Слънчице навънка грее - Юлче весело се смее!

• 31 739
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Скарли, честито ви зъбче! Най-сетне се появи, дано то ви е било най-проблемното и останалите да излизат без да ги усещате.  Grinning

Тук времето е ужасно днес, мокро и студено.  Confused Ще се стои вкъщи.

# 541
  • Пловдив
scarly честито ви първо зъбче, дано другите излизат бързо и безболезнено Hug
Каква марка е твоят термометър за ухо и чело ?

# 542
И аз да се отчета.

След 2 седмици неспане,рев,сополи,кашллица,Т и Кърмаческа ,3 дневна стачка за капак,Алекс се сдоби с 2 горни резеца  Crazy
Мрази ги тези резци,още от Ивон ooooh!
Сега продължаваме да борим стачката,защото сучем само когато спим,но все пак е по негово желание,защото първите дни беше по мое ooooh!

И нашият термометър е дигитален.Мерим само под мишницата Peace

# 543
От тези падания и мен много ме е страх.
Виктор спи в отделна стая и сутрин само като му чуя гласчето и тичам да го извадя от кошарката и да го пусна на пода. Обикновено като се събуди веднага се изправя, затова наистина е много опасно.
Термометър ползваме дигитален в дупето.
Честити зъбки на новоозъбилите се  Mr. Green
Пропихме мляко (АМ)  newsm44

# 544
Малко късничко, ама все пак да почерпя за ИД на голямото ми момче. Wink

karinnna, много неприятна случка...дано да не се повтаря! Praynig

# 545
Честито на озъбилите се Mr. Green
AndyB,честит имен ден на твоето момче.Да ти е живо и здраво!
При нас нещата са добре.Малкия си е както досега.Няма промяна в поведението.Няма никаде подуто или насинено,така че къде се е ударил остава загадка.Вторник сме на консултация и там педи ще го огледа пак,че в спешното(не е голяма изненада #2gunfire)не ни обърнаха твърде много внимание.
Лека нощ.

# 546
  • гр.София
Здравейте  Hug
Ние сме вече Християнчета  Grinning всичко мина перфектно . Маги си порева малко но в рамките на поносимото , после поспа качествено в ресторанта  Wink Получихме мнооого подаръци , вече сме готови за лятото  bowuu
Честит Имен Ден на всички които са имали повод   bouquet  bouquet  bouquet

# 547
   AndyB,да ти е жив и здрав милия Гошко!Както и другите именници в семейството!   bouquet
   Каква почерпка си спретнала!  Mr. Green Hug

desivalko_ ,честита ви малка християнка!  Господ да я закриля във всяка нейна стъпка.   bouquet Hug

Danito_d ,май не съм доразбрала нещо,извинявай....Как така "пропихте АМ",досега не бяхте ли на него?  newsm78

Честити зъбки на озъбили се!Да са им здравички и белички!  Party

# 548
  • в 1001-та нощ
AndyB, честита радост Wink))  Hug Hug Hug

предполагам все още изучава новите подаръци и "бръмчи" на воля Wink)))

# 549
Нещо се поизпразни темата напоследък и реших да се разпиша.
Ние на 6 правихме кръщене,службата беше повече от 1 час и Юлияна плака изтерично през цялото време,успокой се чак в ресторанта ,като почнаха да и подаряват подаръците Crazy
Аз доста се притесних,че бяхме на антибиотик,а досто време беше голичка,но вече е здрава и нямаше проблем.
desivalko_ ,честита ви християнка!
Колко по-рано трябва да се попълнят декларацията и молбата за отпуск по майчинство за 2 година?

# 550
  • в 1001-та нощ
оооо 1 час  #Crazy мен май ме кръстиха по-бързо  Hug аз не бих издържала, а малкият съвсем Hug

ние ще правим църковен брак и кръщене в Гигинския манастир; мъжът ми там има "история" ...имал е проблеми, помогнали са му много, както психолози не са успели и ходи от много години; помага финансово и всякак Wink)))

а Никанор се оказа и състудент на кумата ми ...та много случи на 1 място - ще измолим някакви по-кратки процедури 

вече сме с 8 зъбчета  Peace

но имаме и 1 друго проблемче; едното тестисче - от време ан време се понадува; уж не е херния, но ще ходим да го видят  Tired

# 551
Алена,дано не е нещо сериозно Praynig
Днес записахме малкия на ясла.За другия септември.Дано се класираме,че има 20 деца преди нас.
Кръщене ще правим на 4-ти юни,на Арбанаси.Казаха ни,че за около половин час ще е приключило.Не обичам дългите процедури а и дребния ще опищи света.

# 552
  • в 1001-та нощ
че може ли така  newsm78 за другия септември  newsm78 мислех, че е година за година

ние ще се зписваме за ОДЗ (ясла+градина), че ако запишем само ясла, после какво ще правим, ако не успеем с градината;

но ще го даваме догодина (от 2012г); ще се разберем да ни изчакат няколко месеца от септември до януари  newsm78

# 553
Влизам набързо, че хич нямам време.
Честито на всички християнчета, именячета и с нови зъбки бебоци. Скарли, занапре дпо-леко да ги изкарвате зъбаците.
ЧЕРПЯ виртуално всички, днес моето момче става на 13 години, да ми е жив и здрав. Хайде лека, че уча за изпит.

# 554

вече сме с 8 зъбчета  Peace

8 зъбчета  Shocked
А да попитам - почиствате ли ги някак? Не че нашето е израсло още, ама да знам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт