Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 17

• 23 061
  • 703
  •   1
Отговори
# 540
          Rolling Eyes Shocked ето такива  ми са очите вече  от снимки , подписи и аватари с лицето на Керим по цялата страница , докато търся къде какво сте написали , от снимките му нищо друго не виждам...!? Twisted Evil
и ДДС искащ да правиш, как да стане  Hug Hug Hug

Аз съм  сова - сега започвам ..!? Важното е да започна !> Joy Joy Joy

# 541

Вчера я започнахме темата , ако имахме още един анонс , щяхме да я изпишем !? newsm78

# 542
Гери не се притеснявай, като гледам тази раничка има доста джобчета - и за нас ще се намери място. Joy Joy Joy

# 543

Голям сладур този Енгин еййй , колкото го гледам още повече ми се гледа !? Joy Joy Joy

Гонете мееее !!! Joy Joy Joy

# 544
Синсеритка, а дано, че иначе ще стане грозна гледка, като се мъчим да смъкнем Стефочито от врата му.  Laughing Laughing Laughing

# 545

Голям сладур този Енгин еййй , колкото го гледам още повече ми се гледа !? Joy Joy Joy

Нелка, не че те гоня, ама 14-ти чука на вратата, данъчните не спят, ей.  Twisted Evil Twisted Evil Hug Hug Hug Hug

# 546
 smile3511        До утре  !!! love001

# 547

Така е Нелка, но все още не може да ми измести Мурат, само го доближава във фенските ми предпочитания.

# 548

Така е Нелка, но все още не може да ми измести Мурат, само го доближава във фенските ми предпочитания.
Ам, щом е тъй Стефоче, слизай от врата, да се качвам аз, мен ми е първи в класацията!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 549

Ам, щом е тъй Стефоче, слизай от врата, да се качвам аз, мен ми е първи в класацията!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дайте ми гърба на Мурат, и нямате проблеми. Joy Joy Joy
Не съм егоистка, ама и Енгин харесвам, май започвам да се двоумя. newsm78

# 550
Отивам в ЛиН да преговарям с мацките за гърба на Мурат и се връщам......  newsm66 newsm66 newsm66  Joy Joy Joy

# 551
# 552
Стефок , ама бартера си го бива - наплива за Енгин е голям , само фенките на Туба да не те линчуват... Joy Joy Joy

# 553
Стефок , ама бартера си го бива - наплива за Енгин е голям , само фенките на Туба да не те линчуват... Joy Joy Joy
Те са си за страх.  TiredТрябваше да внимавам със споделянето на предпочитанията си.  Joy

# 554
Видяхте ли Езра /Мукадес/, като видя, че ги снимат и започна да си оправя косата и изпъна гръб  Joy

Общи условия

Активация на акаунт