Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 496
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Мустака къде я е завел на разходка  Shocked Shocked Shocked
Да бе и защо ходи като припикан постоянно  smile3532 smile3532

# 196
Фери на разходка с мустакатия. Емир и звъня, тя затваря.  ooooh!

Знам, че го знаете  Mr. Green ама съобщавам за наблюдаващите през тела. hahaha

# 197
  • Враца
Чудя се какво ще стане Фери като рабере за отмяната на годежа дали ще се хвърли в обятията на Емир и какво ще му обясни за държанието си  newsm78

# 198
Апартамента ще е празен Wink Ферито пак ще лъже яко

# 199
Чудя се какво ще стане Фери като рабере за отмяната на годежа дали ще се хвърли в обятията на Емир и какво ще му обясни за държанието си  newsm78
Ооо, надявам се да не се обяснява много много  Mr. Green hahaha

# 200
  • Враца
Дано направо се хвърли без обяснение в прегрътките на Емир а той без да пита да я прегърне и никога да не я пуска  Hug

# 201
Тинче, Емир пристигна пред блока и последва Фери. #Crazy Неочаквано рано в серията. Тя се връщаше от разходката и сега майка й трябва да й съобщи хубавата новина.

# 202
Да беше толкова лесно.Точно Зехра щеше да казва на Фериха за отмяната на годежа,звънна вратата,отвориха и Емир пред тях.Емир си каза тежката дума:"Майка ти вкъщи ли е?".Сега при мен дават реклами и така ще свърши.

# 203
  • Варна
1 секунда след рекламите и свършва...

# 204
Да беше толкова лесно.Точно Зехра щеше да казва на Фериха за отмяната на годежа,звънна вратата,отвориха и Емир пред тях.Емир си каза тежката дума:"Майка ти вкъщи ли е?".Сега при мен дават реклами и така ще свърши.
Не е ли до 23.30  Shocked Shocked Shocked Така се зарадвах, че ще видим какво ще стане.  ooooh!

# 205
А Джансу и компания идват, Фери да хваща Емир и бързо в асансъора  Praynig Praynig Praynig

# 206
  • Враца
Според мен другата серия ще се разкрие всичко  Embarassed а и семейството на Джансу се връщат но немисля че ще видят нещо  ooooh!

# 207
  • в очите на дъщеря си
Тук съм Hug Hug Hug

# 208
Е както си и мислехме ще свърши ,ама аз съм много доволна  newsm44 newsm44

# 209
Еее най-после  Hug Ама как стана този номер  hahaha ти и по пътя си ни наблюдава.

Общи условия

Активация на акаунт