Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 40

• 36 966
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
# 631
# 632
пожелавам на момичетата да опитат и от силната само страст
и от истинската любов
И двете са вълнуващи,но втората не е сигурно ,че ще я откриеш

http://www.youtube.com/watch?v=kkZubWAFWe8

# 633
  • Burgas, Bulgaria
А така,малко хубави снимки за сваляне на напрежението.

# 634
Бехлюл може всякакъв да е във филма, но Киво- възможно ли е да има толкова чаровен мъж....?  newsm78  Shocked Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 635
Бехлюл може всякакъв да е във филма, но Киво- възможно ли е да има толкова чаровен мъж....?  newsm78  Shocked Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Видно е,че  е възможно,той е не само чаровен,но и много красив,нещо което за повечето прехвалени и известни мъже не може да се каже  Crazy
  dterziiska   bouquet-откъде са тези снимки?

# 636
Това е от рекламата на лимонадата част 2 в Истанбул а предишните бяха в Измир

# 637
Да, аз това имам предвид-вижда се ,че е красив, много други са такива, но той има някакво невероятно излъчване!  Flutter Харизматичен- което е по-важномакар, че тази дума незнам защо, но я недолюбвам......  Thinking

# 638
# 639
С риск да ви разочаровам,далеч е от приключване.Вземейте успокойтелни преди всяка серия, защото до края на филма ще гледате Бих и Бех в любовни сцени. Или просто не гледайте филма,да не ви е яд.
Аз какво бил приела ли? Искаше ми се да не си измива ръцете с Нихал,да постави Бешир на мястото си - слуга,от които се иска да работи и мълчи,а не да се бута при големците.Кой е той,че да държи сметка кой с кой спи??Сега беше чудесен момент Бехлюл да изчезне за известно време,докато се поуспокоят нещата.

В интерес на истината, Бехлюл се опита да го постави на мястото му, но Бешир обаче му намекна, че има и доказателства за връзката му с Бихтер - каза нещо от сорта, че твърденията му не са само празни думи...
Това изглежда стресна доста Бехлюл, затова реши да го изманипулира чрез Нихал, за да си мълчи...

# 640
Темата върви към изписване,имате ли идеи за нова анкета newsm78

Новата ми идея за анкета е:
Какво най-често употребява silvia_maria в постовете си?
1.След 69 епизод нещата се променят
2.Бехлюл е бил с 57 жени
3.БиБ (Ромео и Жулиета)
4.Бехлюл е плейбой
5.Бихтер каза така...
6.Друго
7.Немога да предценя

# 641
Като гледам Бехлюл/Киво и си мисля-и във филмите и в живота го преследват тълпи от жени..............  Rolling Eyes .Сигурно не му е лесно.........  Tired

Лейди Ви- Joy Joy Joy hahaha hahaha

7."Бихтер каза така"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 642
Хм, в хотелите в Естония пък имат същите възглавници като....

.... тези в хотелите в Истанбул

... може пък да са от една верига  newsm78

Момичета, незнам за вас, но на мен такива подробности направо ми се забиват в очите, без да искам... Joy

# 643
biskit , добавих предложението. Joy Joy Joy

# 644
Леонел-   newsm78  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт