Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 331
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
После ще преведа.

# 76
Изпуснах да кажа и за Корай.Добре че се намеси.Хем си измисли сценарий,хем каза правилни нещо на Емир.Помислиха Мустака за шофьор.Настина Корай е истински приятел.

# 77
Я някой ако може да даде оня сайт дето качват частите че изтървах началото да го видя как се измъкнаха от Ремаркето  Mr. Green

# 78
Как издържа това Фери в тоя асансьор че не се обърна oooh:

# 79
еееееееееееее нямаше целувка........
За съжаление така си го представях  Confused ... че Фери няма даже да се обърне. Просто по погледа й си личеше още на фрагмана.

# 80
Как издържа това Фери в тоя асансьор че не се обърна oooh:
Да бе ако бях аз само веднага се объщам то на такова обяснение не може да откажеш  Heart Eyes Heart Eyes

# 81
  • Варна
Я някой ако може да даде оня сайт дето качват частите че изтървах началото да го видя как се измъкнаха от Ремаркето  Mr. Green
http://www.ddizi.com/diziler/909/Adini-Feriha-Koydum

http://www.ddizi.com/izle/26493/Adini-Feriha-Koydum-13.-Bolum.htm

# 82
 Hug Hug Hug Hug Hug HugРазвалнувах се Hug Hug Hug Hug Hugчакам Фери да раздава правосъдие  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 83
# 84
  • Сливен
къде е мама ?  newsm78 newsm78

# 85
Благодаря, Дани   bouquet Досега търсих къде качваха на части за Вили  ooooh! ама като все ми го даваха на готово  hahaha не помня.

# 86
ЕМИР:всеки път когато гледаш на  spoko newsm10 newsm45 оледалото мене ще видиш фериха

# 87
Излезе с мъжлето си Mr. Green

Дано не се върне много късно, да я хванем.  Wink

# 88
  • Варна
Благодаря, Дани   bouquet Досега търсих къде качваха на части за Вили  ooooh! ама като все ми го даваха на готово  hahaha не помня.
Аз съм си го отметнала...за да не го търся...

# 89
Аз съм си го отметнала...за да не го търся...
Ще трябва,да, че все го търся.

Общи условия

Активация на акаунт