А лятна кърмаческа серия 2011?

• 22 167
  • 539
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря  Hug Hug Hug      bouquet
няма да те притеснявам тогава,по-добре да не я поръчвам,
 сега ще пусна другите работи

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 11:14 от gala.

# 406
Шаманке, а евентуално туниките дали ще ни ги покажеш също демоснтрирани от шведския модел в твое лице?  Mr. Green

# 407
Ще покажа, само да стане  Peace

# 408
  • Пловдив
Ааааа, аз тогава си забранявам да надничам тук Whistling

Сега съм в чуденка за потника newsm78 Ръкавите и те са от вискоза, нали? Няма ли вариант те да са от памук, че нещо не ми стоят добре така Embarassed

# 409
Имам въпрос за бодитата, от кой тип са - с копче/та на едното рамо или тип "лодка"? че хич не обичаме тези с копчета на едното рамо само. ако са само от тях, да коригирам поръчката овреме...

# 410
mama na Yana, бодитата са тип тениска, с две копчета на едното рамо.

# 411
жалко  Confused, коригирам значи...

# 412
Здравей Шаманке,имам една молба защото погледнах че и друга мама е попитала вече     Embarassed     аз нямам нищо против да ми се забави роклята,но ако може да е с още един обръч по-дълга (15-тина см )отдолу. Ако ще струва нещо допълнително,да си доплатя? В петък ще ти преведа паричките за роклята,да кажа да не се чудиш,че става въпрос за една рокля 3XL  на pate26

Благодаря предварително !

Поздрави: Бояна

# 413
  • Варна
Първо Честит 1-ви юни на всички!
Имам едно въпросче към Шаманката-от снимката на кърмаческия потник+ръкави виждам,че в действителност е доста по-широкичък от това на скицата ThinkingВ темата за поръчки ми прави впечатление,че доста от момичетата си сменят размера към по-малък/явно в следствие на това/.Аз съм си поръчала L-ка всичко,защото си отговарям на този размер/въпреки че след раждането коремчето ми е още голямо/.Та питането ми е,не е ли по-добре,потничето в действителност да си е достатъчно обрано,без да е свръхприлепнало де/както си и изглежда на скицата/?

# 414
То реално не е широко, просто в тази част, където е гръцкото деколте седи по свободно. Не мисля, че е нужно да се обира или размерът да се променя. Аз съм Л и ми е доста комфортно с тази ширина, седи по мен в бюста и в ханша, достатъчно дълго е и пасва.

# 415
  • Варна
О.К. мила,от всички положителни отзиви,които видях явно си знаеш работата Peace
Чакам да се фръцкам тогава Grinning

# 416
Шамане, а как ще изглежда нощницата??

# 417
Имаше я на 10та страница с първите предложения.. ама кой я е затъркал не знам  Twisted Evil

# 418
Здравей Шаманке,имам една молба защото погледнах че и друга мама е попитала вече     Embarassed     аз нямам нищо против да ми се забави роклята,но ако може да е с още един обръч по-дълга (15-тина см )отдолу. Ако ще струва нещо допълнително,да си доплатя? В петък ще ти преведа паричките за роклята,да кажа да не се чудиш,че става въпрос за една рокля 3XL  на pate26

Благодаря предварително !

Поздрави: Бояна

Извинявам се,че досаждам,но не получих отговор!

Благодаря!

# 419
pate26не съм отговорила, защото още обмислям как да стане. А и идея нямам колко това ще оскъпи роклята. Ако искаш преведи пари колкото за нормална поръчка, а после ще ти кажа колко още са ми поискали за тази поправка.

Бръмбазела, ето така изглежда проекто - нощницата

Общи условия

Активация на акаунт