Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 49

• 48 969
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
a6olq, adi_san, aleynam, antoaneta69, blagoeva_sh, boule-neige, BuBuLe4ka-Kle4ka, damana, danet8, Dar_ling, Dinah, dobi-57, Eldo, eliNIM, emely, gali-viki, ganeva56, geri iv, ihinacea, ios, Jiki9, Josefina_L, keii, kga, KKATINNA, kopnezh, lirio, mgp, mimi123456, prestilka, ralbibo, snevi, sofia26, SR2010, susuir, Tanya_M, tina-titina, vania_e, VANIA_VT, veska57, вили-72, зули, Морски очи, Свет_ВАРНА (+ 13 Скрит/и) и 75 Гости преглежда(т) тази тема.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 661
Като гледам физиономията на Явуз, прилича ми на граблива птица. И на хиена също. Яска как го изкара от равновесие, изкефих се. Сега вече му е ред да започне да плаща за всичко, дето насътвори.

# 662
Почват май полека-лека да се подреждат нещата...вървим към финала. Ще ми липсва сериалчето!
Но нека наистина закостенялото, старото и лошото да си отидат, време е и нашите сладурчета да са напълно щастливи.
Дано и Китка намери своя път, ама нещо много ме съмнява!

# 663
Тоя Явуз велик го направиха сценаристите-20епизода си разиграва коня и сумати народ изби и съсипа/беше ми в повече.../

# 664
Стана ясно какво е накарал Явуз да направи Исмаил - да вземе пистолета.

Защо да няма една положителна искрица - Чичек вече е щастливо разведена. Ясемин каза на Саваш, че е ерген. Очаквах да му поиска ръката през решетките.

newsm10 smile3501
ДЪЛГО  ОЧАКВАН МОМЕНТ.ЧЕСТИТО!!! МОМЧЕТА  ГОТВЕТЕ  СЕ ЗА КУПОН.ЕВАЛА  НА  ЯСЕМИН .
ЗА БАБА ШАХНУР  -ВСЕКИ  СИ  ПЛАЩА. СЕГА  ОСТАВА  И ФИДАН ДА  ХВАНЕ  ПАЛА.
ИДВА  КРАЯ НА  АБИ И КИТКА ..............  bouquet БРАВО.

# 665
Много е неприятно това, което се слува с Шахнур. Колкото и да сме недоволни от действията и, мисля че ако ролята и приключи в следващите 1-2 серии все пак ще ни липсва.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

# 666
Явуз няма да се предаде така лесно. Какво ли ще направи болния му мозък преди да го вкарат в затвора пак , но мисля, че този път ще си пусне сам  пистолета в злобната муцуна.

# 667
А какво каза Явуз за майка им? Там неговото отношение не ми е ясно през цялото време.

# 668
И на мен ще ми липсва Шахнур -изключителна роля,чудесна игра на Томрис ,но и много грехове и грешки има ,фатални за живота на близките и-Мустафа...-Дано поиска прошка ...

# 669
Много е неприятно това, което се слува с Шахнур. Колкото и да сме недоволни от действията и, мисля че ако ролята и приключи в следващите 1-2 серии все пак ще ни липсва.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

След цялото напрежение, което изживя Шахнур е логично да получи инсулт, но в днешно време и тази болест се лекува. Може би това ще я накара да премисли постъпките  през живота си.

# 670
СЪНИ

Не искам още Шахнур да се предава- ще развали сватбата Party Party Party
Назан е нещастна отново, Пала е на път да го хванат в изневяра, Мустафа  в затвора ,Шахнур ще гушне букета...
В конака ще останат само Яси и Сав Heart Eyes Joy

# 671
има още серии до финала, Джейда ще изнудва Пала ми се струва със снимките. Време му беше да се освести Мечо преди да влети в леглото и. Нямаше ли болно сърце? hahaha

# 672
   Сериятна страшно много ми хареса, ще гледам пак, за да коментирам, но от доста време не съм се чувствала толкова добре след края на епизод! Heart Eyes
  По тази случай ви пускам "Моментите" на последната преведена серия 45 eп., които превърших точно преди началото на епизода. Това е за разтуха! Simple Smile Heart Eyes Защото аз цяла вечер се кефих на крошето! Simple Smile Heart Eyes Joy hahaha
  Благодаря на всички, които ни помагат да не сме в тъмнина!  bouquet

Ask ve ceza ~ Favourite moments ~ ep.45

45 еп. ~ Любов и наказание ~ Любими моменти

# 673
  • На юг от тук
Трябва да оставят Шахнур, за да ни покажат, че човек и на години може да се промени към добро.Да приеме избора на сина си с усмивка и да се радва на внучетата. А ако е момиче може да носи името и.

# 674
Не вярвам Шахи да си отиде-черен гологан не се губи.

Общи условия

Активация на акаунт