля ,че я излъга за друга жена и тя затова така се фръцна , и после като и прочете какво наиста пише на листчето , Еда се засмя!!

Е....... то сръднята  не беше сериозна  де.....ама ние да си почешем клавиатурите!! hahaha hahaha

# 28

още нещо любимоhttp://www.youtube.com/profile?user=adihadji#p/u/1/G-78NB22Fjk[/video]

# 29
Дани поздравления за стиховете  smile3501 smile3501 smile3525

Момичета,много хуабви клипчета сте постнали  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт