Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за д-р Коновалва от клиниката Щерев и нейните отношения с пациентите, както и общите мнения за самата клиника?
Какви са мненията за процедурите при д-р Конъвалова?
Какви са общите мнения за клиниката Щерев?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за д-р Коновалва от клиниката Щерев и нейните отношения с пациентите, както и общите мнения за самата клиника?
Мненията за д-р Коновалва от клиниката Щерев и нейното отношение към пациентите са смесени, като някои пациенти я хвалят за нейната достъпност, яснота и бързина на действие, докато други съобщават за неуспешни опити с процедури при нея и изразяват разочарование от нейното отношение и професионализъм. Мненията за клиниката на д-р Коновалва също са разнообразни, като някои пациенти оценяват вниманието и грижите, докато други изразяват разочарование от отношението, лечението и резултатите. Някои също са се отказали от услугите на клиниката, преди да предприемат по-сериозни стъпки.
-
Какви са мненията за процедурите при д-р Конъвалова?
-
Какви са общите мнения за клиниката Щерев?
-
Какво е мнението на хората за д-р Конъвалова?
-
Какви са мненията за лекарствената стимулация в клиниката на д-р Коновал?
, които аз не бях виждала никога през живота си. Пътя до тях извървяхме заедно с д-р. Коновалова и сега съм щастливо бременна. Със сигурност ще проследявам бременността си при нея и, живот и здраве, ще родя.
Изживей следващите 8-9 месеца в пълно щастие и безметежност!
, дано 
Връщам лентата назад и не мога да си обясня къде и какво пропуснах и как не съм забелязала че нямаме перфектна спермограма