Идват празници за нашите цветя - СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 26 629
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
antonia, объркала съм се за варивата, имам предвид ориз, елда, овес....
Можеш да ги въвеждаш в този ред. Елдата и овеса ги дават разхлабващи.

# 106
С две ръце ЗА елдата, не съм чула да не се харесва, е сигурно има, но комбинирана с някакъв плод е много вкусно. Сега давам елда с маракуя и сини сливи, а преди това елда с круша. И двете се тачат еднакво добре! Идеален вариант за запечени бебчета  newsm10  Ако всяко хранене различно от мляко е с разхлабващ или регулиращ ефект, резултата няма да закъснее.
А аз да се похваля - Ники вече 4 дни ака само в гърнето. Нямаме наакан памперс, само напишкан  Rolling Eyes
baby_doll, Ники първия път изяде половината попара, която направих с един сухар. Сега яде с три.  Wink

# 107
baby_doll, Ники първия път изяде половината попара, която направих с един сухар. Сега яде с три.  Wink
Браво на детето  Grinning
Надявам се утре да хапне повече.
Иначе вчера изяде почти цяло бурканче каша с ориз, праскови и ябълки, което е най-големият ни успех с яденето досега Crazy Иначе зеленчуци, меса и пр. много трудно.. Почти нищо не яде с апетит. Но помня, че и дъщеря ми беше така - прояде чак като я записах на детска кухня.

# 108
  • В царството на мечтите
Ние пък попара изобщо не искаме. Като и дам лъжицата и и се повдига Sad
Някои виждал ли в това http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-04-11&article=363881

# 109
Здрасти и от нас  Hug wavey
Наистина тези дни времето е ужасно  ooooh! Затвора продължава  Tired
При нас нищо ново. Захранваме се бавно, но славно. Мога да се похваля, че от всичко, което съм предложила няма нещо което да не яде Ади  Simple Smile
Дайте предложения вместо каша какво да давам за следобедно хранене. Не сме въвели глутен още и не знам.....плодовото пюре не замества хранене  newsm78
Моя сладур пък рева като го сложа на гърне  Thinking

Поздрави на малки и големи   bouquet

# 110
vany, само заради глутена ли не искаш да даваш каши? Тогава можеш да даваш оризови каши с плод, с царевица, е елда.

Преварявате ли още водата за АМ?

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 13:39 от brawn

# 111
  • София
Знаете ли виброцилът колко трайност има след отваряне?

# 112
vany, само заради глутена ли не искаш да даваш каши? Тогава можеш да даваш оризови каши с плод.

Преварявате ли още водата за АМ?

Не съм се изразила правилно  Blush Давам за следобед само каши от 2 месеца (безглутенови), но ми се иска да разнообразя с нещо друго и да редувам  Whistling

# 113
 Blush Лекарката ни каза, че вече може плодов йогурт.

# 114
  • София
Честити месечинки на Ели, Дани и Коцето!!! Да са слънчеви и усмихнати!!! Heart Eyes
Машонка дано скоро Емичка оздравее напълно и бързо да забравите за болници и болести!!! Гушки и стиснати палчета и от нас!!! Hug Hug Hug
Гери, честито зъбче!  Heart Eyes Да е беличко и здравичко!!!  Hug А за свеки щом сама не се усеща, за друг път купи от аптеката санитарна предпазна маска за лице и направо като я видиш подсмърчаща й я връчваш без да се обясняваш.
Юлия къде ходихте на планина? То с деца навсякъде си е екшън, ама пък иначе не е интересно.
Брилянт, и преди май си споменавала че си кинаджийка. Разкажи малко повече с какво се занимаваш! Ако желаеш разбира се.  Wink
Мъниче ама сам ли си го хапна ориза Дидко? Браво на момчето! Много ти е хубав новия аватар!
Днес Никола за сефте опита авокадо и като всяко ново нещо му хареса. Доста е хлъзгаво и със зор си го навираше в устата, но не се отказа.

# 115
Мирка, в Родопите бяхме, близо до Смолянските езера. Уж на СПА, ама само до басейна успяхме да се доберем с тия дребосъци. Иначе, малката за втори път щурмува екопътеките в Родопите - миналата година в коремчето ми, а тази в кенгурото, носена от тати. Ще я правя планинарка и нея. Wink
П.П. Не мога да смогна да изчета всичко пропуснато. Flutter

# 116
  • Пловдив
Мирка, ориза му го давам аз с лъжичка Simple Smile Не, че няма мераци сам да се храни, но след днес наобед, категорично се отказвам да го оставям сам с ориза Whistling Наложи се инцидентно къпане, защото реши да импровизира с купичката hahaha Ако не бях и аз цялата омазана, щях да снимам разбирането на сина ми за пролетната колекция шапки hahaha
Благодаря за аватара Simple Smile

# 117
Честити месечинки на малките съкровища.
Да попитам елдата и овеса под формата на каши ли ги давате?
Понеже не сме въвели глутена още, да попитам, попарата с какви сухари я правите?

# 118
Кашите с елда са без глутен. Овес аз още не съм давала. А сухарите само първия път взех бебешки на Хип, а сега от магазина най-обикновени каквито има.
Гери, честито ви зъбче!

# 119
оф оф  ooooh! не мога нито да пиша нито да чета, само на мен ли Дядо Боже даде тази ревлива Преслава Mr. Green
Всеки ден си ядем различно ,вече почти не иска да суче само нощем я излъгвам . А и  го правя с надеждата да спре да яде нощем поради липсаата на достатъчно количество кърма , мисля да спре да се буди след като няма млекце(за съжаление)
Имам голяма питанка и разчитам на Вас за съвет: другата седмица заминаваме на Банско на почивка и се чудя каде ще топля водица за млякото за кашите и каде ще стоплям пюренцата за обяд. Едва ли в стаята ще има микровълнова, нямам и уред за затопляне на храна , а не ми се купува за еднократна употреба.Помагайте ми с идеи моля   bouquet  bouquet  bouquet
На всички болнички нека оздравяват на всички месечинковци да са живи и здрави 

Общи условия

Активация на акаунт