Тема Незабравима 188

• 30 262
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Благодаря на Ивва и г-жа Леман за превода  bouquet  bouquet
Мокси,много красиви колажи  bouquet  bouquet
Вени,страхотни клипчета ни пускаш за настроение  love001 newsm51

# 92
  • Русе
Дорииии, саботираш ми работата с тези снимчици! hahaha newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 93
  • Русе

Амиии, още малко и ще спра! Grinning

http://www.youtube.com/profile?user=unutulmazfan17#p/u/0/Y7Ro9juiPlA[/video]

# 94
Дорииии, саботираш ми работата с тези снимчици! hahaha newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Е и аз имам днес работа но и настроение е нужно за да спори.Затова в почивките се зареждам с вас и вашите снимки и клипчета.Ето едно и от мен

# 95

Амиии, още малко и ще спра! Grinning

http://www.youtube.com/profile?user=unutulmazfan17#p/u/0/Y7Ro9juiPlA[/video]

Страхотно  love001 newsm51  love001 newsm51 newsm51

# 96
Тази не съм я виждала

Това да  не е колаж?Нещо не ми се връзва с тези гривни.

# 97

# 98
Тази не съм я виждала

Това да  не е колаж?Нещо не ми се връзва с тези гривни.
Колаж е Дори...

# 99
Привет, компания Незабравима! Hug Hug Hug
Поздрав за Дани  bouquet за стихчето от снощи и за прекрасното му оформление от Диди  bouquet!
Вени  bouquet, чудесни клипове пускаш,Мокси   bouquet, страхотна фотосесия!
Приятен и релаксиращ уикенд , изпълнен с много усмивки и настроение!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 100
Страхотни клипчета и снимки  smile3521
Мокси,невероятно красиви колажи  newsm51

Поддържате настроението във форума...а днес ни чака и грагмент.Дано само го пуснат по-раничко.
А идеята за продължение,като това в 61 епизод,подкрепям с 2 ръце,2 крака...и с повече ако имах  smile3508 smile3508 smile3508

# 101

Най-красивата роза за най-красивите дами....тези от форум бг-мама  Hug

# 102
  • София
Здравейте....Незабравимки!!!!!! wavey Grinning wavey
Вчера изгледах серията.....и се чувствам ,като ударена с мокър парцал. Rolling Eyes
Претупаха ни....романтиката ,кому ли е нужна?!!!!! Naughty
Бату обаче....в едър план. Twisted EvilРазвява си байрака и ....разхожда къдрици,все едно
е на екскурзия.Ама защо така тези хора/от екипа на филма/съъъъъвсем    newsm78смениха статуса.
Едвам едвам се поглеждат нашите гълъбчета Embarassed.....а целувки по така ....йок.
А ние.....колко смели бяхме в мечтите си Laughing Heart Eyes Laughing
Ферда и тя......с тази закачалка. #CrazyСъвсем изкукурига.Само работа на Хубавелко ще му отворят
Ще вози......Еда от болницата в Гюлерови .....и обратно. newsm01 newsm01 newsm01
Да бяха дали .....продължението на сцената с розите. kiss Heart Eyes kissНееее Керем и новата му компания по важни  Sly Sneaky #Crazy
Нали  кръв ..и насилие......скоро не сме гледали.. tantrum Rage tantrum Angry
Да взимат да си оправят .....сценариите и да не ни мъчат повече.... 1dating  loveuuu kiss smile3523  remybussi  jumpuu flower easter..

За всички вас,които съхранявате тази тема....по най-уникално красивия начин......

# 103
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
Как сте в този ветровит, съботен, пролетен ден?
Мокси, благодаря за новата ни тема! Дано да я изпишем с хубави емоции!
Благодаря на всички, които правят темата ни приятен и уютен дом!

Желая ви чудесни почивни дни!

А, ако и днес ни зарадват с положителен фрагмент, удоволствието ни ще е пълно!

Незабравимче,  welcome  Липсваше тук!  Hug

# 104
Разговора  между Бату и Арас в колата

Б:Когато ми беше казал ,че си скъсал всички връзки с миналото,не ти повярвах ,приятелю.Къщата,колата ,цялото богатство – за да оставиш всичко това трябва да имаш смело сърце.Браво…Но все пак ме боли да те виждам в такива коли под наем.
А:Остави празните приказки.Идвайки до тука,рискуваш както твоя ,така и моя живот.
Б:Аз обичам риска,знаеш приятелю.От дни съм забутан в една къща.Научи ли нещо от Харун?Какъв план има за мен?
А:Нищо не каза.
Б:Сигурен ли си?Харун сигурно не е по-ценен от твоя живот и от този на майка ти?
(Арас си спомня сцената в неговата къща)
А:В този живот си сам,самичък.Жал ми е за теб.
Б:Човек ,който токущо научил коя е майка му,ли ми казва всичко това?Не ме разсмивай ,приятелю.Колкото моя живот е лъжа,толкова и твоя е такъв.
(Бату насочва пистолета към главата на Назан)
Б:За да се спасиш от мен,трябва да ме убиеш,знаеш това ,нали?
А:Според мен това е най-правилното.
Б:Да продължим ли разговора си ,приятелю?
А:Остави я!
Б:Добре да оставим любимата ти майчица.Обаче ще направим едно споразумение.Ако искаш майка ти да живее,трябва на всяка цена да опазиш и моя живот.Ще попречиш на Харун и полицаите да ме хванат.
(дърпа спусъка на пистолета)
А:Добре…Добре,но как ще ти повярвам?
Б:Това ,което съм направил досега е гаранция за това,което ще правя отсега нататък.Недей да мислиш много,нямаш друг избор.
А:Добре,добре приемам.
Б:Добро споразумение сключихме.Ако направиш крачка назад ,ще се върнеш пак в началото.Майка ти ще умре.
(отново в колата)
Б:Сигурен ли си ,Харун не е казал нищо?
А:Не каза,ти казвам.
Б:Кога ще оттегли полицаите,които ме търсят?
А:Не знам.
Б:Нищо не ти казва,значи не ти вярва….
А:Възможно е.
Б:Тогава направи нещо,за да спечелиш доверието му,в противен случай ,аз ще съм принуден да направя нещо,приятелю.

Превод - Леман

Леман ,благодаря ти ,мила!  newsm51 newsm51 newsm51 lovekiss lovekiss lovekiss

Желая ви хубави почивни дни!

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 12:17 от ivva

Общи условия

Активация на акаунт