Мартенчета сладки с песен на уста правят ежедневно беля след беля!

• 30 447
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Ехо,тук съм и аз.Как сте?Тити още не е на ясла.Все отлагам.
На 25 съм на преглед,а на 26 ще ходч за болничен.
Дано болничките бързо да се оправят Hug
Пак ще пиша за сега  Hug Hug Hug

# 211
Бавно и постепенно полудявам.
Ама много съм изнервена и безпомощна.
Илия нали е командировка и всяка вечер обяснявам по 10 пъти защо тати няма да се прибере. Говорят по телефона, после е един рев. Сутрин пак- къде е тати, кога дойде си.
Много ми е мъчно да я гледам така.

# 212
  • София
Бързам да ви пиша  със следната чудесна новина от Tony_st:

ИМАМЕ БЕБЕ -  НИКОЛА, РОДИ СЕ АБСОЛЮТНО НОРМАЛНО БЕЗ ЛЕКАРСКА НАМЕСА В 7.35, 4 КГ. И 54 СМ.

Tada  ura Tada Честито на кака Рая, мама и тати  Tada  ura Tada

# 213
Еха, каква прекрасна новина!!!  Laughing
Да е жив и здрав бебе Никола, Тони бързо възстановяване. Браво, че така бързо и лесно е минало всичко   bouquet   Hug

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 12:15 от sia

# 214
  • София - Рим и обратно
Ей бравоооо  Tada Да е жив и здрав малкия Никола!!!
Честито на цялото семейство  bouquet

Ели, мисля, че малката усеща твоето настроение и че си разстроена, затова реагира така. Още са много малки да тъгуват толкова дълго, дори и за най близките си. Опитвай се да не й показваш, че толкова ти е мъчно. Още повече, че остава малко и се прибира татко й, доколкото разбрах.

# 215
еха, ще взема да стана една врачка.

Сутринта си мислех, че днес Тони ще роди, но си викам, няма да казвам.

Супер, много се зарадвах. Да им е жив и здрав.

Кафе с мед- тъгува си. Аз с нищо не и показвам, че и на мен ми е тъжно. Имаме си ритуал като се вземем от яслата- нося и плод, после киндер, после минаваме за мъниста и така, ако има време седим навън. Тя нон стоп пита за тати. Душичка ми е.

# 216
  • Варна
Тонииииии, честито! Да ви е жив и здрав малкият голям Никола и много да радва всички в къщи. Браво на мама!  bouquet

# 217
  • София
И аз сякаш по-скоро смятам, че не са малки да тъгуват и че много разбират. Буболец линя по Марта близо два месеца откак тя тръгна на ясла - до тази седмица, когато и той тръгна на ясла в нейната група...

# 218
Прекрасна новина!Чудесен ден си е избрал големия Никола да се появи на бял свят - петк 13-ти PeaceТони, да ви е жив и здрав, много да слушка, много да му се радва и Рая и много йкъсмет и успех в гледането занапред  bouquet
Зеленко, вие пък и на ясла ли тръгнахте???
Ох, Ели, а вие направо се измъчихте без вашия тати Hug
Идват страхотни и слънчеви почивни дни, Стаси и ние ще гледаме да се появим на срещата, ч е да се видим Laughing

# 219
  • Стара Загора
Браво на малкият голям юнак Никола. Тони да ви радва много новият член на семейството. Кака Рая много да ви помага, а вие с тати да го възпитате и отгледате по най добрия начин. Бързо възстановяване ти пожелавам!!!!

# 220
Тониииии, честито! Да ти е жив и здрав, много щастие и радост да ви носи, да има дълъг и благоденствен живот!

# 221
  • София
Страхотна новина!  Grinning Hug Party Честит голям син на Тони!  Simple Smile Да е жив и здрав, умен и добър! Много се зарадвах, от Слънцето във Фб научих, това беше първото, което видях преди секудни и веднага идвам тук да видя подрорбности  Simple Smile Трябва да е голям късметлия - на петък 13ти се роди  Simple Smile
И като сме почнали поздравленията - ЧРД на Шуши13!  Hug  bouquet Много здраве, любов и усмивки!  Hug
Зеленко, как е Калин с яслата? Не си се похвалила май.  Simple Smile
Елг, ние сме свикнали. При нас тати като е вкъщи си е събитие, особено през лятото  Tired

# 222
Ей, Тони, как се радвам за вас!   bouquet Hug Да ви е живо и здраво момчето, кака Рая много да го обича и да не ревнува! Прекрасно име!
Бухте, Веси, и при вас да мине леко и неусетно  Hug
Много мерси на всички за милите пожелания във Файсбук. Тук той ни е ограничен и не мога да вляза, но си ги видях на мейла. Чувствайте се почерпени кой с каквото иска, че нямам възможност да търся картинки.
Да знаете, че чета редовно по нощите и съм в час. Нямам време да пиша. Нямам време и да гледам всички прекрасни снимки, които качвате във фейса, но колкото успявам преглеждам  Hug
Зеленко, и аз съм пропуснала, че Калинко е ясленче. Дай подробности как е?
Целувки на всички малки и големи Hug

# 223
 Тонии, честито! Да е жив и здрав сладурът!   bouquet
Аз утре 10, 10:30 ще съм в Борисовата. Simple Smile

# 224
Страхотна новина!!!!!!!! Тони честитооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нека Никола бъде много послушно бебе, разумно дете и велик човек!

Общи условия

Активация на акаунт