Смешки от форума - 4

• 88 512
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
"Относно изпита може да се каже, че мина относително спокойно. Сутринта преди да тръгна усетих пристъп на притеснение и изпих около 50гр. водка с дъх на ванилия  , да не мириша и така се поотпуснах леко. Отидох доста по-рано, но и изпитващия също подрани. Първо имаше малка лекция относно кормуването, изпита и шофирането и след това изпита започна. "

(изпитът е по кормуване  Laughing )

# 106
[quote  link=topic=567938.msg18941828#msg18941828 date=1307730321]
http://dnes.dir.bg/news.php?id=8819883&nt=9
май ще се увели4и броят на недоволните от тях. За ли4но избягвам да пътувам с лол кости. Нямам им доверие.
[/quote]

# 107
"Относно изпита може да се каже, че мина относително спокойно. Сутринта преди да тръгна усетих пристъп на притеснение и изпих около 50гр. водка с дъх на ванилия  , да не мириша и така се поотпуснах леко. Отидох доста по-рано, но и изпитващия също подрани. Първо имаше малка лекция относно кормуването, изпита и шофирането и след това изпита започна. "

(изпитът е по кормуване  Laughing )
ooooh!
Това си е за тема "Страшки от форума"  Grinning

# 108
Ако стане бакшиш, ще удря по 500.

# 109
Цитат
sajeliqvam ne moga da pi6a na bg i se qdosvam 4e vav vsi4ki forymi se pi6e na bg

Ами, във всички... Само в българските.  Laughing

# 110
 Joy Страхотна тема!
Това с водката на изпита по кормуване направо ме разби!  hahaha

# 111
Мили дами, може да посетите он лайн сайт за бельо на Victoria's ... .... .... .bg
Реклама, но забележете къде. Mr. Green
Еее, търнаха го, беше в Правила, условия и указания .::.. >> Тема: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

# 112
 Joy

кой води към момента - авторката или размаханите пръсти?
Че не ми се чете всичко.

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 17:26 от Анонимен

# 113
  • София
Цитат
Като се переш и си миеш задника редовно, к`во тогава ме апострофираш?

Можете да апострофирате, само ако не се миете редовно!  Laughing  Смей сега да възразиш в темата!  hahaha Crazy

# 114
  • Italia
Цитат

Можете да апострофирате, само ако не се миете редовно!  Laughing  Смей сега да възразиш в темата!  hahaha Crazy

Не смея да апострофирам, но темата е уникална!!! Следващите постове също не са за изпускане. И докато не е изчезнала в небитието - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=591504 , бисера от Ним е някъде около 5 страница

# 115
Цитат

Не смея да апострофирам, но темата е уникална!!! Следващите постове също не са за изпускане. И докато не е изчезнала в небитието - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=591504 , бисера от Ним е някъде около 5 страница

Разби ме с тази тема!!!!!!  Joy  Joy  Joy smile3532 smile3532 smile3532

# 116
За човешкото сърце:

Цитат на: ...
Ако предположим, че сърцето е програмирано за X удара, то един човек с наднормено тегло, чието сърце бие по-често, ще изразxоди тези X удара за по-кратко време.

Цитат на: ..
По отношение на ударите на сърцето, броят на деленето на клетките - всичко това е заложено в ДНК.

# 117
За човешкото сърце:

Цитат на: ...
Ако предположим, че сърцето е програмирано за X удара, то един човек с наднормено тегло, чието сърце бие по-често, ще изразxоди тези X удара за по-кратко време.

Цитат на: ..
По отношение на ударите на сърцето, броят на деленето на клетките - всичко това е заложено в ДНК.

Уау....това за ударите е култово. В броя на клетъчните деления обаче има известна истина. Моля за линк...

# 118
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=590202.810
Темата обаче е многопластова Mr. Green сърцето е в посочената страница + следващите 2-3

# 119
Извинявай, но ако някой си е напъхал взривоопасен прах в задника не виждам защо да го вади в летищната тоалетна, а не направо в тоалетната в самолета.

Общи условия

Активация на акаунт