А Илийката, когато е с други хора, обикновено е много кротък и ми се държи за полата. Виж, като минат няколко часа и става какъвто си го знам. Обаче сериозно ме замисли за море с екстри (бебенаслаждение). 
Сиа, аз също нямам сили за четвърто. Годините и умората си казват думата, но наистина съм луда на тема бебета. Така бях и преди да родя Илийката. После, докато той беше бебе, бях излекувана за известно време, защото нали... влюбена мама. Сега, като попорасна, пак ме хвана.

А защо смяташ, че едно момиче задължително трябва да иска да носи рокли? Че аз съм голяма жена и обличам рокля веднъж в годината, пък... За яслата ще трябва повече време да се отпусне. Това, че не плаче, все още не означава, че и е спокойно там. Но и това ще стане. Илийката вече ходи "при дечицата" с кеф.

Много здраве, любов, късмет и щастие ти пожелавам. Незабравим празник днес и всичките пожелания да се превърнат в сбъднати желания

. В този ред на мисли - Ели ние сме на сватба на 14 май в Робарица. Нагласила съм една рокля със сако и мисля, че няма да ми е студено. Само с обувките незнам какви ще ги мисля - сандал или ботуш
. Аз нали от месец и нещо съм си на моя режим за разделно хранене и да ви кажа съм супер доволна - без да съм стриктна последно бях свалила 7 кила (последно мерене в понеделник), мисля че и още малко по-надолу са, че усещам че дрешките съвсем почнаха да ми широтеят. Много ми е кеф, вече не ми е толкова гадна гледката в огледалото
.