Смешки от форума - 4

• 89 021
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Mars Hotel
Единият ми номер започва с 666, а другият с 66.  Whistling

# 661
  • Варна
Цитат
От няколко дни все си намирам пропуснати обаждания от номера:0898 666 777 и 64927202.Някой има ли предтава какви са тези номера?Звъняли ли са ви подобни?Особено първият с тези 666 като номера на дявола ми прилича 

newsm48 Аха, неговия номер е.
От десет минути не съм спряла да се смея.

# 662
Има метод в психотерапията наречен-музикотерапия, там няма нито една чалгарска песен. Показателно!Присъствала съм на ЕЕГта,  при които при пускане на онази чалга от първите години/ не че, сега е по различна де/мозъка почти спира да работи.  
Велико!  bowuu
Къде го пише това - тема ?

# 663
Има метод в психотерапията наречен-музикотерапия, там няма нито една чалгарска песен. Показателно!Присъствала съм на ЕЕГта,  при които при пускане на онази чалга от първите години/ не че, сега е по различна де/мозъка почти спира да работи.  
Велико!  bowuu
Къде го пише това - тема ?
Кликни на цитата.

# 664
Цитат
От няколко дни все си намирам пропуснати обаждания от номера:0898 666 777 и 64927202.Някой има ли предтава какви са тези номера?Звъняли ли са ви подобни?Особено първият с тези 666 като номера на дявола ми прилича 

newsm48 Аха, неговия номер е.

Моят номер завършва на 666, надявам се, че не стресирам прекалено приятелите си, когато им звъня  Joy

# 665
При нас има номер на таксита с 666666. Ползвам ги често.
Все още съм на земята.

# 666
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Кто говорит, что счастье нельзя купить - никогда не покупал щенка. Опитайте! Вкусно е!

това е в подписа на съфорумка  Laughing

# 667
 Joy Ах, лоша си, лоша. Онова с вкуснотиите е линк. Трябва да призная, че никога не съм обръщала внимание как се съчетават двете неща. Набито око!  Mr. Green

# 668
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Joy Ах, лоша си, лоша. Онова с вкуснотиите е линк. Трябва да призная, че никога не съм обръщала внимание как се съчетават двете неща. Набито око!  Mr. Green

вЕрно са вкусотии  Laughing а търсих кучето през цялото време  Crazy

# 669
Цитат
Кто говорит, что счастье нельзя купить - никогда не покупал щенка. Опитайте! Вкусно е!

това е в подписа на съфорумка  Laughing

Превод?  newsm78

# 670
 Joy Joy Joy

бебочко, "Който казва, че щастието не се купува, никога не е купувал кученце."

# 671
Joy Joy Joy

бебочко, "Който казва, че щастието не се купува, никога не е купувал кученце."

ИрПуц, благодаря. Hug

# 672
  • USA, Steak State
Цитат
Тук в Германия, не се гледа с добро око на американците.
След делото с Уикилейкс, бойкотирам всичко американско. То и преди това им писна на европейците от вечните войни и ги оставиха да се бият самички. Ако си съкрати войската, ще си изплати дълговете. Ама и то много войска, много прост народ.
Америка е като Северна Корея, няма свобода на словото, пропаганда, пропаганда, така че хората сами да повярват, че една социална държава е най- лошото, което може да им се случи.
Хората си живеят в един розов сън, поддържан с прясно напечатани пари без покритие. Хляб и зрелища.
Но много са смешни американците с тяхната Visa, явно са им промили мозъците, че с кредитна карта се пазарува навсякъде по света или по точно казано Светът е Америка.
Обама беше надежда, но е прекалено цивилизован и акулите и генералите му пречупват гръбнака.
Ако Америка няма враг, сама ще си го създаде или ще захапе опашката си, пропагандата е велико нещо.

Един от непресъхващите ни цитирани извори от форума.  Mr. Green

# 673
Цитат
На дъщеря ми (3.6 г). са и много интересни старите и мръсни високи ЕПК блокове. Тези с изпочупените първи етажи и нагоре остъклените балкони с натрупани вехтории. Тя не е виждала такива, защото около нас където живеем няма такова строителство. Като пътуваме с колата обаче ги вижда и постоянно пита какво е това, кой живее там и иска да влиза вътре.
Наложи се веднъж да спрем и да я заведем да влезе в един произволен такъв вход - много искаше да разгледа Crazy. То обаче нямаше лампа, само  миризма на урина и мърсотия, вратата изскърца като в тъмница, ние като някакви луди я водиме да й покажем какво е там  Rolling Eyes
Толкова се е впечатлила от тях че само за тея блокове говори Whistling

# 674
Цитат
Същите тези Пенки, Цонки, Станки, Ганки и Йорданки от селата са работили и работят, отглеждали са и отглеждат продукция за да могат дебелите префърцунени прости "гражданки" Изабели, Стели, Николи, Сияни, Елизабети, Ричардовци, Дейвидовци и други с куп западни"финни" именца да пълнят търбусите си и да раждат с мозъка си мисловни изпражения.

Общи условия

Активация на акаунт