Изгонени от мадам Бътерфлай - опера в Парка

• 19 676
  • 484
  •   1
Отговори
# 420
кой води към момента - авторката или размаханите пръсти?
Че не ми се чете всичко.

# 421
Точно затова писах,че се престарава с обяснения.Колкото повече им докладва за всеки метър и т.н,толкова повече радетелки на справедливоста ще прекаляват със многознанията си.
И после ще се жалва,че не я разбират.Ами да не дава повод.Сама се хвърля в устата на звяра.

Ако й харесва така,то поне да не мрънка после.

# 422
кой води към момента - авторката или размаханите пръсти?
Че не ми се чете всичко.

Няма вече ни авторка, ни размахани пръсти. Към този момент всички просто си мерят.... оперното разбирачество.

# 423
Чакайте сега, какви радетелки за справедливост? Просто авторката очевидно лъже, за да се изкара жертва и хората се дразнят от това.

# 424
Дааа...дветгодишно дете и майка с неговия интелектуален потенциал. Нямам какво да кажа повече.Продължавай да се излагаш. На някои им е простено. Толкова си могат.

Аууу - пингвинът съвсем е изпростял!!! Grinning

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 17:41 от zdrgeo

# 425
 aniese,точно твоят пост ме подразни.-

ей тия грозни думи-

Дааа...дветгодишно дете и майка с неговия интелектуален потенциал. Нямам какво да кажа повече.Продължавай да се излагаш. На някои им е простено. Толкова си могат.

Ти защо си мислиш,че си нещо повече?

# 426
Чакайте сега, какви радетелки за справедливост? Просто авторката очевидно лъже, за да се изкара жертва и хората се дразнят от това.
Съвсем прекалихте! Може да обвинявате жената в лъжа, само ако сте присъствали там и сте били свидетели на случилото се. Едно е да нищите хипотези, а съвсем друго да наричате някого лъжец, без да имате доказателства.

# 427
Лъже и то най-елементарно, плоско и скудоумно. Да го кажа ли още веднъж? Wink...А това дали ви дразнят моите думи си е ваш проблем. Laughing

# 428
Мисля че е крайно време да отплаваш към ледниците...! Можеш да си вземеш и яйцата, ако имаш такива. Вселената едва ли ще се нуждае от тях. Grinning

# 429
 aniese, сигурна ли си, че авторката лъже? Можеш ли да го докажеш? Защото аз не мога, не се наемам. А някои го правите. До тук добре, но защо е нужно другото? Позволявате си доста неприятни квалификации. Сега, кой оставя по-лошо впечатление? За мен морализаторстването идва в повече. Темата е грозна. Невероятно грозна. Апотеоз на онази на vl за днешната младеж.  Simple Smile Били ужасни децата. Чели ли сте в подфорум Нашите деца, там как ги квалифицират 2-5-10 годишните? Но, да и невъзпитаните, и агресивни родители, и ужасните шумни, и прости деца са все на другите.... Смешници. Големи при това.

И пак към aniese- беше оставила у мен много добро впечатление, вероятно и у други.

# 430
Мисля че е крайно време да отплаваш към ледниците...! Можеш да си вземеш и яицата, ако имаш такива. Вселената едва ли ще се нуждае от тях. Grinning

Що? Твоите яйца дефектираха ли? По наследство нещо, що ли? Laughing

# 431
Аниесе си е завъдила почитатели - ходят по петите й и цитират един и същ пост на всяка страница  Grinning

# 432
Що? Твоите яйца дефектираха ли? По наследство нещо, що ли? Laughing

Нервно ми звучиш... Grinning Тези яйца, за който говориш няма как да дефектират по наследство, защото тогава наследство не би имало. Помисли... поне опитай! Grinning

# 433
О, предават се предават се...и има наследство, ама то горкото.. Laughing

# 434
Аниесе си е завъдила почитатели - ходят по петите й и цитират един и същ пост на всяка страница  Grinning

Определено ме впечатли! Основно с умствените си възможности.

Общи условия

Активация на акаунт